23 - Emotioneel kapot

1.9K 43 2
                                    

Quinty McSwift
'Brandon kan je me asjeblieft vertellen wat hier gebeurd is?' Vraag ik. Brandon kijkt me aan. 'Ik was boos en verdrietig.' Zegt hij zachtjes.

'Waarom?' Vraag ik. Hij haalt zijn schouders op. 'Je zal het toch nooit begrijpen. Plus je hebt Sam.' Zegt Brandon. Niet begrijpend kijk ik hem aan. 'Hoe bedoel je Sam? Sam en ik hebben niks.' Zeg ik. Ik zie Brandon boos worden. Hij pakt een drankfles en gooit hem kapot op de grond.

'Brandon!' Roep ik. Brandon kijkt me gebroken aan en loopt op me af. Hij pakt me vast aan mijn pols en duwt me tegen zijn kast aan. Ik begin sneller te ademhalen. Ik kijk Brandon aan en hij kijkt mij aan.

Hij laat me direct los. 'Kut.' Zegt hij. Ik adem heel diep. 'Het spijt me echt Quin.' Zegt hij zachtjes.

'Waarom doe je zo?' Vraag ik een beetje boos. 'O-omdat..' Zegt hij. 'Zeg het dan!' Roep ik boos. Hij loopt op me af en geeft me een zoen. Mijn hart maakt overuren en ik glimlach. Shit. Brandon, badboy Brandon. Skylar. Shit.

Ik stop en Brandon kijkt me aan. 'Je wilt me niet he.' Zegt hij. Ik schud mijn hoofd. 'Nee ik, ik. Dit is me gewoon allemaal teveel. Ik bedoel. Dat er liefde is ontstaan door haat.' Zeg ik. Hij knikt. 'Maar het is echt en dat voel ik.' Antwoord Brandon.

'Om eerlijk te zijn weet ik niet eens wat ik moet geloven. Misschien is dit wel een prank.' Zeg ik. Brandon schud zijn hoofd. 'Nee asjeblieft Quin ga niet weg.' Zegt hij. Ik knik. 'Ik ga niet weg zonder duidelijke antwoorden.' Zeg ik. Hij knikt.

'Ik vind je leuk en ik ben er te laat achter gekomen.' Zegt hij. Ik schud mijn hoofd. 'Je bent er precies op tijd achter gekomen.' Zeg ik terwijl ik hem nog eens zoen. Dit keer met meer passie.

'Oke antwoord een. Wat ga je doen met Skylar?' Vraag ik. Brandon haalt zijn schouders op. 'We hebben geen relatie. Het is alleen dat ik je wel een leuke meid vind. Met potentie. O ja en je kan best goed zoenen.' Zegt hij. Ik schrik.

Hoe kan deze jongen zo anders zijn van het ene op het andere moment. 'Uhm hallo?! Ik dacht dat je serieus was. Weet je laat ook maar. Je bent nog steeds dezelfde klootzak die je altijd was. Ga maar lekker naar je Skylar. Die is perfect voor je. Geen relatiemateriaal maar gewoon een zoenertje.' Zeg ik boos. Brandon kijkt me geirriteerd aan.

'Noem me nooit meer een klootzak.' Zegt hij terwijl hij mijn pols vastpakt. 'Klootzak.' Zeg ik nog eens, extra. Ik draai mezelf los en loop zijn kamer uit. Ik loop de trappen af en zie Aiden op me af komen. 'En?' Zegt hij. Ik haal mijn schouders op.

Ik weet oprecht niet of ik het beter of erger heb gemaakt. Ik zucht en loop uit de deur. Ik pak mijn fiets en fiets weg. Hoe kwam ik er zelfs bij om hem te zoenen. Kut wat zeg ik tegen Alexa?

Even later draai ik de deur open met de sleutel en zie ik Alexa op de bank zitten. Lachend, samen met mijn moeder. Ik zucht, waarom lijkt het alsof mijn moeder Alexa leuker vind? De laatste keer dat wij zo'n momentje hadden was jaren geleden.

Ik heb geen zin om over dat na te denken. En ook niet over Brandon. Misschien moet ik het maar tegen Alexa vertellen. Ze is tevens de beste adviesgeefster. Tenminste degene die mij het beste begrijpt.

Ik zet een fake smile op en loop naar binnen. Kut, geen boodschappen. Ach ja ik vertel het toch tegen haar.

'Hee ben je terug? Eindelijk! Huh. Kom mee naar boven.' Zegt Alexa in een keer. Vanbinnen lach ik, maar ik kan het niet in het echt doen. We lopen naar mijn kamer en ik ga meteen op mijn bed zitten. Ik barst in tranen uit.

Alexa probeert me te troosten maar niks helpt. Even later ben ik uitgehuild en ben ik klaar om te praten. Ik vertel haar alles, ook van hoe brandon en ik elkaar hebben leren kennen en alle pranks. Ze glimlacht.

'De enige reden dat je huilt om hem is omdat je echt gevoelens voor hem hebt.' Zegt ze met een glimlach.

En diep, diep vanbinnen. Wist ik dat al lang.

****

Aah shitt, nu maar wachten tot volgend hoofdstuk :)

lots of love

Forever?! with the badboyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu