Hoofdstuk 45 (The End)

5.6K 258 45
                                    

Isa P.O.V.

Daan en ik zitten in het vliegtuig naar huis toe. Ik zucht. 'Is er iets?' Vraagt Daan. 'Nee hoor ik ben gewoon blij' glimlach ik. 'Waarom?' Vraagt Daan. Ik ga tegen hem aan liggen en begin te vertellen. 'Nou kijk, toen mijn moeder overleed..' ik slik even. 'Dacht ik dat het nooit meer goed zou komen en dat ik nooit meer zou kunnen lachen. Maar eigenlijk begon het toen pas. Eerst Niall en daarna jij. Ik voel me zo gelukkig nu. Ik heb alles wat ik wil en meer heb ik niet nodig.' Vertel ik. Het is even stil. 'Verlang jij nog wel eens naar Nederland?' Vraag ik. Ik zie dat Daan zijn hoofd schud. 'Ik heb daar toch niks meer' zegt hij. 'Jij?'. 'Ik weet niet, ik mis mama maar voor de rest heb ik er ook niks' beantwoordt ik zijn vraag. Ik merk dat er een traan over mijn gezicht gaat. Daan ziet het en veegt hem weg met zijn duim. 'Ik hou van je' fluister ik en ik duw mijn gezicht tegen Daans arm. 'Ik ook van jou' fluistert Daan in mijn oor en ik glimlach.

(Tijdssprong)

*Isa's verjaardag*

Vandaag is het een speciale dag, ik word namelijk 16 omg.

P.O.V. Daan

Vandaag wordt mijn meisje 16 wauw. Het is nog vroeg in de ochtend maar ik ben al vanalles aan het regelen. Vannacht hebben Isa en ik in ons oude huis geslapen zodat ik in het huis van de jongens alles klaar kon zetten. De jongens en ik zijn al druk bezig, en het is pas 7 uur. Alles moet perfect gaan vandaag, ik wil dat ze een verjaardag krijgt die ze nooit gaat vergeten. We hebben hapjes besteld die ze zo komen bezorgen en we hebben de vriendinnen van de jongens gevraagd of ze mee wilde helpen met versieren, dus die kunnen ook ieder moment komen. Ik heb tegen Isa gezegd dat we er een gezellige dag ervan maken bij de jongens maar ze weet niet dat we dit allemaal hebben geregeld. De bel gaat en ik loop naar de deur toe. Daar staan Perrie, Sophia, Eleanor, Sally en Manon vol enthousiasme te wachten om te versieren. Ze feliciteren me allemaal en lopen vervolgens naar de kamer toe en gaan meteen aan de slag. Er komen slingers en ballonnen tevoorschijn en ik begin te lachen.

~~~

Ik hang nog de laatste dingetjes op en ik zie op de klok dat het al 9 uur is. 'Moet jij je niet nog omkleden?' Vraagt Sally. Ik knik. 'Ik heb tegen Isa gezegd dat ik om half 10 thuis was'. 'Ga dan maar gauw naar huis wij maken het wel af' knipoogt ze. 'Oke, dankje' glimlach ik en ik stap snel de fiets op.

Isa P.O.V.

Als ik wakker word merk ik dat het bed naast me leeg is. Ik kijk even gedesoriënteerd rond maar besef me dan dat het vandaag mijn verjaardag is. Ik zie dat er een briefje op mijn nachtkastje ligt:

Hey B-day girl,

Happy B-day!!  Zodra je dit ziet, kleed je dan op je mooist aan. Ik heb een verassing voor je ;) Om half 10 moet je klaar zijn.

x Daan

Ik werp een blik op de klok en zie dat het pas half 8 is. Ik heb dus genoeg tijd om nog even te douchen en mijn haren te krullen. Ik was al een klein beetje voorbereid, want ik had namelijk samen met Perrie al een verjaardagsjurkje gekocht en ik kan eigenlijk niet wachten om hem aan te doen. Ik pak eerst mijn mobiel en kijk even op twitter. Mijn hele timeline staat vol met felicitatie tweets. Ik reageer op een paar en volg een paar mensen. Als ik klaar ben met twitter sta ik op, haal een handdoek uit mijn tas en ik loop naar de badkamer toe. Dan pas besef ik dat ik nu 16 ben. 16?! Dat is al bijna volwassen haha. Toch voel ik me niet volwassener of anders. Ik voel me nog net zoals gisteren. Ik grinnik en stap onder de douche. Het is heerlijk om even te douchen. Als ik klaar ben droog ik me af. Ik doe snel een shirt met joggingbroek aan en besluit om eerst mijn haren en make-up te doen voordat ik mijn jurkje aandoe.

Eerst besluit ik mijn make-up op te doen zodat mijn haar eerst een beetje droog is. Ik haal mijn make-up tasje uit mijn tas en ik loop weer terug naar de badkamer. Ik doe een dun laagje foundation op en wat poeder. Ik pak mijn mascara en oogpotlood en als laatst rode lippenstift, normaal zou ik nooit rode lippenstift dragen, maarja vandaag is mijn verjaardag dus waarom niet? Ik kijk in de spiegel en ik bem tevreden met het resultaat. Vervolgens ga ik aan de gang met mijn haren. Ze zijn al een klein beetje opgedroogd maar als ik mijn haar wil krullen moet ik ze eerst wel helemaal goed droog hebben. Ik föhn mijn haar eerst totdat het droog is. Ik zet mijn krultang aan en pak wat mouse uit mijn tas die ervoor zorgt dat mijn haren niet wordt beschadigd. Ik begin met krullen en binnen een half uur kijk ik met trots naar de bos krullen die ik gemaakt heb.

My Big Brother (Dutch Niall Horan Fanfiction) (VOLTOOID)Where stories live. Discover now