Hoofdstuk 11

9.8K 356 19
                                    

De weken vlogen voorbij. Ik had erg veel last van nachtmerries dus iedere nacht sliep er 1 van de jongens bij me om me te kalmeren als ik weer last had van een nachtmerrie, ze zijn zo lief. Ik zie ze gewoon als broers, ze zijn ook zo zorgzaam. Liam had inmiddels de school in Londen gebeld en daar kon ik gelijk terecht. Als de vakantie van de jongens is afgelopen moet ik ook naar school toe, gelukkig is het nu ook zomervakantie in Engeland dus hoef ik niet midden in het jaar naar de nieuwe klas.

Het is zondag, de laatste dag, morgen moet ik naar school toe. Ik zie er echt heel erg tegenop. We zitten aan het avondeten.

'Isa heb je je tas al ingepakt?' Vraagt Liam. Ik knik en zit een beetje met mijn spaghetti te spelen. 'Heb je geen honger?' Vraagt Niall. Ik geef geen antwoord. 'Isa wat is er?' Vraagt Zayn. 'Niks' zeg ik bod. 'Isa ik zie dat er wat aan de hand is, wat is er?' Vraagt Niall. 'LAAT ME GEWOON MET RUST! Schreeuw ik. Ik sta op en ren met tranen in mijn ogen naar boven. Ik laat me op bed vallen en huil in mijn kussen. Een paar minuten hoor is voetstappen op de trap. De deur gaat zachtjes open en ik hoor dat iemand naast me gaat zitten. Ik kijk op en zie dat het Niall is. 'Isa wat is er nou? Zie je zo erg op tegen school? Vraagt hij. Ik knik. Hij trekt me op zijn schoot en slaat zijn armen om me heen. 'Isa het komt allemaal wel goed, ik snap dat het moeilijk is maar we kunnen je altijd van school halen. Maak je geen zorgen ik weet zeker dat je snel vriendinnen krijgt' zegt hij en hij glimlacht lief tegen me. Ik glimlach terug. 'Sorry dat ik net zo deed'. 'Maakt niet uit, kom je weer naar beneden?'. 'Ja'. En we lopen samen weer naar beneden. Ik ga weer aan tafel zitten. 'Sorry' zeggen Liam en Zayn. 'Maakt niet uit, het spijt mij ook' zeg ik.

Als we klaar zijn met eten zegt Harry; ' Maar Isa ik denk dat het het beste is als we je uit de media laten, dus het is handiger als je morgen op school maar niet zegt dat je het zusje bent van Niall Horan.' 'Oke is goed' zeg ik. We gaan met z'n allen op de bank zitten en ik ga tussen Louis en Niall zitten. Ik ga tegen Louis aan zitten en hij begint met mijn haar te spelen en ik begin te glimlachen. Ik voel mijn ogen langzaam dichtvallen.....

De volgende morgen wordt ik wakker gemaakt door Niall. 'Isa je moet naar school, opstaan' als ik aan school denk ben ik meteen chagrijnig. 'Kom op Isa gewoon op Niall vertrouwen het komt allemaal wel goed en misschien maak je vandaag wel vriendinnen' zegt een stemmetje in mijn hoofd. En met deze instelling kleed ik me aan en ga ik naar beneden. De jongens zijn al aan het ontbijten ze moeten namelijk dadelijk naar een interview. Als ik helemaal klaar ben ga ik mijn jas pakken. Ik loop weer naar de kamer. Ik geef ze allemaal een knuffel. 'We zijn denk ik nog niet thuis als je thuiskomt, maar we zijn niet later dan 5 uur thuis denk ik' zegt Liam.

Ik stap op de fiets en fiets naar school. Als ik bij school kom zet ik mijn fiets in de fietsenstalling en loop naar binnen. Ik zie overal kinderen in groepjes bij elkaar staan en ze kijken me raar aan. De bel gaat en ik loop naar mijn klas toe. Gelukkig hangen overal bordjes zodat ik mijn klas lokaal makkelijk kan vinden, maar omg wat is deze school groot. Ik loop mijn klaslokaal binnen en ik zie allemaal groepjes kinderen bij elkaar zitten kletsen over wat ze in de vakantie hebben gedaan. Als ik binnenkom kijken ze me allemaal aan, ik haat aandacht dus ik kijk snel naar mijn voeten. Naar een paar seconden gaan ze weer verder met praten. Er is niemand meer over om naast te gaan zitten dus ik ga alleen achter in de klas zitten.

Na een paar minuten komt er een man binnen, hij moet onze mentor zijn en hij stelt zich voor. 'Hallo klas, ik ben meneer Johnson, en ik ben dit jaar jullie mentor.' Zegt hij aardig. Het is een klein en oud mannetje, hij heeft een grote bril en je kunt meteen zien dat hij de klas al niet aan kan want iedereen zit met andere te praten. 'Nu moeten jullie je even voorstellen'. Mijn gezicht trekt weg. In de eerste klas moesten we onszelf ook voorstellen en dat was toen een ramp. Meneer Johnson wijst als eerste een meisje aan. Ze stelt zichzelf voor en het meisje naast haar gaat verder. Totdat ik aan de beurt ben. 'I'm Isa and I'm 15 years old and I like eeuumm.... I like One Direction' zeg ik voor erover nadacht. Een groepje meisjes die voor me zitten beginnen te fluisteren en te giechelen. Shit misschien had ik dat niet moeten zeggen. Ik kijk om me heen maar niemand zegt er wat van gelukkig. De leraar gaat gewoon verder.

