Hoofdstuk 8

10.2K 376 17
                                    

Isa P.O.V

'Isa wakker worden we zijn er' hoor ik een stem naast me zeggen. Ik doe mijn ogen open en knipper een paar keer, ik zie dat ik tegen Niall aan lig en ik ben waarschijnlijk in slaap gevallen. Gelukkig is Engeland niet zo lang vliegen. 'Lekker geslapen?' Vraagt Niall. Ik knik. 'Kom we gaan naar huis en dan kun je weer verder slapen' glimlacht hij. Ik kijk op mijn horloge het is half 11. Ik sta op en loop Niall achterna.

Als ik in de sluis van het vliegtuig naar het vliegveld loop hoor ik allemaal gegil. 'Wat is dat?' Vraag ik aan Niall. 'Dat zie je zo wel' zegt hij lachend en hij zet zijn zonnebril op. Oja hij is een beroemde popster. En ja hoor zodra we onze koffers van de band hebben gehaald en de aankomsthal binnenstappen barst het gegil los. Overal zie ik meisjes die gillen en camera's flitsen. Niall slaat beschermend zijn arm om me heen en ik zie dat er een paar security mensen aan komen lopen. Ze gaan om ons heen staan en leiden ons tussen de menigte door tot buiten bij een taxi. Niall en ik stappen snel de taxi in en Niall slaat de deur snel dicht. Hij zegt tegen de chauffeur waar we heen moeten en de chauffeur rijdt snel weg. 'Hoe vond je dat?' Vraagt Niall. 'Apart, maar ook wel grappig' grinnik ik. 'Ik sms de jongens ff dat we er zo aan komen' zegt Niall, en hij pakt zijn mobiel.

Na een half uurtje stopt de taxi bij een enorme villa. Ik kijk er met open mond naar, ik verwachtte al dat het huis groot zou zijn, maar zo groot had ik echt niet verwacht. Dit wordt dus mijn nieuwe thuis. 'Eeuu Isa je vangt vliegjes' zegt Niall lachend en ik doe snel mijn mond dicht. Ik stap naar buiten en de deur wordt al open gedaan. Het is zo donker dat ik niet kan zien wie er staat. Niall loopt richting de deur en ik loop achter hem aan. Als ik dichterbij kom zie ik dat Liam, Harry en Zayn bij de deur staan. Allemaal geef ik ze een hand en stel ik me voor. Als ik ze alle drie gehad heb lopen we richting de kamer. Van binnen is het huis nog groter dan dat het er van buiten uitziet! Als we de kamer binnen lopen zie ik dat Louis op de bank zit en tv kijkt. Als we met z'n allen binnen komen kijkt hij op. Als hij mij ziet springt hij op. 'Omg, het zusje van Niall!' Zegt hij en hij vliegt op me af en geeft me een knuffel. Ik moet lachen van zijn reactie en hij zet me neer. 'Hoi ik ben Louis' zegt hij blij. 'Hoi ik ben Isa' zeg ik op dezelfde blije toon terug en ik geef hem een hand. 'Welcome to the family' zegt Harry.

Na een tijdje kan ik het toch niet laten en slaak een gilletje. 'Wat is er?' Vraagt Niall geschrokken. 'Ik zit gewoon in een kamer met heel one direction'. Ze beginnen allemaal te lachen. 'Fan?' Vraagt Louis. Ik knik heftig ja. 'Jullie muziek heeft me op de been gehouden' zeg ik. 'Hoe bedoel je?' Vraagt Liam. Ik kijk even op de klok en ik zie dat het al half 1 is en ik ben erg moe. 'Laatmaar dat vertel ik morgen wel, ik ga nu liever slapen.' 'Oke' zegt Liam. 'We hebben de logeerkamer vrijgemaakt dat wordt jouw kamer' zegt Harry vriendelijk. 'Kom dan gaan we naar bed' zegt Niall. Ik loop achter de jongens aan naar boven, allemaal lopen ze een kamer in en Niall wijst de weg naar mijn kamer. 'Hier is jouw kamer, is het goed als ik naar bed ga?'. 'Ja tuurlijk, welterusten Niall' en ik geef hem een knuffel. 'Weltrusten Isa, en als er iets is, ik slaap in de kamer hiernaast, dan moet je me maar wakker maken'. 'Oke is goed'. Niall loopt naar zijn eigen kamer en ik doe de deur van mijn kamer open en loop naar binnen. Ik kijk om me heen, wow wat groot! Het is sowieso 3x mijn kamer, en er staat een tweepersoonsbed in. Er zitten twee deuren in mijn kamer, ik loop naar de eerste toe. Ik doe hem open en zie dat er een badkamer achter zit. Ik heb gewoon mijn eigen badkamer! Ik begin te glimlachen, dit had ik nooit durven dromen. Ik loop terug naar de kamer en open de andere deur, o my god er zit een inloopkast achter. Hij is super groot. Ik loop terug en ga op bed liggen. Ik ben doodop maar ik voel me al echt thuis, na al die nare dingen zie ik eindelijk weer een lichtpuntje. En na deze gedachten val ik met kleren en al in slaap.

--------------------------------------

Heeiii allemaal,

Srry voor dit korte hoofdstuk, ik weet niet of ik vrijdag kan updaten dus dacht ik, waarom niet nu ;))

Ik zou heel graag een paar comments willen hebben zodat ik weet of ik door moet gaan.

Dus plz vote & comment

xxx Veraatje

My Big Brother (Dutch Niall Horan Fanfiction) (VOLTOOID)Where stories live. Discover now