24 - Tweede kans?

2K 38 6
                                    

Quinty McSwift
Ik heb toch besloten om me klaar te maken. Even mijn make-up weer goedgemaakt en nu ben ik samen met Alexa, op weg om de stad te verkennen. 'Je moet gewoon het hem vertellen. Dan heb je het tenminste verteld. Misschien wilt hij het ook.' Zegt ze.

Ik knik. 'Maar zo makkelijk gaat dat niet. Ik bedoel Skylar is er nog en ik weet niet of ik met de badboy van de school wil.' Zeg ik. Ze knikt. 'Maar je hebt gevoelens voor hem. En die kan je niet zomaar uitzetten.' Zegt ze. Dat is ook waar.

'Laten we gaan. Girls night out.' Zeg ik lachend. Alexa knikt en samen lopen we de deur uit. We lopen een eindje en komen dan uit bij een nachtclub. 'Dit gaat leuk worden. Ik voel het.' Zegt Alexa lachend. Ik glimlach.

Laten we het hopen.

Quintys jurkje

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Quintys jurkje.

Alexa's jurkje

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Alexa's jurkje.

Ik kijk rond in de club en zie een paar mensen die ik ken van school. Alexa en ik lopen door totdat we bij de bar uitkomen. De barman schenkt een dienblad vol shotjes in. En ik kijk naar de persoon die hem pakt. Ik kijk recht in de ogen van Brandon.

Kut. Ik kijk snel weg en trek Alexa weg van de bar. Verschrikt loopt ze met me mee. Vragend kijkt ze me aan. 'Wat doe je?' Vraagt ze. 'Brandon.' Zeg ik. Ik voel een tikje op mijn schouder. Mijn gevoel zegt dat het Brandon is. Ik draai me om en zie Hutson staan.

'Hee Hutson.' Zeg ik. 'Wil je asjeblieft tegen Kendall zeggen dat ik haar mis?' Vraagt hij. Ik zucht. Ik kijk de club rond en zie ook Kendall staan. Met Nina. Glimlachend kijk ik ernaar. 'Vertel het haar zelf maar.' Zeg ik, wijzend naar Kendall. Hutson krijgt een rood gezicht en slikt.

'Dankje, doei Quin en o wacht jij bent Alexa. Nou ja doei Alexa.' Zegt Hutson lachend. Waarna hij wegloopt.  Alexa glimlacht. 'Je moet niet bang zijn voor Brandon. Ik bedoel jij hebt niets fout gedaan. Ik denk dat je hem nu beter kan vertellen hoe je je voelt.' Zegt Alexa. Ik knik. Ik zucht.

Dit wordt een leuk avondje. Ik loop naar de bar en kijk in het rond. Geen Brandon. Ik besluit naar de wc te lopen, daar kan hij ook nog zijn. Eenmaal aangekomen schrik ik.

Een traan rolt over mijn wang. Ik zie Brandon zoenen met Skylar. Brandon heeft me ook gezien en stopt meteen. Ik loop weg tussen de menigte en ren naar buiten. Alexa ziet me rennen en loopt met me mee. Brandon loopt achter ons aan.

'Quinty!' Roept hij. Ik draai me om. De tranen rollen over mijn wangen en geschrokken kijkt hij me aan. 'Quinty. Luister naar me.' Zegt hij. Alexa wordt boos. 'Luister ik weet niet wat er is gebeurd. Maar je ziet dat Quinty van streek is dus laat mij het even oplossen en ga het niet nog erger maken.' Zegt Alexa.

'Maar-.' 'Nee heb je me niet gehoord?!' Zegt Alexa boos. Brandon stopt met praten. Ik probeer te stoppen met huilen en kijk hem dan aan. 'Ik-ik vind je echt leuk.' Zeg ik. Brandon fleurt op en loopt naar me toe. Hij omhelst me en ik voel me veilig.

Ik kijk hem aan in zijn ogen. Hier wachtte ik op. 'Ik jou ook. Ik was gek vandaag. Echt gek. En ik realiseerde me niet wat echte liefde was. Totdat ik jou tegenkwam.' Zegt hij met een glimlach. Alexa is inmiddels al naar binnen gelopen.

Ik twijfel geen moment en zoen hem. Brandon zoent me terug. Een bom van vlinders ontploft in mijn buik.

****

Beste hoofdstuk ever.

lots of love

Forever?! with the badboyWhere stories live. Discover now