07 - De weirdo's

2.2K 50 12
                                    

Quinty McSwift
Ik sta te wachten op mijn moeder die me op komt halen. Ik geef iedereen een knuffel en stap dan in de auto.

Ik doe de riem om en mijn moeder kijkt me vrolijk aan. 'En? Hoe was het op school?' Vraagt ze. Ik besluit niets te zeggen over wat er gebeurd is en antwoord maar met een simpele goed. 'Ik heb ook al 5 nieuwe vrienden.' Glimlach ik. Mijn moeder kijkt me vrolijk aan. 'Dat vind ik erg leuk voor je.' Zegt ze. Ik glimlach. Ik heb zoveel zin om met Alexa te facetimen. Ik moet haar alles vertellen.

Ik heb trouwens op school mijn gymoutfit aangetrokken, aangezien mijn kleren een beetje vies waren.

Als we eenmaal thuis aankomen ren ik naar boven. Ik douche me even en doe dan een Chill outfit aan. Ik ga op mijn bed zitten en bel dan met Alexa.

'Hee Lex!' Zeg ik vrolijk. Alexa kijkt me lachend aan. 'Hoe is het geweest op school?' Vraagt ze. Ik begin nu te lachen. Welk verhaal wil je horen?' Vraag ik. Alexa antwoord met allebei. 'Ik heb ruzie met de badboy van de school omdat ik hem niet wil en zijn barbiepop slet, die boos op me is omdat ik hem tegenspreek.' Lach ik. Alexa ligt in een deuk. 'Dan heb je het ergste nog niet gehoord. Skylar, de barbiepop slet, heeft een milkshake over me heen gegooid. Toen heb ik een sandwich met veel ketchup over haar gesmasht en toen kwam Brandon bemoeien en heb ik hem ondergespoten met ketchup.' Lach ik. Alexa kijkt me met open mond aan. 'Niet waar!' Lacht ze. Ik knik. 'Toch echt hoor.' Lach ik.

Na ongeveer een half uurtje bellen hang ik op. Ik loop naar beneden en kijk op de tafel, daar ligt een briefje van mam.

Ik heb een promotie taak gekregen in Nebraska, ik ben pas over een week terug. Hopelijk red je je wel. Ik heb je 200 euro achtergelaten. Veel plezier lieverd. Hou van je.

Serieus?! Gaat ze nou een week weg?! Waarom?! Dan maar beter het beste ervan maken. Ik grijp mijn telefoon en bel naar de pizzeria. Ik bestel een pizza salami.

Kendall 🤪
Kendall 🤪: de hele school was onder de indruk van je!
U: haha, ik denk dat ik morgen maar moet uitkijken voor Skylar en Brandon.
Kendall 🤪: denk het ook, maar hé wij zijn er!
U: ja dat klopt, maar het komt goed hoor.

Dan gaat de bel. Ik doe open en zie tot mijn verbazing Hutson staan. 'Hee Hutson!' Lach ik vrolijk. 'Kom binnen!' Zeg ik. Hutson komt naar binnen en zijn mond valt open. 'Wow wat een mooi huis!' Zegt hij. Ik knik. 'Maar werk jij bij een pizzeria?' Hij knikt. 'Mijn vader heeft een pizzeria. Deze krijg je van mij.' Zegt hij. Ik schud mijn hoofd en geef hem 10 dollar. Hij begint te lachen.

'Thanks.' Zegt hij. 'Maar ik moet echt door. Ik heb nog 3 klanten waar ik langs moet binnen een kwartier. Zie je later Quin!' Zegt hij. 'Doei Hutson.' Zeg ik. Ik laat Hutson de deur uit en zucht. Ik voel me zo alleen in dit lege huis..

Ik besluit Kendall en de rest te appen. Ik ben namelijk meteen in hun groepsapp gezet die ze met z'n 5en hebben.

De weirdo's 🤩
U: Hee allemaal! Morgen slaapfeestje bij mij?
Kendall 🤪: Jaa, super gezellig! Ik ben dr bij!
Nina 😘: Ik ben er! x
Hutson 😎: Zonder mij geen feestje!
Sam 📚: De nerd komt ook 😂
Zari : Ik kom ook!
U: top! Kom maar om 4PM (16:00) ongeveer! Zie jullie! 🤪

Ik sluit mijn telefoon af en kijk op de klok. Het is 23:00, ik ga maar eens slapen.

****

Vandaag een extra hoofdstukje! Heb dit allang niet meer gedaan dus here we come!

~ SHARE VOTE AND COMMENT ~

lots of love

Forever?! with the badboyWhere stories live. Discover now