22 - Leukste verrassing ooit

2K 38 2
                                    

Quinty McSwift
In paniek ren ik naar de keuken en pak ik een pan. Die lag het dichtstebij. 'Hallo?!' Roep ik. 'Hoi, rustig. Ik ben het maar.' Zegt een stem. Ik schrik.

'Wie ben jij?' Vraag ik. Nog steeds niet wetend wie de persoon in mijn huis is. Ineens zie ik de schim springen.

'Alexa?!' Roep ik met tranen. 'Jaaa!' Roept ze. Ik huil en ren naar haar toe. Ik wordt omarmd en krijg een thuisgevoel. Ik ben thuis.

'Wat doe je hier? Je zou toch pas morgen komen?' Vraag ik. Alexa knikt. 'Ik wilde je verrassen. En dat is gelukt zo te zien.' Grinnikt ze. Ik lach.

'Dat is zeker gelukt! Ik ben zo blij je te zien.' Zeg ik vrolijk. Ik neem haar mee naar mijn kamer en ze zet haar spullen daar neer. Alexa blijft voor een weekje dus we moeten zeker bijkletsen. Maar dat lukt vast.

'Welke nieuwe dingen heb jij meegemaakt hier?' Vraagt Alexa. 'Erg veel. Maar ik kan je ook eerst de buurt laten zien, o ja en morgen is er een leuke poolparty bij een meer in de buurt.' Zeg ik. 'Ik vind het goed. Amerika is trouwens heel mooi en groot. I love it!' Zegt Alexa.' Ik glimlach.

Even is alles zoals het hoort te zijn. Ken je dat thuis gevoel? Dat je het gevoel hebt dat je thuis bent? Nou dat heb ik dus. Alexa is er, mijn moeder is er.

'Oh, ik moet je wel nog wat vertellen over mijn vrienden en over die ene jongen Brandon.' Zeg ik. Alexa knikt en glimlacht. Ze houd van roddels en verhalen.

Even later heb ik alles verteld. Over Brandon die ineens aardiger doet dan verwacht. Over Kendall en Hutsons break-up en over mijn zoen met Sam. O en niet te vergeten natuurlijk over Skylar. Die zo super irritant is.

'Wow Amerika is wel wat heftiger dan Nederland hoor. In de tijd dat je weg was heb ik alleen maar een iemand gezoend. Verder niets!' Lacht Alexa. Ik lach mee.

'Laten we gaan. Moet je je omkleden of iets dergelijks?' Vraag ik aan Alexa. Ze knikt. 'Ik doe even een jurkje aan. O en kan ik mijn haren krullen?' Vraagt ze. Ik knik.

'Ik maak het avondeten alvast!' Lach ik. Alexa kijkt me fronsend aan. 'Doe ik er echt zo lang over?' Vraagt ze. Ik knik. Ik loop naar beneden en pak mijn telefoon. Een appje van Brandon. En een gemiste oproep. Vreemd. Hij zou me nooit bellen.

Brandon
Brandon: heeeyyyy! Neem es opppp Quinnie winnie!
Een gemiste oproep

Ik besluit hem terug te bellen.

B: Heey Quin! Kom es effe hierheen! Feessieee!
Q: Brandon gaat het wel goed met je?
B: hartstikke zekers goed he!
Q: ik kom naar je toe Brandon.

Ik hang op en roep Alexa. Ik heb niet gezegd dat ik naar Brandon ging. Ik ga gewoon naar de supermarkt heb ik tegen haar gezegd. Snel doe ik mijn schoenen aan. Ik pak mijn fiets en fiets zo snel mogelijk naar Brandon.

Even later kom ik aan en zet ik mijn fiets opzij. Ik bel aan en Aiden doet open. 'Quinty! Gelukkig ben je gekomen. Brandon draait door. Jij bent echt de enige die hem rustig kan maken.' Zegt hij. 'Ik ben geen dierentemmer he.' Lach ik. Aiden grinnikt en laat me naar binnen.

Ik loop naar boven naar zijn kamer en klop aan. Ik doe de deur open en zie Brandon zitten. Hij huilt en er staan allemaal sterke drank flessen naast hem. Hij kijkt me gebroken aan. 'Brandon?' Vraag ik zachtjes.

'Quinty.' Zegt hij met een traan. Ik loop naar hem toe.

****

Sorry ik ben echt een bitch :)

lots of love

(meer hoofdstukken coming soon maar school begint weer bijna en ga naar 3havo dus dan weer minder post.)

Forever?! with the badboyKde žijí příběhy. Začni objevovat