Sosyetik Güzel - 48. Bölüm

5.4K 385 96
                                    

(Bu bölümde gerçek olay ve durumlardan esinlenilmiştir.)

Oylarınızı ve bölüm içi yorumlarınızı bekliyorum. Keyifli okumalar. ❤️

****

3 Ay Sonra...

"Bak bak yazdığına bak! Ulan dangalak herif!"

"Adi şerefsiz!"

"Puşt!"

Erkan'ın bu sevgi dolu sözlüklerinin arasında ettiği küfürlerle gözlerimi araladım. Etrafıma bakındım. Hava hala karanlıktı. Uykulu, çatallı sesimle sordum. "Aşkım ne oldu?" Daha yatalı bir veya iki saat olmuştu. Umarım bu saatte bu kadar öfkelenmesinin mantıklı bir açıklaması vardır. Bakışlarım onu bulduğunda karşılaştığım manzarayla irkildim. Elindeki telefonun ışığı yüzüne yansımış, karanlıkta korkunç bir görüntü oluşturmuştu. "Allah canını almasın! Korkuttun beni." dediğimde bir elimi göğsüme koydum ve boştaki elimle başparmağımla damağımı geriye attım.

"Lara bu ne?" diye telefonu bana çevirdiğinde telefonun ışığı bir anda yüzüme döndürdüğünde gözlerimi kıstım. "Telefon aşkım, şunu gözümün önünden çeker misin?" derken uzandığım yerden doğruldum. "Umarım beni bu saatte telefonda gördüğün bir şey için uyandırmanın mantıklı bir sebebi vardır. Özellikle de..." derken telefonumu bir kez daha burnuma soktuğunda saate baktım. "Gece saat üçte!" dedim sesimi yükselterek.

"Ayrıca sen benim gece gece telefonumu mu karıştırıyorsun?"

"Bakar mısın şu yorumlara," dediğinde telefonu elime tutuşturdu. Yüzüme düşen saçlarımı geriye doğru atarak gözlerimi kısıp gelen yorumlara baktım. Gösterdiği şey akşam saatlerinde paylaştığım, geçenlerde katıldığım bir kozmetik firmasının lansmanından sonra yemekte çekilen bir fotoğraftı. O gün üzerimde bej rengi, iki parçadan oluşan bir takım vardı. Kalın askılı bluzu ve uzun pileli etekti. Eteğin yanlarında iki uzun yırtmaç olduğu için otururken bacaklarım açıktı. Karşımdaki fotoğrafta hoş bir görüntü vardı. Saçımı sola doğru atmıştım ilgiyle yanımdaki kişiyi dinliyordum. Elbisemle uyumlu bej topuklarıma baktım. Tenimin bronzluğu bu açı ve ışıkla şahane çıkmıştı. Kendimi hayranlık süzerken "Eee ne var bunda?" diye sordum. Bu şahane parçayı gece yatağında stalklamasına gerek yoktu ki, zaten yanındaydı. Erkan sinirle yorum kısmına girdi ve altında yazanları gösterdi. 

( O fotoğraf)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

( O fotoğraf)

Lara_Tüker_Fan: Ve yine düştük! 🤤😍

LaraErkanMacitFan: Alev Alev 🔥🔥

selincigerci: tü tü tü... 💦💦

simgesagin: Maşşşallah sana hem başarılı hem akıllı hem de bebeksin 😍

danlabilic: 💎

demetakalın: Kız atma şöyle foto nzr değcek, düğn ne zmn??? 💃

Sosyetik GüzelWhere stories live. Discover now