Als iedereen is geweest gaat meneer Johnson even weg. De meisjes die voor me zaten draaide zich meteen om. Ik had wist dat ze Melanie, Daisy en Romy heette. 'Dus jij houd van One Direction? Vraagt Melanie op een aardige toon. Ik knik. 'Oke en wie vind je het leukst? vraagt ze nog steeds aardig. 'Eeuumm ik vind Niall het leukst' zeg ik en ik begin te grinniken, ik vind mijn eigen broer leuk. Ik zie dat Melanie me opeens heel erg onaardig aankeek. 'Niall is van mij' sist ze op een bitchie toon. Wow die had ik niet zien aankomen. Daisy en Romy kijken me nu ook arrogant aan. Na een paar seconden draaide ze zich weer om en begonnen weer met elkaar te kletsen. Meneer Johnson komt de klas weer binnen. 'De kennismakingsdag is alweer voorbij' zegt hij. 'Jullie mogen gaan, morgen beginnen de gewone school dagen weer dus vergeet je boeken niet'. Iedereen vliegt de klas uit. 'Isa wil je nog even wachten?' Zegt meneer Johnson. Ik blijf wachten en hij komt naar me toe. 'Aan je accent te horen kom je niet van hier, of wel?' Vraagt hij. 'Nee ik kom uit Nederland ik ben hierheen verhuist' antwoordt ik. 'Oke, heb je al een beetje vriendinnen gemaakt?'. 'Ja hoor' lieg ik. Hij glimlacht. 'Oke je mag ook gaan hoor, doei, tot morgen' zegt hij. 'Doei' zeg ik en ik loop het klaslokaal uit. Hij is wel aardig, maar als ik gepest wordt kan ik niet bij hem terecht denk ik, hij kan de klas niet eens onder controle hebben, laat staan een pesterij oplossen.

Als ik bij de fietsenstalling ben zie ik Melanie, Daisy en Rome staan, ze kijken me alledrie nog steeds arrogant aan. Melanie komt naar me toe lopen, met Daisy en Romy achter haar aan. Volgensmij zijn Daisy en Romy een beetje de schoothondjes van Melanie. 'Je moet niet denken dat je Niall ooit kunt krijgen, bitch' zegt ze en ze geeft me met haar platte hand een klap in mijn gezicht. Mijn wang begint te branden. Ik krijg tranen in mijn ogen. 'Oja ga maar huilen bitch' zegt Melanie en ze beginnen alledrie te lachen en lopen weg. Ik heb heel erg de neiging om te zeggen dat Niall mijn broer is maar dat doe ik niet want dan maak ik het alleen maar erger. Ik haal mijn fiets van het slot en fiets snel weg. Op de weg naar huis begin ik te huilen. Waarom wordt ik toch telkens gepest? Wat is er mis met mij?. Één ding weet ik zeker, ik ga dit niet tegen 1 van de jongens zeggen, want dan zijn ze nog bezorgder en dat wil ik niet. Ik kan dit wel alleen, denk ik.......

Als ik thuis ben is het pas 1 uur. Ik haal een coolpack uit de vriezer en leg hem op mijn wang, het is nog steeds aan het branden. Nu maar hopen dat het niet blauw wordt. Ik ga op de bank zitten en begin een film te kijken. Rond 5 uur komen de jongens thuis met pizza. Ik had de coolpack snel weggelegd en gelukkig was mijn wang niet blauw geworden 'Heei hoe ging het interview?' Vraag ik. 'Goed' zegt Zayn. 'Hoe was je eerste schooldag?' Vraag Niall. 'Ook goed, onze mentor is heel aardig' glimlacht ik. 'Zie je nou wel, het komt heus wel goed' zegt Niall. Ik geef hem een nepglimlach. We eten de pizza's op en daarna ga ik naar boven, ik pak mijn tas in en stap onder de douche. Nadat ik gedoucht heb doe ik mijn pyjama aan. Ik loop nog heel even naar beneden om de jongens welterusten te zeggen. 'Moet er nog iemand bij je komen liggen?'vraagt Niall. Ik schud mijn hoofd. 'Welterusten' zeg ik en ik loop naar boven. Ik ga op bed liggen en ik val snel in slaap.....

----------------------------------------------------

Heei

Hope you like it ;))

Plz vote & comment

Xx Vera

Oja ik wil dit hoofdstuk graag opdragen aan @LoveNiallHoran0810, omdat ze me geholpen heeft met ideeën. Heel erg bedankt!

My Big Brother (Dutch Niall Horan Fanfiction) (VOLTOOID)Where stories live. Discover now