05 - Badboy Brandon Reeve

2.5K 51 4
                                    

Quinty McSwift
Ik zit onder de boom samen met Kendall. We praten gezellig wat en ik vertel haar over hoe ik in Amerika ben gekomen. We blijven doorpraten totdat er ineens een paar mat zwarte auto's het plein oprijden.

Kendall maakt een gebaar dat we moeten gaan en ze wilt me meetrekken. Samen lopen we naar de ingang totdat een van de jongens die net in een van de auto's zat me vasthoudt.

'En wie ben jij?' Vraagt hij. 'Gaat je niks aan en laat me nu los.' Zeg ik. Hij is wel knap opzich. Maar zeker een badboy, logisch in Amerika. 'Wie ben jij dan?' Vraag ik aan hem. Hij kijkt me minachtend aan. 'Brandon. En jij zegt nu jou naam of.' Zegt hij. 'Of wat?'

'Of je gaat een hel hier krijgen.' Zegt hij. Ik kijk hem verstard aan, hoe durft hij zo tegen me te praten.

(Als de tekst dikgedrukt en schuingedrukt is dan praat de persoon Nederlands.)

'Tief toch op klootzak.' Zeg ik. Hij kijkt me vragend aan. 'Wat je net ook zei maakt me niet uit. Kom even lekker met me mee. Gaan we even onder de trappen staan.' Zegt Brandon. Ik kijk Kendall angstig aan en ze staat verstard. 'Nee.' Zeg ik. 'Wat zei je? Je zei nee he!' 'Ja ik zei nee, ik ga niet met je mee. Ik moet naar mijn les samen met Kendall. Doei Brandon en je vrienden.' Zeg ik. Kendall kijkt me met grote ogen aan net zoals Brandon.

Als ik opkijk zie ik dat een hele groep mij en Brandon omsingeld heeft. Ik pak Kendall's hand en samen lopen we door de menigte heen naar mijn kluis. Als we daar zijn aangekomen kijk ik even naar Kendall, die overigens nog steeds totaal in shock is. 'Wat is er?' Vraag ik. Ze kijkt me aan alsof ik gek ben.

'Je hebt tegen Brandons wil ingesproken.' Zegt ze alsof ik de wet heb overtreden en ik nu de doodstraf krijg. Ik begin te lachen. 'Zo erg is het toch niet? Ik bedoel gewoon voor jezelf opkomen.' Lach ik een beetje. Ze schud haar hoofd. 'Ik zou alsnog voor hem uitkijken.' Zegt ze. Ik knik.

Brandon Reeve
'Haha maat ze ging tegen je in.' Zeggen mijn vrienden. Ik negeer ze maar, normaal luistert iedereen naar me, wat is er mis?

'Dit was een keer, de volgende keer komt ze niet zomaar ermee ergens mee weg.' Zeg ik. Mijn vrienden lachen en lopen samen met me naar de les. Ik loop het lokaal in en zie Kendall naast het nieuwe meisje zitten. Ik wijs naar Kendall en gebaar dat ze mee moet komen. Kendall kijkt me angstig aan en ik zie dat het nieuwe meisje iets tegen haar zegt.

Kendall staat rustig op en loopt naar me toe. 'Wat is haar naam?' Vraag ik zodat alleen zij me kan horen. Kendall blijft stil en ik ben er klaar mee. Ik wil alleen maar haar naam weten! Ik grijp haar aan haar pols en ze stribbeld tegen waardoor ik nog iets harder trek. Het nieuwe meisje wordt boos en loopt naar me toe. Ze probeert me tegen te houden en als dat niet lukt wordt ze boos.

'Je naam.' Zeg ik. Ze kijkt Kendall aan die pijn lijdt en wilt dan wat zeggen. 'Quinty.' Zegt ze. Ik laat Kendall los en wil nog wat vragen, maar ze kapt me af. Niemand kapt me zomaar af. 'Kendall, jij gaat naast Olivia zitten. Ik zit naast Quinty.' Zeg ik.

'Nee Kendall zit naast mij.' Zegt ze.

Quinty McSwift
'Heb je pech. Ik zit naast je.' Zegt Brandon. Ik wordt echt moe van hem, wie denkt hij wel niet dat hij is? Ik pak Kendall's pols en neem haar mee naar onze plek. Ik zie de vrienden van Brandon lachen en Brandon kijkt me boos aan. Ik grinnik en kijk hem speels aan.

Kendall kijkt me weer eens met grote ogen aan. 'Ik geloof dat ik veilig ben bij jou.' Glimlacht ze. 'Dat heb je goed.' Antwoord ik.

****
Ik ben even wat gaan voorschrijven, Enjoy! <3

Forever?! with the badboyWhere stories live. Discover now