14 - Feestje

2.1K 47 6
                                    

Brandon Reeve
Ik heb niks te doen vanavond. Het is al 2 dagen nadat ik Aiden half heb aangevallen en intussen heeft hij niks meer tegen me gezegd. Normaal had ik hem geslagen, maar nu hield Quinty me tegen. Het moment dat ik in haar ogen keek wist ik dat ik moest stoppen.

Nou ja, naast dat heb ik zin in een feestje. Laat ik het maar op instagram zetten.

-foto-
Wie heeft dr zin in een feestje vanavond? 20:00 bij mij thuis!

Ik glimlach. Nu nog maar hopen dat Skylar komt. Ze negeert me sinds dat ik met Quinty dat kunstproject moest doen. We hebben niet eens dus ik vind het vreemd dat ze zo doet.

Skytjee 💓
Skytjee 💓: Hey Bran, vanavond feestje?
U: jaaa kom je ook?
Skytjee 💓: ja ofcourse! ly see u then x
U: ly to x

Oh nee, Skylar denkt dat ik met haar heb. O wacht, wie heeft haar zo in mijn contacten gezet?! Heeft ze waarschijnlijk zelf gedaan.

Quinty McSwift
Ik zit thuis op de bank te chillen. Lekker in mn pyjama tv te kijken aangezien mijn moeder toch weer eens weg is, like always. Mijn telefoon gaat ineens afgaat. Ik schrik en mijn chips vliegt door de kamer. Snel neem ik op.

'Hey Quin! Feestje vanavond bij Brandon thuis!' Zegt Kendall. Ik schrik, nee ik ga niet mee. 'Nope, voor mij een bankhangdagje.' Zeg ik. Kendall zucht. 'Ik ben er over 5 minuten zorg dat je klaar bent.' Zegt Kendall. Shit! Ik ren naar boven.

Snel doe ik mijn kast open. Oke goede indruk op mensen, alhoewel ik heb geen tijd. Een jurk? Nee een rokje met een topje. Neeneenee. Uhm wat dan? Jawel dan een jurkje. Ik pak een schattig bloemenjurkje en trek hem aan.

 Ik pak een schattig bloemenjurkje en trek hem aan

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Quinty's jurkje.

Nog maar 2 minuten, mijn blond stijl haar zit nog steeds in een knot. Ik ren naar de badkamer en doe mijn haren los, ik borstel er nog snel even doorheen. Dan doe ik snel naturel Make-up op. Gelukkig is Kendall er nog niet. Ik zoek een paar leuke schoenen. Ja, deze witte sneakers.

Ik ren naar beneden en pak mijn telefoon. Ik loop naar de kapstok en pak daar een zwart handtasje. En dan net gaat de bel. Ik doe de deur open en mijn mond valt open. Kendall ziet er super mooi uit. 'Quin, je bent echt prachtig.' Zegt ze. Ik schud mijn hoofd.

Even later staan we voor Brandons huis. Ik zie Skylar met Brandon zoenen en ik loop snel door met Kendall. Nina en Zari kwamen niet omdat ze niet echt van feestjes houden.

'Quin! Wil je een shotje?' Vraagt Kendall. Ik schud mijn hoofd. Kendall en ik staan te dansen tot ineens Hutson Kendall aantikt. 'Quin, ik ga even. Red je je?' Vraagt ze. Ik knik. Kendall en Hutson verdwijnen in de menigte. Nu sta ik alleen te dansen.

Ik zoek naar mensen die ik ken. Is Aiden er ook? Denk het niet. Ik heb dorst, ik probeer een weg te vinden tussen de menigte. Uiteindelijk kom ik bij een bar uit. Brandon staat er meerdere shotjes te vullen en ineens kijkt hij recht in mijn ogen.

Hij draait zich meteen weer om en Skylar zag het ook. Ze geeft me een vuile blik. Ik rol met mijn ogen en ga op een barkruk zitten. Brandon deelt shotjes uit en ik wil het nu wel proberen. Ik sla hem in een keer achterover.

Even later ben ik nog best wel nuchter, ik sta te dansen tussen iedereen totdat ik ineens tegen iemand opbots. 'Sorry.' Zeg ik. De jongen met groene ogen kijkt me aan. 'Mijn fout, sorry.' Zegt hij. Ik glimlach. Hij glimlacht terug.

****

New one ! <3

lots of love

Forever?! with the badboyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu