09 - Payback, bitch

2.3K 47 2
                                    

Quinty McSwift
Ik zit in de wiskunde les, naast Kendall. We hebben te horen gekregen dat het project een week wordt verplaatst. Wat overigens erg fijn is.

Kendall fluistert wat tegen mij maar ik let niet echt op. Ik staar vooral naar Brandon en zijn groepje. Ik moet toegeven, ze zijn knap, maar het zijn badboys en totaal niet mijn type. Vooral Brandon niet.

Even later is de les voorbij en hebben we pauze. Eindelijk, ik was er weer even aan toe. Ik kom samen met Kendall bij onze tafel aan en tot mijn verbazing zijn Hutson en Sam er niet. 'Op vrijdag zitten ze altijd bij hun andere vrienden.' Zegt Nina alsof ze mijn gedachten kan lezen. 'Oke, O meiden ik wilde nog even vragen of jullie vandaag wilde komen logeren. Mijn moeder is toch nog voor 4 dagen weg.' Zeg ik. De meiden knikken. Zari kijkt boven me ineens heel bang. Ik kijk op en zie Brandon daar staan.

'Zozo, slaapfeestje bij Quinty thuis zonder ouders? Klinkt gezellig he boys.' Zegt Brandon. De andere vier jongens knikken.

Brandon Reeve
Quinty kijkt me geïrriteerd aan. 'Als je het maar niet waagt te komen.' Zegt ze. Ik moet echt lachen om hoe geïrriteerd ze kan zijn. Het is gewoon zielig. 'We zien wel. He boys?' Liam, Cameron, Miles en Jake knikken allemaal. 'Moet je steeds om toestemming vragen bij je boys?' Zegt Quinty. 'Jij had beter in Nederland kunnen blijven.' Zeg ik.

Quinty kijkt me boos aan. 'Jij had beter in de buik van je moeder kunnen blijven.' Zegt ze als tegenantwoord. 'Waar is je vader? Of wilde hij niet met zo'n irritant kind mee naar Amerika.' Zeg ik.

Kendall Hathaway
Quinty rent weg. 'Hoe kun je zo zijn Brandon.' Zeg ik. Brandon begint te lachen en ik ren achter Quinty aan. Uiteindelijk als we op de wc staan begint Quinty te huilen. 'Je bent geen irritant kind.' Zeg ik om haar gerust te stellen. 'Dat maakte me niet uit.' Mompelt ze. 'Mijn vader heeft mijn moeder en mij zonder reden verlaten.' Zegt ze zachtjes.

'Oh. Luister maar niet naar Brandon. Hij is gewoon irritant en daar kunnen we niet zoveel tegen doen.' Zeg ik. Ik zie Quinty grijnzen. 'We hebben zo gym toch?' Zegt ze. Ik knik. 'Dan heb ik wel een plannetje.' Grijnst ze. Ik giechel.

Quinty McSwift
Ik en Kendall staan klaar om ons plan uit te voeren. Ik zal het even uitleggen voor jullie. Brandon zit bij het footballteam van de school. Kendall heeft mij gezegd dat na de wedstrijd Brandon altijd gaat douchen. Dus we gaan groene haarverf in zijn shampoo duwen. Old but gold.

'Jij zou ook cheerleader moeten worden.' Zegt Kendall. 'Is niks voor mij.' Zeg ik meteen. Kendall kijkt een beetje bedroefd. 'Doe op z'n minst auditie. Niemand in het cheerteam is leuk.' Zegt Kendall. Ik grinnik. 'Waarom vraag je Zari en Nina dan niet?' Vraag ik. 'Zij bakken er echt niks van. Ik denk dat jij het wel kan.' Zegt ze. Misschien moet ik er toch over nadenken. Ik kan het op z'n minst proberen. Ik moet toch ooit een beetje op zoek naar iets leuks om te doen.

'Ik doe auditie.' Zeg ik. Kendall kijkt me blij aan. 'Yesyesyes!' Zegt ze vrolijk. Ik glimlach. Samen lopen we naar het footballfield en kijken we naar Hutson en Brandon, ze zitten samen in een team. Kendall knipoogt naar Hutson en dan begint Hutson Brandon af te leiden. Ik trek Kendall mee die maar niet kan stoppen met naar Hutson te kijken en samen rennen we het kleine gebouw achter het footballfield in. De kleedkamers.

Er zijn in totaal 4 kleedkamers en ik heb geen idee welke ik moet kiezen. 'Het is kleedkamer 2.' Zegt Kendall. Ik knik en sluip voorzichtig naar kleedkamer 2. Kendall komt achter me aan en samen zoeken we de donkerblauwe sporttas van Brandon. Al snel zie ik een sporttas waar Brandon Reeve op staat. Ik rits de tas voorzichtig open en zoek de shampoo. Ik draai de dop eraf en laat een beetje shampoo eruit lopen en daarna doe ik er de groene verf bij.

****

Prank !

lots of love

Forever?! with the badboyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu