17 - Eruitgestuurd

2K 42 6
                                    

Quinty McSwift
Inmiddels zijn we alweer een dag later. Gisteren nadat Brandon allemaal verf over me heen had gegooid ben ik maar gaan douchen. Vandaag moeten we het kunstproject inleveren. We hebben trouwens gisteren besloten om de Mona Lisa te maken. Daar zat namelijk veel groen in.

Ik zit in de aula, we hebben net pauze gehad en hierna hebben we dus kunst. Brandon zit weer met Skylar aan een tafel. Heel irritant, niet Brandon maar Skylar wel. Zonder het zelf te merken blijf ik naar ze staren totdat Kendall me aantikt.

'Kan ik je even spreken onder vier ogen?' Vraagt Kendall. Ik knik en loop met haar mee. 'Ik denk dat Sam je leuk vind.' Zegt ze. Ik schrik. 'Hoezo?' Vraag ik. 'Hij staart de hele tijd naar je. En Hutson zei me dat hij ook over je praat.' Zegt ze.

'Kan toch? Ik praat ook over Sam.' Zeg ik, een beetje chagrijnig. 'Waarom doe je zo? Sam heeft je niks misdaan.' Zegt Kendall. Ik zucht. 'Weet ik. Maar in Nederland vond ook een jongen me leuk. Hij maakte daar alleen maar een spelletje van.' Zeg ik. Kendall lijkt het nu te begrijpen.

'Quin, dat betekent niet dat alle jongens zo zijn. Ga eens op date met Sam. Dan weet je of je verder wilt of niet.' Zegt ze. Ik schud mijn hoofd. 'Nee, ik hoef geen date. Want ik vind hem niet leuk.' Antwoord ik. Kendall kijkt naar me met een blik waarvan je denkt: ik ga al op date.

'Probeer het op z'n minst.' 'Mijn besluit staat vast. Ik vind Sam niet leuk Kendall. Begrijp dat asjeblieft.' Zeg ik. Kendall knikt. 'Oke fine. Maar zeg het hem dan wel. Anders geef je hem alleen maar valse hoop. En dat is niet wat je wilt of wel?' 'Nee tuurlijk niet. Ik zeg het hem. Straks.' Antwoord ik. Kendall knikt. Samen lopen we naar de aula, naar onze vaste tafel.

Ik zit te praten met Nina tot opeens Sam voor me staat. 'Hoi Quinty.' Zegt hij. 'Uhm, hoi Sam.' Antwoord ik. Hij glimlacht. 'Ik vind je leuk.' Zegt hij. Kendall kijkt me met een blik aan die zegt: ik zei het je. Brandon en zijn groepje zijn ook erbij komen staan inmiddels wat de situatie niet bepaald beter maakt.

'Uhm. Sorry, Sam. Maar ik vind jou niet leuk. In ieder geval niet in de manier waarop jij mij leuk vind.' Zeg ik. Brandon begint te lachen net zoals zijn vrienden. Sam kijkt me bedroefd aan en even heb ik het wel met hem te doen hoor.

'Ik vond jou ook niet leuk. Het was gewoon een test.' Zegt hij. Ik rol met mijn ogen. 'Jaja, een test.' Antwoord ik.

Even later zit ik naast Sam in de les. Lekker dit, naast Sam. Die me net heeft verteld dat ie me leuk vind. Ik tril met mijn benen aangezien ik niet de confrontatie aan wil gaan. Sam staart recht naar voren.

Ineens wordt er op de deur geklopt. Ik schrik en Sam kijkt me aan. Hij zucht en kijkt meteen weer weg. Brandon komt ondertussen naar binnen en lacht meteen. 'Haha, het stelletje zit naast elkaar.' Zegt hij. Ik schrik. Zei hij nou echt stelletje?!

Ik wordt boos en sta op. Mevrouw Wickle kijkt me met een waarschuwende blik aan. Ik zucht en draai me om. 'Enne durf je niet?' Zegt Brandon. Nu wordt ik echt boos. Ik ren op hem af en trap hem. Mevrouw Wickle kijkt me nu nog bozer aan en loopt naar me toe.

'Eruit mevrouw McSwift!' Roept ze boos. Ik zucht en loop naar mijn tas. Ik pak hem en wil weglopen. 'Sorry.' Zegt Sam. Ik kijk hem aan en zucht. Ik draai me om en loop het lokaal uit. Eindelijk weg.

Weg van Sam.

****

Welcome to the fam Sam :)

lots of love

Forever?! with the badboyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu