21 - We don't cheat

1.9K 42 5
                                    

Quinty McSwift
Kendall rent huilend op me af. Shit, is Hutson toch vreemd gegaan met Nina? Ze rent vol in mijn armen en ik knuffel haar. Ik begeleid haar mee naar binnen en zonder iets te zeggen kijkt ze me gebroken aan.

'Wil je het vertellen?' Vraag ik. Kendall schud haar hoofd. 'Z-zometeen.' Komt er zachtjes uit. Ik knik.

Na ongeveer 10 minuten gehuild te hebben slikt ze en is ze klaar om me het te vertellen. 'Ik liep naar binnen want ik heb een sleutel van zijn huis. Maar ik hoorde niks en niemand was er.' Zegt ze terwijl ze een pauze neemt.

Ik zie Kendalls telefoon afgaan en ze drukt hem weg. Het was Hutson. 'Ik liep naar boven en opende Hutsons kamer om daar op hem te wachten maar toen ik naar binnen liep trof ik hem daar aan samen met Skylar. Zoenend.' Zegt ze.

'Wat?!' Roep ik. Kendall knikt. 'Ik ben meteen weggerend. Skylar begon te lachen en Hutson rende achter me aan tot het einde van zijn straat.' Zegt ze. Ik geef haar een knuffel.

'Ik heb ook Nina gebeld. De reden waarom zij afstandelijk deed was omdat ze erachter was gekomen wat Hutson deed maar Hutson bedreeg haar. Zodat ze het niet tegen mij zou vertellen.' Zegt Kendall.

Dit is me allemaal even teveel. Wat gebeurd hier nou weer! 'Ik bel hem nu.' Zeg ik. Kendall schud haar hoofd. 'Asjeblieft niet Quin.' Zegt ze. Ik besluit het toch dan maar niet te doen.

Kendall Hathaway
Ik zie de appjes van Hutson binnenstromen. Hoe kon hij mij zo verraden. Quinty wilt me afleiden van dit maar eigenlijk wil ik me hiermee bezig houden. Ik wil weten wat Hutson te zeggen heeft.

Na de zoveelste keer dat hij me belt neem ik op. 'Kendall! Laat me het uitleggen asjeblieft.' Zegt hij. 'Praat.' Zeg ik. 'Mijn vaders pizzeria is bijna failliet. Skylars vader zou ons helpen met de financiën alleen wilde Skylar daar wat voor terug. Ik moest wel het kon niet anders.' Zegt Hutson.

Een traan rolt over mijn wang. Ik knik naar Quinty die mijn telefoon overneemt. 'Luister ik wilde je geen pijn doen.' Zegt Hutson. 'Vergeef me asjeblieft.' Zegt hij daarna. Ik schud mijn hoofd.

Quinty geeft mijn telefoon weer terug. 'Luister Hutson. Ik vergeef je niet. Ik wil je niet terug. Ik hoef je niet meer te zien. En ik vergeef je al helemaal nooit dat je Nina hebt bedreigd dit niet te vertellen tegen mij. Je bent een klootzak Hutson.' Zeg ik. Meteen daarna hang ik op. Voordat hij de kans kreeg om nog wat te zeggen.

'You go girl.' Zegt Quinty. Ik glimlach slapjes en geef haar een knuffel. 'Ik heb hem niet nodig.' Fluister ik in haar oor. 'Jij bent sterker dan dat.' Zegt ze terug.

Quinty McSwift
Ik heb Kendall aangeboden hier te blijven slapen maar dat wilde ze niet. Dus nu zit ik alleen op de bank wat tv te kijken. Outer Banks it is. Ik voel een paar trillingen op mijn telefoon en besluit te kijken.

De weirdo's 🤩
Hutson 😎: Kendall vergeef me asjeblieft.
Kendall : hou op Hutson.
Hutson 😎: als je me niet vergeeft dan
Kendall : dan wat? Je hebt niemand meer Hutson. Niemand!
Hutson 😎: oke luister het spijt me. Als jij wilt dat ik geen contact meer zoek accepteer ik dat.
Kendall : fijn.
Hutson 😎 has left the chat

'You go girl.' Zeg ik zachtjes. Ik hoor mijn moeder thuiskomen en dat geeft me een veilig gevoel. 'Hoi mam!' Roep ik.

Geen antwoord.

'Mam?!' Roep ik nog eens. Ik zie een schim op de muur.

Geen antwoord. Shit wie is dit?!

****

hutson 😎 has left the chat

vreemd persoon has joined the chat

lots of love

Forever?! with the badboyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu