~18~

572 30 0
                                    

Jade

A részben 16+-os jelenetek vannak!

Végre folytatódhatott az amit elkezdtünk
Lando szobája közel volt a lifthez így nem kellett sokat sétalnunk és ami még jobb várnunk egymásra. Az ajtó előtt kicsit szerencsétlenkedett a kulccsal majd végre kinyílt a zár Lando konkrétan berúgta az ajtót annyira türelmetlen volt.
A szobája óriási volt bár őszintén nem nagyon érdekelt.
Lando megmarkolta a hátsófelem majd megemelt én reflex szerűen a dereka köré fontam a lábam. Még az előbb láttam egy pultot a lakosztályában most már nem csak láttam hanem éreztem is, mert Lando felültetett rá. Majd levette a pólómat én is ugyanígy tettem. Megláttam a kockás hasát akaratlanul is meg kellett érintenem.
-Gyönyörű vagy! - súgta a fülembe miközben újra felkapott és az ágya felé cipelt majd lefektetett.
Lando fölöttem volt majd hosszasan megcsókolt majd elindult lefelé elég sokáig elidőzött a nyakamnál majd a kulcs csontomon folytatta aztán a hasamon haladt végig.
-Nem muszáj most ha nem akarod. - mondta mielőtt elért volna 'addig' a pontig.
-De én most szeretném!-mondtam vágyakozva.
-Akarlak téged! - válaszolta.

Majd folytatta azt, amit elkezdett. Lassan megfosztott a további ruháimtól én is ugyanúgy tettem. Eszembe se jutott szégyellni a testem előtte, pedig sokan mondták, hogy dagi vagyok de egyszerűen nem tudott érdekelni ő így akar engem nem érdekli ha van rajtam esetleg plusz két kiló és az se, hogy a hirtelen növéstől striás a combon és a fenekem.
Lando fölöttem volt én a hátába mélyesztettem a körmeim mikor megtörtént ő pedig folyamatosan a fülembe duruzsolta, hogy mennyire odavan értem.
A testem egy lett az övével én az övé lettem ő pedig az enyém.
Nekem nem ő volt az első, de ő volt az első olyan, aki végig figyelt rám és éreztette velem, hogy neki nem csak az a fontos, hogy neki jó legyen hanem az is hogy nekem sőt az a legfontosabb.

Ha az ember ránéz Lando Norrisra az jut eszébe, hogy egy kisfiú, de ha átél egy ilyen fantasztikus estét vele akkor minden szó eszébe jut csak a kisfiú nem.



Maradj velemWhere stories live. Discover now