~79~

380 27 3
                                    

June

Volt valami furcsa a tekintetében, olyan volt mintha ideges lenne, mintha nem akarná, hogy valami kiderüljön...

-Oh értem, ha már te válaszoltál Carlos, akkor a következő kérdésem is hozzád szólna.-mondta a lány.

-Hallgatom.-biccentett idegesen.

-Nos, az elmúlt időszakban egyre több pletyka kapott szárnyra  azzal kapcsolatban, hogy Isa és te szakítottatok, ám már páran hallottuk a jó hírt miszerint Isa három hónapos terhes. Gratulálni szeretnénk az egész SkySports nevében. Hogy érzi magát az ifjú örömapa?-kérdezte a lány mosolyogva.

És hirtelen leesett, aznap az étteremben, mikor annyi időt töltött a mosdóban vele beszélt és akkor is amikor csak úgy fogta magát és otthagyott.

A világ megállt számomra, minden teljesen lelassult, nem hallottam semmit csak egy idegesítõ sípoló hangot és a saját szívveréseim. Nem hallottam Carlos válaszát és őszintén szólva nem is érdekelt. A könnyeimet visszatartva felé néztem, láttam rajta, hogy rettenetesen ideges, én viszont nem bírtam tovább. A csodával határos módon sikerült annyit kinyögnöm az elém rakott mikrofonba, hogy " elnézést" majd hátra toltam a székem és nemes egyszerűséggel otthagytam mindent és mindenkit. Egy hatalmas folyosón találtam magam rengeteg emberrel, de szerencsére megpillantottam egy ajtót, amin 'raktár' felirat volt, gondolkodás nélkül bementem, majd hátamat a falnak támasztva erőtlenül csúsztam le egészen a földig. A könnyeim folyó módjára folytak, levegőt alig kaptam annyira sírtam. A szívem darabokra tört, tudtam, hogy ez lehetetlen, de a mellkasom mégis leírhatatlanul fájt.
A tény, hogy Carlos más nőt ejtett teherbe fájt, de nem ez volt a legrosszabb. A legeslegjobban az fájt, hogy 2 hete, kettő egész hete tudja és egy árva szót nem szólt róla. Nem mondta, hogy: Képzeld June, szívem kiderült, hogy az ex-barátnőm terhes és én vagyok a gyerek apja, de még annyit se, hogy valami baj van. Mit képzelt? Miért nem volt képes őszinte lenni velem? Miért attól a hülye idegesítő újságírótól kellett megtudnom?
Gondolatok száza kavargott a fejemben, már most annyit sírtam, hogy az arcom teljesen bucira dagadt, alig láttam, mondjuk ebben az se segített, hogy nem kapcsoltam fel a lámpát, de minek kapcsoltam volna fel,  semmit se segített volna.

Ilyen az én én szerencsém. A 22 évem alatt egyetlen egyszer leszek szerelmes és akkor is egy olyan emberbe, aki apuka lesz egy másik nõtõl és ráadásul hazug is. "Egy igazi főnyeremény" röhögtem fel szánalmamban.

Maradj velemWhere stories live. Discover now