08 - Slaapfeestje

2.2K 47 3
                                    

Quinty McSwift
Ik pak een paar popcorn kannen en vul ze met allemaal eten. Over ongeveer een half uur komen Kendall, Nina, Zari, Hutson en Sam logeren! Ik besluit aangezien ik alles toch al klaar heb even met Alexa te appen.

Lex ✨👑
U: Hee Alexa! Ik mis je echt te erg :(
Lex ✨👑: daar lijkt het anders niet echt op
U: hoe bedoel je?
Lex ✨👑: je hebt toch al nieuwe vriendinnen? Mij heb je niet meer nodig.
U: Lex jij zal altijd mijn allerbeste vriendin blijven voor altijd en geen enkele andere vriendin kan tussen ons komen! 💕
Lex ✨👑: Oke dan, misschien stelde ik me een beetje aan..
U: bye Lex 💕
Lex ✨👑: Bye Quin 🤩

Ik glimlach. Vandaag op school heb ik Skylar en Brandon niet gezien, iedereen zei op school vandaag dat ze samen waren vandaag. Beter voor mij trouwens. Ik schrik op uit mijn gedachten als ik een appje krijg, van mam.

Mam
Mam: Hoi lieverd hoe gaat het?
U: goed, nog maar 5 dagen totdat je thuiskomt.
Mam: ja, ik heb er nu alweer veel zin in! Geen vriendjes thuis he ;)
U: maak je geen zorgen mam.

Dan sluit ik mijn telefoon af en gaat de bel. Daar zijn ze! Ik open de deur en daar staan Kendall en de rest van de bende. Ik begroet ze allemaal door een knuffel te geven.

'Zullen we gaan zwemmen?' Vraag ik. Iedereen knikt heftig ja. 'Kendall, Nina, Zari en ik gaan op mijn kamer omkleden en dan kunnen jullie beneden.' Zeg ik, wijzend naar de jongens. De meiden lopen naar boven en gaan mijn kamer in.

'Mooie kamer heb je Quin!' Zegt Kendall. Ik glimlach naar haar. 'Ik heb een badkamer waar jullie je kunnen omkleden. Ik pak in de tussentijd wel even een bikini.' Zeg ik. De rest knikt en lopen de badkamer in. Ik zit te twijfelen, uiteindelijk kies ik toch maar voor mijn pastelroze bikini. Ik doe hem aan en dan roep ik de meiden.

'Kom! Op naar buiten!' Zeg ik. Iedereen volgt me naar buiten en ik schrik er even van als Hutson en Sam er meteen inspringen. Ik neem het trapje net zoals Kendall, Nina en Zari. 'Jullie zijn saai.' Zegt Sam. Ik begin te lachen. 'Zegt de Nerd.' Zeg ik voor de grap. Sam begint te lachen en zwemt naar me toe.

Hij tilt me op en gooit me door het zwembad. Ik probeer weg te komen maar nee hoor. Nu heeft Hutson me vast. Samen slingeren ze me onder water. Als ik boven kom zie ik Kendall lachen. Ik knipoog naar Kendall, Nina en Zari. Samen zwemmen we naar Hutson en Sam en bespetteren we ze met water.

Na een tijdje zijn we klaar met zwemmen en zitten we klaar op de bank. 'Zullen we een filmmarathon houden?' Vraagt Zari. Ik knik. 'Gaan we doen!' Zeg ik. Ik start Netflix op en klik Outer Banks aan. 'Neeee.' Zeggen Hutson en Sam. 'Jaaaa.' Zeggen ik en Kendall.

'Oke voor jou kijk ik het.' Zegt Hutson terwijl hij Kendall een kus geeft. Ze glimlacht en pakt daarna een bak popcorn.

Even later is het al 22:00 en slaapt Nina al. Ik lach. Hoe kan ze zo vroeg al slapen? 'Nina slaapt altijd al heel vroeg.' Zegt Zari. Ik grinnik. 'Heb je het trouwens al gehoord?' Vraagt Zari. Ik schud mijn hoofd. 'We moeten binnenkort een wiskunde groepsproject doen.' Zegt ze. 'Dan gaan Kendall en ik samen.' Zeg ik. 'Dat gaat niet, Miss Hathaway kiest de groepjes.' Zegt ze. 'Ze moet mij wel met jou koppelen, ik ken niemand anders op school dan jullie en jij bent de enige met wie ik wiskunde heb.' Zeg ik.

Ik moet met Kendall het groepsproject doen.

****

Its me back again :)

lots of love

Forever?! with the badboyWhere stories live. Discover now