03 - Buurtverkenning

2.9K 54 1
                                    

Quinty McSwift
'Lieverd? Sta je op? We moeten zo voor een nieuwe outfit shoppen.' Zegt mijn moeder die voor mijn bed staat. Blijkbaar deden mijn wekkers het niet, want ik heb mijn belsignaal ofzo niet aangehad.

'Jaja, ik kom zo.' Antwoord ik. Mijn moeder neemt dat als een genoegen en loopt mijn kamer weer uit. Ik daarintegen weet dat ze dalijk terug komt als ik niet snel naar beneden kom. Dus besluit ik maar om meteen op te staan.

Ik loop vermoeid naar mijn badkamer en stap onder de douche. Natuurlijk moet er weer een concert bij komen kijken. Ik douche altijd op 40 graden, niet dat dat jullie wat uitmaakt maar ja. Na 10 minuten stap ik eruit en pak ik een handdoek van mijn wastafel af. Ik droog mijn haar en dan mijn lichaam.

Ik sla de handdoek om mijn haar heen en loop met blote voeten naar mijn kamer. De vloer is ontzettend koud, dus daarom ren ik naar mijn kast en pak ik een paar dikke sokken eruit. Mijn outfit vandaag is gewoon een simpel t shirtje met een zwart kort broekje. Oh en met de meest basic vans ooit, de lage zwart witte.

Ik pak mijn telefoon van mijn bureau en kijk nog even in de spiegel, mijn haar doe ik straks wel denk ik terwijl ik naar mijn blonde, stijle haar kijk. 'Kom je?' Hoor ik vanaf beneden. 'Ik kom!' Roep ik terug. Ik loop snel naar beneden en zie een heerlijke tosti op mijn bord liggen. Snel ga ik op de barkruk zitten en mam staat nog wat te koken.

'Lieverd, vandaag kunnen we toch niet naar de stad. Ik heb een opdracht van werk gekregen die ik moet aannemen om een voorsprong op te bouwen. Het spijt me.' Zegt ze. Ik knik, eigenlijk had ik me er echt op verheugd maar ja, het zal wel niet anders kunnen. 'Maakt niet uit mam. We doen het wel eens over.' Antwoord ik.

'Ik moet gaan. Zie je straks.' Zegt ze terwijl ze me een kus op mijn voorhoofd geeft. Ik knik. 'Doei mam tot straks.'

Een tijdje later heb ik mijn tosti op en loop ik naar de bank. Ik spring erop en app even met Alexa.

Lex 👑✨
U: hee Lex kan je zo even facetimen?
Lex 👑✨: nee sorry, school is druk as you know 🥴
U: mijne is nog niet begonnen ;)
Lex 👑✨: lucky bastard
U: nou ja see ya later x
Lex 👑✨: doeg Quin 💕💕

Ik zucht, wat moet ik dan gaan doen?

Even later besluit ik om maar de buurt te gaan verkennen. Ik hoef geen jasje aan, het is toch lekker warm. Snel loop ik naar buiten en sluit ik de deur af. Ik begin wat te lopen en na een tijdje kom ik bij een strandje uit.

Hier kan ik wel chillen hoor, denk ik bij mezelf. Ik zie allemaal jongeren op handdoeken liggen en besluit maar niet het strand zelf op te gaan. Morgen heb ik toch school, dan ontmoet ik iedereen wel.

Ik loop nog even wat verder en kom tot de conclusie dat deze dag gewoon een en al saai is. Na ongeveer 10 minuten terug lopen ben ik thuis en open ik de deur. Ik loop naar de magnetron en doe er een zak popcorn in. Ik blijf er natuurlijk bij staan om van de beste geluiden ever te genieten, het gepop van de popcorn natuurlijk.

Dan als het klaar is pak een een typische Amerikaanse popcorn box en doe ik het daarin. Ik spring op de bank en doe de tv aan. Snel naar Netflix en bingewatchen dan maar.

****

Sorry voor dit iets kortere hoofdstuk. Ik zal sowieso niet iedere dag uploaden maar wel zoveel mogelijk. Byee <3 Oh ja, en ik heb een nieuwe cover!

Forever?! with the badboyWhere stories live. Discover now