25 - Poolparty

2K 39 4
                                    

Quinty McSwift
Verliefd zijn. Heerlijk toch? Wow ik ben echt een wandelend cliché geworden. Het is de ochtend na DE grote avond. Vandaag gaan ik en Alexa samen naar de poolparty. Brandon zal er ook zijn. En ja, Skylar helaas ook.

Brandon en ik zouden morgen afspraken maken. Ik wilde het nog even geheimhouden en dat vond Brandon goed. Alleen wilde hij het wel tegen zijn vrienden vertellen. Ook hebben we nog geen relatie. Je zou denken dat het aan hem lag maar niks is minder waar, ik wilde nog geen relatie.

Niet omdat ik er niet in vertrouw of in geloof, maar gewoon ik heb nog nooit een relatie gehad dus ik vind het spannend. En meteen een relatie met DE badboy van de school. Tja?

Ik kijk glimlachend naar Alexa. Alexa kijkt me verbaasd terug aan. 'Hoezo glimlach je?' Vraagt ze. 'Ik ben gewoon blij dat ik je heb.' Zeg ik. Alexa glimlacht ook en knuffelt me.

'Laten we gaan.' Zeg ik. Ik heb een kimono aan met een bikini eronder, ofcourse. Alexa heeft een badpak aan met een zomerstrandjurkje. Ik heb zo'n gevoel dat Sam wel wat voor Alexa is. Maar ja. We lopen naar beneden en mijn moeder kijkt niet eens op. Werk, werk, werk.

'Mam we gaan.' Zeg ik. 'Is goed schat, veel plezier.' Zegt ze, nog steeds zonder op te kijken. Alexa en ik lopen de deur uit en Alexa lacht. 'Kijk eens Quin, je vriendje staat er.' Zegt ze. Ik lach, zonder op te kijken. Dan kijk ik op en zie ik Brandon in zijn zwarte ferrari zitten. Hoe komt hij daar nou weer aan.

'We gaan met hem mee.' Zegt Alexa. Ik heb haar nog niet gezegd dat we nog niet samen zijn en dat niemand het nog weet. Dalijk ziet iedereen ons. 'Uhm, we gingen toch lopend? Dat is veel sneller dan door die drukke straten.' Zeg ik. Alexa trekt een wenkbrauw op. Brandon stapt de auto uit. 'Ik kom je niet ophalen als je dat dacht. Ik wilde alleen even praten.' Zegt Brandon. Ik knik en loop met hem mee achter de auto.

Ik draai me om en meteen zoent hij me. Ik schrik maar ga erin mee. 'Waarom doe je dat hier?' Lach ik. Brandon glimlacht. 'Ik dacht dat Alexa het nog niet wist.' Zegt hij. Ik glimlach. 'Morgen kom je naar mij?' Vraag ik. Brandon knikt.

'Maar Alexa is er dan.' Zegt hij. 'Zij blijft heus wel beneden. Op de wacht voor mijn moeder.' Zeg ik lachend. 'Oke.' Zegt Brandon. Hij kijkt me heel blij aan. 'Waarom kijk je me zo aan?' Vraag ik glimlachend. 'Je bent leuk als je glimlacht.' Zegt hij.

Oke dit wordt heel erg cliché. Ik lach ongemakkelijk en kijk weg. Brandon pakt mijn hoofd vast en zoent me weer. Dit keer stop ik meteen. 'Heb ik wat fout gedaan?' Vraagt hij. 'Nee, uhm nee. Ik moet gaan. Zie je zo?' Zeg ik. Brandon knikt ongemakkelijk en hij stapt de auto in.

Ik loop terug naar Alexa. 'Ready or not, here we come!' Zegt ze lachend. Ik lach ongemakkelijk mee terwijl ik naar Brandon kijk. Hij kijkt me kort aan en kijkt dan weer weg. Waarom deed ik ook zo kortaf op het einde?

Ik besluit door te lopen terwijl ik Brandon naar links zie gaan, het meer is toch echt rechts. Ik besluit het te negeren en samen lopen we naar het meer. Ik zie Kendall, Hutson, Nina, Sam en Zari al zitten. Lachend loop ik naar ze toe. Kendall en Hutson zitten heel dicht bij elkaar. 'En?' Vraag ik, wijzend naar ze.

'Het is weer goed.' Zegt Kendall. Ik kijk met een glimlach naar ze. 'Omg, is dit Alexa?' Vraagt Kendall. Alexa knikt. 'De enige echte.' Zegt ze lachend. Kendall staat op en geeft haar een knuffel. Ook geeft de rest van de groep Alexa een knuffel.

Na een tijdje zit iedereen op een handdoek met wat shotjes. We lachen en besluiten dan te gaan zwemmen. Er zitten al een paar mensen in het water maar ik heb Brandon nog niet gezien. We lopen naar het meer en dan hoor ik getoeter. Ik kijk om net zoals de rest en ik zie een zwarte ferrari.

Brandon stapt eruit samen met Skylar. Skylar glimlacht naar Brandon. Ik hoor mensen joelen maar blijf kijken. 'Prom Queen & Prom King!' Hoor ik mensen joelen. Ik kijk hun verdrietig aan. 'Kom je?' Vraagt Nina. Ik knik en loop met ze mee. Alexa slaat een arm om me heen.

'Klootzak.' Fluister ik. 'Jij bent meer waard dan dat.' Fluistert ze. Ik knik en glimlach.

****

Klootzak die Brandon. Extra lang hoofdstukje :)

lots of love

Forever?! with the badboyWhere stories live. Discover now