~20~

571 31 0
                                    

Jade

Mikor felkeltem hirtelen nem tudtam hol vagyok, aztán magam mellé néztem és megláttam Lando Norris-t ahogy mellettem szuszog. A látványától akaratlanul is elmosolyodtam, miután kicsodáltam magam benne felkeltem, hogy megkeressem a telefonom, mert tudni akartam az időt . Jó néhány perce beletelt mire megtaláltam a földön szétszórt ruháim között. Kissé sokkolt a tény, hogy már fél tíz van, hiszen tízre a pályánál kell lennünk, mert ma már szabadedzések vannak. Gyorsan visszamentem az ágyhoz, hogy felkeltsem Lando-t.

-Jó reggelt kívánok!-mondtam neki miközben végig simítottam az arcán.

Erre ő csak nyöszörgött párat és átfordult a másik oldalára.

-Nem akarom megzavarni a nyugodt perceid, de fél óránk van elkészülni és kiérni a pályára.-közöltem vele a legnagyobb nyugodtsággal.

-Úr Isten már ennyi az idő ?!- kérdezte kikelve magából és az ágyból is.

-Igen úgyhogy haladjunk.- válaszoltam.

-Van a pult melletti szekrényben egy doboz keksz, jó lesz az reggelinek?- kérdezte.

-Hmm a híres Lando Norris Oreo kekszet fog reggelizni?- kezdtem el húzni az agyát.

-Pontosan, a közösségi médián nagyon népszerű Jade Peletier társaságában fogja elfogyasztani az Oreot még pedig tejjel.-mondta folyamatosan röhögve.

-Igazán megtisztelő.- válaszoltam.

-Nyugodtan vegyél ki egy McLaren-es pólót a szekrényemből.- mondta mikor látta, hogy kissé tanácstalanul állok kezemben a tegnapi pólómmal.

-Köszi.

Mire elkészültünk tíz percünk volt eljutni a pályáig nem sok, de ha nincs semmi az utakon akkor éppen elég.

A kocsiban merült fel bennem először az a kérdés, hogy mi is van pontosan köztem és Lando Norris között.

-Ha a riporterek meglátják, hogy együtt érkezünk biztos megkérdezik, hogy mi van köztünk, mit fogunk mondani?- kérdezte kíváncsiam.

-Te mit szeretnél, mit mondjunk?-kérdezett vissza.

-Én igazából arra vagyok kíváncsi, hogy te mit mondanál nekik.- mondtam kissé zavarodottan.

-Őszintén szólva nem tudom, hogy mi lenne jobb neked, mert így is láttak már minket együtt és persze már meg is írták a bulvár lapok szóval akár az igazat is megmondhatjuk.-mondta miközben le sem vette két gyönyörű kékes-szürkés szemét az útról.

-És mi az igazság?- kérdeztem volna meg, de sajnos megérkeztünk és muszáj volt kiszállnunk  az autóból, mert így is három perces késésben voltunk.

Természetesen nem tévedtünk, újságírók hadserege bombázott minket különböző bugyuta kérdésekkel.

-Lando, Lando ki ez a hölgy melletted?-pattogott körülöttünk egy fiatal magas lány.

-Lando nem zavar, hogy tíz perces késésben vagy?-kérdezte egy másik lány.

-Ti egy pár vagytok, igaz?- nyomott a képembe egy mikrofont egy idősebb férfi.

-Mr. Norris a rajongóid szerint rossz hatással van rád a melletted álló lány, mit gondolsz erről? - kérdezte egy másik férfi.

Nos meg se lepnek a kérdések, tipikus túlzás a figyelem felhívás érdekében.

Szerencsére odajött hozzánk két biztonsági őr, hogy biztonságban és legfőképpen időben meg tudjunk érkezni. A box-ban már komoly munkálatok folytak így amint beértünk két szerelő rögtön le is csapott Lando-ra hogy kérdésekkel bombázzak az autójával kapcsolatban. Természetesen megértettem, hogy ez az első dolga, de kissé rosszul esett, hogy el sem tudtam köszönni tőle , pedig egész nap alig fogom látni hiszen mindkettőnknek rengeteg feladata van.

Ismét kissé elveszve éreztem magam miközben a box szélénél álldogáltam. Ismerős érzés volt csak most nem June ment el hanem Lando.

Maradj velemDonde viven las historias. Descúbrelo ahora