~53~

446 32 1
                                    

June

-Édes vagy ahogy alszol.-idéztem a cetlijét.

-Te is June, te is.-felelte őszintén.

Miután gond nélkül elfogyasztottam a négy hot dog-ot kihajtottam a benzinkútról egyenesen az autópályára, ahol már csak 20 kilométert kellett mennünk, hogy végre elérhessük a 'kis kuckóba'.

-Majd el kell mennünk kaját venni, de előbb megszeretném mutatni neked a csoda házunkat, kertünket és kilátásunkat.- mondtam izgatottan.

-Te vagy az idegenvezetõ te mondod meg, hogy mit csinálunk.-mosolyodott el kedvesen.

Az autópályát a Fonyód -Lengyeltóti lehajtónál hagytuk el. Itt már annyira izgatott voltam, hogy legszívesebben végig sikongattam volna az utat, de visszafogtam magam.

Egyszerűen imádok itt lenni annyira nyugodt és csendes, mikor idejövök megáll az idő , elfeledem a problémáim és minden helyre áll hasonlít arra az érzésre mikor Carlos-sal vagyok valószínűleg, mert szerelmes vagyok a tájba és persze Carlos-ba.

A házunk közvetlen a Balaton partján van, az utcáról nem lehet belátni, mert viszonylag magas és sűrű tuja sor van a kerítés mentén az autó beálló, pedig közvetlen a garázsba torkollik így szinte lehetetlen belátni a házig. Az egyik szomszéd szinte sose használja a házat évente, ha kétszer lejön, a másik szomszéd viszont a tél kivételével mindig itt  van. Szerencsére nagyon jó a kapcsolatunk vele és a kutyájával Lulu-val a Jack Russel terrierrel. Mikor kisebbek voltunk mindig elvittük sétálni és rengeteget játszottunk vele így gazdájaként tekint ránk. Laci bácsi pedig a világ legjobb szomszédja mindent megcsinál amit kérünk tőle nem zavarja ha hangoskodunk, ha valami finomat készít mindig ad belőle kóstolót és ez nyilván így van fordítva is.

-Itt volnánk.-mondtam majd kiszálltam Luigi-ból.-most nem állok be mert még úgy is megyünk vásárolni.-magyaráztam Carlos-nak miközben előkerestem a kulcsokat.

-Rendben.-válaszolta miközben átkarolt.

-Na gyere.-mondtam majd kinyitottam a kaput és magam után húztam.

A háznak két bejárata van, egy a terasz felől, ami nyilván a Balaton felé néz és egy oldalt. A terasz előtt egy fa dobogó van ahol nyáron kint szoktunk étkezni a terasznak pedig karbonszálas műanyag teteje és elhúzható termo üveg oldala van sokak szerint olyan mint egy téli kert, de nekünk mindig is terasz marad, ami nem csak nyáron használható.

-Woow nagyon szép.-ámuldozott Carlos.

-És meg nem láttad belülről .-ujjongtam.

Majd kinyitottam az ajtót, a kis előszobában levettük a cipőnket aztán kezdődhetett a' house tour'. Szeretjük az egybe nyitott tereket ezért itt is  egybe van nyitva a nappali az amerikai konyhával csak egy pult válassza el őket a pult meghosszabításaként az étkező asztalunk helyezkedik el, itt inkább csak tanulni szoktunk mert általában kint eszünk. Egy kis folyosón végig haladva mindkét oldalon hálószobák vannak, a szüleimé, Will-é és mi Jade-el egy szobában vagyunk, de ez sose jelentett problémát, a folyosó végén van a fürdőszoba. A falakon itt is mindenhol Jade alkotásai vannak kint, szerencsére ide a fotókból nem sok jutott így azok miatt nem kellett szégyenkeznem.

-Gyönyörű ez a hely.-mondta Carlos miközben ide-oda nézett.

-És a legjobbat nem is láttad.-válaszoltam izgatottan majd ismét az udvar felé vettem az irányt, egyenesen a Balatonhoz.

-Na mutasd.-felelte kíváncsian.

-Ezt nézd.-mutattam végig a csodálatos tájon.

Látszott Carlos-on, hogy szóhoz se jut.

-Eddig nem értettem miért vagy ennyire bezsongva ettől a helytől, de most már értem.-mondta komolyan majd magához húzott és megcsókolt.

Mi lehet ennél csodálatosabb? Itt vagyok kettesben a Balaton partján Carlos Sainz Vázquez de Castro-val, akibe nem mellesleg fülig szerelmes vagyok.

Maradj velemTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang