26 - Bijkletsen met Kendall

1.8K 37 0
                                    

Quinty McSwift
We zijn een tijdje verder. Vandaag gaat Alexa namelijk weer weg. We hebben nog best wat gedaan de afgelopen 5 dagen. Veel afgesproken met mijn vrienden hier, naar de stad geweest.

De poolparty? Daar zijn we gebleven. Brandon heeft me de hele tijd aangekeken. Skylar trok soms zijn aandacht weg maar het boeide me niks. Spelen met liefde heet dat.

Ik vind Brandon niet echt zo leuk. We liepen te hard van stapel. Als we dit echt willen doen. Moet het langzaam gaan. Niet te snel. Alhoewel ben ik daar nog echt niet aan toe.

'Lex, ik ga je missen.' Zeg ik. Ze laat een traan vallen en geeft me een dikke knuffel. 'Ik jou ook meid, het was geweldig hier. En als er iets is met je weet wel, je kan me altijd facetimen.' Fluistert ze. Ik glimlach. Ze laat mijn hand los en loopt weg. Naar haar gate.

En we zijn weer thuis. Ik ben best wel opgevrolijkt door Alexa de afgelopen 5 dagen. Maar ik denk dat nu zij er niet meer is, ik ga instorten. Ik hield echt van Brandon. Geen idee waarom ik ook alweer meteen stopte met zoenen, hij zoent zo lekker. Ik loop vlug naar boven, ik voel de tranen namelijk al komen. Ik storm mijn kamer in en ga zitten op mijn bed. Ineens voel ik een trilling.

De weirdo's 🤩
Kendall : hee allemaal, het is officieel Hutson en ik hebben weer een relatie 😊
U: cute ❤️
Kendall : Quin ik sta voor je huis doe eens open :)
U: Kendall 😂

Ik glimlach en ren naar beneden. Ik zie een briefje op het aanrecht liggen en lees het.

Hee lieverd, ik ben eventjes een weekend weg. Je kan vriendinnen en vrienden uitnodigen. Geld ligt bij de kluis. Loveyou xx mama.

Ik zucht, alweer en loop dan naar de deur. Ik doe hem open en zie daar Kendall staan. 'Hee lieverd.' Zegt ze. Ik glimlach en geef haar een knuffel. 'Oke dus, de laatste tijd doe je heel vreemd en afwezig. Wat is er aan de hand?' Vraagt ze. Wow, ze kent me dus best goed. Hoe weet ze dat ik me echt kut voel over Brandon? Of nou ja, ze weet in ieder geval dat ik me kut voel.

'Oke nou, ik zou zeggen ga ervoor zitten. Het is een heel verhaal.' Zeg ik. Ze knikt, ietwat bezorgd en gaat toch zitten. Ik slik en vertel haar dan het hele verhaal, over Brandon en ik, die "het" wilde proberen. (Het = een relatie wilden proberen.) En ik heb haar verteld over die avond bij Brandon thuis, en net voor de poolparty waarbij hij ineens vreemd deed. Ze kijkt me met grote ogen aan.

'Is dit allemaal gebeurd?' Vraagt ze. Ik knik langzaam. 'We gaan nu naar hem toe.' Zegt ze. Ik schud mijn hoofd direct. 'Nee, ik ben er volledig klaar mee. Hij mag lekker naar zijn Skylar gaan, waar hij toch al zo close mee is.' Zeg ik. Ze knikt begrijpelijk. 'Dat snap ik, maar je zal hem toch ooit onder ogen moeten komen.' Zegt Kendall. Ik knik. 'Maar nu nog niet.' Zeg ik. 'Wil je wat drinken?' Vraag ik. Kendall schud haar hoofd. 'Nee dankje lieverd, ik ga naar Hutson dalijk.' Zegt ze. 'Ik vind het echt leuk dat jullie weer samen zijn.' Zeg ik. Ze glimlacht en geeft me een knuffel.

'Is je moeder weer weg?' Vraagt ze. Ik knik. 'Oke, morgen een sleepover?' 'Jaaa, oke bij mij thuis morgen om 18:00.' Zeg ik vrolijk. Kendall glimlacht. 'Ik nodig iedereen wel uit!' Zegt ze terwijl ze de deur uitloopt.

Met een voldaan gevoel stap ik weer naar binnen. Wat een opluchting, gewoon even mezelf losgelaten. Weet je wat? Ik ga wandelen.

****

Jaja, ik heb dit boek weer online gezet & ik ga het afschrijven! Beloofd!

lots of love

Forever?! with the badboyWhere stories live. Discover now