27 - Alles loslaten

1.8K 38 7
                                    

Quinty McSwift
Ik trek een sweater aan, een gebreide witte en doe een zwarte high waisted jeans aan met zwarte matte dokter martens. Ik kijk naar mezelf in de spiegel en glimlach dan. Vervolgens loop ik snel naar beneden en loop ik naar buiten.

Ik voel een zacht briesje langs me heen gaan. Ik denk dat ik langs het park ga lopen. Er liggen allemaal bruine, gele en rode blaadjes langs de weg. Ben ik de enige die hier echt blij van wordt? Even alles vergeten om te gaan wandelen. Ik glimlach maar loop stug door.

Even later kom ik bij het park uit. Ik loop naar een bankje om even te rusten. Ik kijk voor me uit en zie kale bomen, blaadjes overal op het gras. De lucht is roze, paars, oranje en geel tegelijk. Ik voel me vrij, alsof ik alles aankan, ik voel dat de lucht me toelacht.

Ik sta op en loop terug naar huis. Eenmaal thuis gooi ik mijn schoenen uit en leg ik mijn jas op de tafel. Dan plof ik op de bank en pak mijn telefoon.

Ik ga naar mijn contacten en zoek "Brandon". Ik twijfel geen moment en verwijder zijn nummer. Dan start ik Netflix op en bestel ik een pizza. Bij Hutson natuurlijk, kan ik meteen even bijkletsen met hem.

Ik klik Outer Banks aan, de laatste aflevering. Stiekem heb ik een kleine crush op JJ, eigenlijk lijkt hij best wel op Brandon, alleen is zijn blonde haar bruin. En zijn gezicht net wat anders, shit nu denk ik weer aan hem. Ik denk niet dat wij ooit echte liefde waren, weet je wel, of ooit zouden worden uberhaupt.

Ik had ooit bijna een relatie met echt een leuke jongen, hij heette Mika. Eerst was hij mijn beste vriend totdat we verliefd op elkaar werden. Hij belandde ineens in het ziekenhuis door een aanrijding. Even later overleed hij.

Zijn moeder vertelde op zijn begrafenis dat hij onderweg was naar mij, om te vragen of ik een relatie wilde met hem. Ik heb me toen een jaar lang depressief gevoeld, een jaar lang dacht ik dat het allemaal mijn fout was. Dat dit mijn schuld was. Nog steeds heb ik contact mijn zijn ouders, niet vaak, maar soms.

Ik heb vanaf toen nooit meer in liefde geloofd, totdat Brandon kwam. Hij liet me twijfelen, hij, Brandon Reeve. De badboy van de school liet me twijfelen. Geloof je het zelf?! Maar ik heb een fout gemaakt die ik nooit meer ga maken. Brandon is verleden tijd. In de les, kijk ik hem niet meer aan. Ik gun hem geen aandacht. En misschien, is dat nog veel kutter dan elkaar pranken, elkaar irriteren.

Eindelijk ga ik hem loslaten. De enige vraag is nog: hoe gaat Brandon reageren?

Ineens hoor ik de deurbel, mijn pizza! Rennend ga ik naar de voordeur. Ik doe hem open en zie Hutson staan. 'Hee Hutson.' Zeg ik vrolijk. Hutson geeft de pizza aan en ik laat hem naar binnen. 'Hee Quin, hoe gaat ie met mn beste vriendin?' Vraagt hij. 'Eigenlijk best goed, maar jij en Kendall zijn weer samen.' Zeg ik.

Hutson knikt, ik zie dat hij blij is met Kendall. Hier wordt ik nou echt gelukkig van. 'Ik ben erachter gekomen dat ik een grote fout had gemaakt.' Zegt Hutson. 'Nou ja, veel geluk samen.' Zeg ik. Hutson glimlacht en stapt de deur uit. 'Doei Quin, zie je nog wel!' Zegt hij.

Ik doe de deur dicht en ren naar de keuken. Mijn pizza even halen en lekker opeten op de bank tijdens Outer Banks, met JJ.

****

hee, dit hoofdstuk is iets saaier maar ik heb heel veel ideeën en inspiratie dus dat komt allemaal binnenkort!

lots of love

Forever?! with the badboyOn viuen les histories. Descobreix ara