20 - Quinty de detective

2K 35 5
                                    

Quinty McSwift
Vandaag is het dus weekend. Zaterdagochtend. Ik ben net wakker en heb besloten om uit te zoeken wie die foto van mij en Brandon heeft gemaakt. Mijn eerste hoofdverdachte heb ik al, Sam.

Ik ben net helemaal klaar met douchen en me verzorgen. Nu zit ik aan de tafel met pen en papier. Laat ik maar eens beginnen met de situatie op te schrijven.

Foto's van mij en Brandon

Sam was net de trappen opgelopen. Ik zag Brandon en toen liep hij naar me toe. Zijn vrienden liepen lachend weg. Brandon kwam naast me zitten en toen begon het gesprek.

Waar was Sam toen ik en Brandon ons gesprek hadden? Ik app hem wel even.

Sam 📚
U: hee sam toen je eergisteren boos wegliep, de trappen op waar ging je toen heen?
Sam 📚: ik ging toen naar de wc boven. Hoezo?
U: o niks gewoon. Dankje!
Sam 📚: geen probleem Quin!

Maar wacht. Als Sam het niet was, wie was het wel? Want Sam die heeft geen connectie met Skylar of uberhaupt iemand van haar 'vriendinnen'. De enige die nog bij mij was was Brandon.

Maar hij kan het niet gedaan hebben aangezien hij de hele tijd bij me was. Wow oke nu lijkt het alsof ik een misdaad moet oplossen. Ik neem maar even een pauze.

Ik loop weg van de tafel en plof op de bank. Ik zet de tv aan en zet netflix op. Dan maar even Outer Banks kijken.

Na een tijdje gaat de bel. Ik loop naar de deur en zie Kendall staan. 'Hee!' Zeg ik vrolijk als ik de deur open doe. Kendall glimlacht. 'Wil je binnenkomen?' Vraag ik. Eigenlijk hoop ik dat ze nee zegt zodat ik verder kan met Outer Banks, alhoewel Kendall altijd wel gezellig is.

'Ja als het kan zou dat wel fijn zijn.' Glimlacht ze. Ik geef haar een knuffel en laat haar naar binnen komen.

'Ik wilde eigenlijk even met je praten over Hutson.' Zegt ze. Ik knik, wat zou er aan de hand zijn?

'Ik heb het gevoel dat er iets speelt tussen hem en Nina.' Zegt ze. Ik schrik. 'Hoe bedoel je?' Vraag ik. 'Ze kijken steeds naar elkaar en Nina doet heel afstandelijk en Hutson kan bijna nooit naar me toe komen.' Zegt ze.

'Wow. Dat is wel heftig ja. Maar je hoeft er niet vanuit te gaan dat er iets aan de hand is. Ik bedoel, iedereen heeft wel eens downs en Hutson heeft het ook misschien wat moeilijker omdat ik er net bij ben gekomen. En daarbij komt ook nog eens dat jullie al super lang bevriend zijn. Natuurlijk zijn Nina en Hutson heel close.' Zeg ik. Met een beetje adem over.

Ik zie Kendall knikken. 'Je hebt gelijk. Ik moet me niet zo'n zorgen maken.' Zegt ze. 'Ik ga maar eens naar Hutson.' Zegt ze. Ik knik en doe de deur open. 'Als er iets is kan je me bellen!' Roep ik haar na. Ze kijkt achterom en glimlacht.

Kendalls glimlach is de leukste. O ja, mijn onderzoek. Ik loop weer naar binnen en kijk nog eens op mijn briefje. Shit! Dat ik hier niet eerder aan heb gedacht.

Ik vind het wel heel opvallend dat Brandons vrienden lachten toen ze weg liepen. Wat als ze hebben gewacht totdat we aan het lachen waren en toen de foto's hebben gemaakt? Maar waarom zouden ze dat doen dan.

Misschien in opdracht van Brandon.. oke ik ben er klaar mee. Ik ga naar Brandon toe. Ik doe mijn schoenen aan en wil de deur uitlopen totdat ik een huilende Kendall aan zie komen rennen.

O god, wat heeft ze gedaan?

****

En we sluiten de dag af met een cliffhanger :)

lots of love

Forever?! with the badboyKde žijí příběhy. Začni objevovat