10 - De dierenonesies

2.1K 43 4
                                    

Quinty McSwift
We staan op de tribune Hutson toe te juichen. Hutson rent na de training naar ons toe. 'Is het gelukt?' Vraagt hij. Ik en Kendall knikken. 'Ik wil zijn reactie wel zien.' Grinnik ik. Kendall begint te lachen en geeft Hutson een kus. 'Zie je zo babe.' Zegt Hutson tegen Kendall.

Die twee zijn zo lief samen. Echt te schattig.

Na ongeveer een half uur zie ik Brandon boos naar buiten stormen. Zijn haar in een handdoek.

Brandon Reeve
Ik zoek over het veld naar Quinty, zij heeft dit sowieso gedaan. Ik moet haar terugpakken. Ze meent nu al dat ze dit kan flikken. Ineens zie ik bij de tribune Kendall wijzen naar me. Ik ren naar ze toe en tot mijn verbazing blijven ze staan. Ik grijp Quinty's pols en ze probeert zichzelf los te rukken.

'Kendall, ga.' Zeg ik. 'Ga!' Kendall loopt weg en ik heb Quinty nog steeds vast. 'Jij bent letterlijk de enige die niet voor me gevallen is.' Zeg ik tegen haar. Quinty slikt. 'Je bent gewoon arrogant en daar hou ik niet van.' Zegt ze. Ik zucht. 'Ik ga je betaald zetten voor dit.' Zeg ik nu wat harder. 'Laat me los Brandon.' Zegt ze. Ik schud mijn hoofd. 'Je gaat spijt krijgen dat je naar Amerika bent gekomen Quinty. Spijt!' Roep ik. Ik laat haar los en ze kijkt me boos aan.

'Jij krijgt spijt.' Zegt ze en dan rent ze weg.

Quinty McSwift
Ik kan mijn tranen niet meer in bedwang houden als ik weg ben gerend. Ze stromen eruit en ik ren in Kendall's armen. Mijn pols is vuurrood. Hutson komt lachend op ons af rennen. 'Zijn haar is zo lelijk groen!' Zegt hij lachend. Kendall maakt gebaren dat hij naar mijn pols moet kijken en dan ziet hij mij pas huilen. 'Quin, wat heeft hij gedaan?' Vraagt Hutson. 'Gewoon me keihard vastgepakt.' Zeg ik terwijl ik mijn tranen een beetje afdroog.

Even later is het al 17:00 en zijn Kendall, Nina en Zari er al. We gaan namelijk met alle meiden logeren. We eten met z'n allen lekker pizza, van Hutson natuurlijk want dat wilde Kendall perse.

'Gaan we onze onesies aandoen?' Vraagt Nina. Ik knik. We rennen met z'n allen naar boven en doen onze onesies aan, ik een koala onesie, Kendall een unicorn onesie, Nina een giraffe onesie en Zari een olifanten onesie. 'We zijn allemaal dieren.' Zegt Zari lachend. Ik grinnik en ren naar beneden. 'Zullen we een heel groot bed maken en dan vanaf boven daarop springen?' Vraag ik. Kendall kijkt me lachend aan en dat is al een ja voor mij. Nina en Zari pakken allemaal kussens en ik en Kendall halen allemaal matrassen en dekens. Na ongeveer een half uur hebben we een hele stapel.

Ik ren naar boven en ga over de overloop staan. Kendall kijkt me beangstigend aan maar ik twijfel geen moment en spring. Ik beland heel zacht tussen alle kussens, dekens en matrassen. 'Nu wil ik!' Roept Kendall. Kendall springt en beland half naast alle dingen. Gelukkig staat daar de bank. Nina durft nu niet meer en Zari wil wel nog een poging wagen. Ik grinnik en duw haar ervan af. Aangezien ze heftig zat te twijfelen. Zari gilt en beland dan precies in het midden van alles. 'Het is net een kussen!' Roept ze lachend. Ik grinnik. 'Dat is de bedoeling sukkel!' Lach ik.

Na een paar keer van de trap af te zijn gesprongen gaat de deurbel. 'Heeft iemand nog iets besteld?' Vraag ik, aangezien het al donker is. Iedereen schud hun hoofd. 'Het zal vast Hutson zijn.' Zegt Kendall. Ik loop naar de deur en open hem.

Dit had ik zeker niet verwacht.

****

gekke cliffhanger ineens haha

lots of love

Forever?! with the badboyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu