16 - Verven

2.1K 45 5
                                    

Quinty McSwift
Het is nu een dag later. Brandon heeft me gister naar huis gebracht. Ik was behoorlijk van slag gister. Ik ben gedrogeerd en bijna verkracht.

Ik zit nu rustig op de bank. Ik ben al bijgekomen. Dus misschien moet ik maar aan het kunstproject gaan beginnen. Ik app Brandon wel even.

Brandon
U: Hee Brandon, kan je misschien zometeen samen het kunstproject gaan maken?
Brandon: is goed. Bij mij.
U: 🙄
Brandon: :) ik haal je op over 10 minuten.
U: nee geef me iets meer ik zit nog in mn pyjama ik kom net mijn bed uit rollen.
Brandon: meen je die Quinty het is 13:00.
U: sorry hoor.
Brandon: nog maar 5 minuten.

Meent hij dit? Ik ren naar de badkamer en doe de douche aan. Ik stap er meteen onder en was me vlug. Ik stap er even snel onderuit en droog mezelf af. De deurbel gaat. Shit! Brandon!

Mijn moeder is weer een week weg. Ze is alleen maar weg, heel irritant. Ik ren naar beneden en sla een handdoek om mijn lichaam. Ik doe snel de deur open.

'Quin!' Roept Brandon lachend. 'Sorry!' Zeg ik lachend. Ik zie Brandon wel geïnteresseerd kijken. 'Niets voor jou.' Zeg ik. Hij rolt zijn ogen. 'Ooit.' Zegt hij. 'No thanks.' En daar beginnen we weer. Vanaf de start.

'Ik ga me omkleden en mijn haar doen.' Zeg ik. Brandon knikt en wacht beneden.

Even later zit ik alweer bij Brandon in de auto. 'Kan je de mail even doorsturen naar mij? Die van kunst.' Zegt Brandon. Ik knik.

Brandon
U: doorgestuurd:
Beste leerlingen van klas 5,
Jullie maken een kunstproject van een wereldberoemd schilderij. Je probeert het schilderij zo goed mogelijk na te maken. Maar, je mag alleen maar 3 kleuren gebruiken. Rood, geel en blauw. Je kunt ze uiteraard mixen. Dit MOET je met je partner doen. Hier krijg je uiteraard ook een cijfer voor. Veel succes allemaal.

Brandon pakt zijn telefoon erbij en leest het. 'Brandon kijk uit!' Roep ik. Brandon schrikt en ontwijkt de andere auto net. Ik begin zwaar te ademhalen.

Nee, niet weer. Brandon rijdt door. Ik begin steeds zwaarder te ademhalen. Een paniekaanval. Ik begin een beetje te tranen.

Afleiding, ik wiebel met mijn handen. Brandon heeft het door en zet meteen de auto aan de kant. 'Vertel eens hoe stom en dom ik ben.' Zegt Brandon. 'Je denkt dat je iedereen kan krijgen. Ik mag Skylar niet. Omdat je knap bent wilt iedereen je. Je verbergt iets, ik voel het.' Antwoord ik.

'Gaat het alweer?' Vraagt Brandon. Ik knik. Brandon legt zijn hand op mijn been en wrijft erover. Dan rijden we naar mijn huis. 'We gingen toch naar jou?' Vraag ik. 'Nee, we gaan nu naar jou. Ik heb geen verf.' Lacht Brandon. 'Ik ook niet Brandon.' Zeg ik zachtjes.

'Dan gaan we verf halen. Waar gaan we het halen? Dat is de vraag. Ik denk dat we het gaan halen bij de verfwinkel maar ik weet geen verfwinkel.' Zegt hij. Ik lach. 'Kan je nu toch lachen?' Vraagt hij. Ik knik.

Het is fijn dat Brandon me helpt met mijn paniekaanvallen. Ik begin hem nog te mogen. Nee, ik mag Brandon niet.

Even later komen we aan bij de verfwinkel. We lopen naar binnen en meteen zie ik de rode, gele en blauwe verf.

Na een tijdje hebben we alles klaargelegd bij mij thuis en pak ik het doek. 'Oke waar beginnen we?' Vraag ik. 'Wat dacht je van dit.' Zegt Brandon. Hij pakt de blauwe verf en mietert het zo op mijn kleding. 'Hier krijg je spijt van!' Roep ik.

Ik pak de gele en rode verf en ren achter Brandon aan. 'Brandon kom hier!' Roep ik. Brandon heeft zich ergens verstopt.

****

Sorry voor een hoofdstukje iets later.

lots of love

Forever?! with the badboyWhere stories live. Discover now