~78~

375 26 1
                                    

June

Kicsit lesokkolt a tény, hogy fél órám van elkészülni az első hivatalos sajtótájékoztatóm előtt, bár azt sejtettem, hogy igazából senki se lesz rám kíváncsi nekem csak részt kell vennem rajta és talán 2 kérdésre válaszolnom.

Gyorsan megettem egy tál müzlit aztán egy tányér amerikai palacsintát leöblítettem egy nagy pohár ásványvízzel és már készen is voltam.

Ahogy közeledtünk a helyszín felé egyre jobban izgultam, pedig ahogy Will is említette van ebben rutinom, hiszen élsportolóként nem egy interjút adtam még anno. Anno mikor még az voltam, a hülye baleset elõtt.

Mikor beléptem egy hosszú asztalt láttam. A egyik végén ült Lando egy mérnöke, akinek sajnos nem jutott eszembe a neve, mellette Lando. Will Lando mellé huppant le , így ő ült középen, megpróbáltam minél közelebb maradni a bátyámhoz, de sajnos nem lehetett, mert Carlos ült mellé, már kezdtem örülni, hogy akkor legalább ő mellettem lesz, de sajnos nem, mert a versenymérnöke, Tom elfoglalta a helyet, így én az asztal legszélén kaptam helyet. Ekkor láttam  csak meg azt a rengeteg riportert és újságírót, akik az asztal túloldalán ültek, természetesen tartva a tisztes távolságot.

-Kezdhetünk?-kérdezte egy férfi feltételezem egy szervező.

Will csak komolyan bólintott egyet.

-Hölgyeim és uraim a McLaren sajtótájékoztatóját ezennel megnyitom.-mondta ugyan az az ember, aki az előbb beszélt.

Az elején minden jól ment, csak a pályáról és az autóról volt szó aztán sajnos rossz irányba indultak el a dolgok, ugyan is szóba jött a pilóták magánélete. Elõször Lando-t faggatták, aki ügyesen kitérõ válaszokat adott minden kérdésre. Itt az újságíró megunta és áttért Carlos-ra vagyis inkább elõször rám.

-Hölgyem.-nézett felém egy fiatal újságíró lány. -megkérdezhetem, hogy ön mit csinál itt?

Egyszerűen a kérdést, sem értettem, hogy mit csinálok itt , úgy érti, hogy a tájékoztatón, vagy a csapatnál vagy hogy? Szerencsére Carlos érezte, hogy valami bajom van és megoldotta helyettem.

-A hölgynek neve is van, June Peletier és õ az én média manager-em.-mondta miközben felém pillantott.

Volt valami furcsa a tekintetében, olyan volt mintha ideges lenne, mintha nem akarná, hogy valami kiderüljön...

Maradj velemWhere stories live. Discover now