Hoofdstuk 31

6.9K 287 25
                                    

Isa P.O.V.

Het is zondag, morgen gaan Daan en ik naar de nieuwe school. Gelukkig ik mijn gips er af en heb ik daar geen last meer van. Ik ben de hele dag al chagrijnig en zenuwachtig voor morgen. De jongens hebben het ook door want ze kijken me de hele dag al aan met medelijden. Ik heb er gewoon zo geen zin in.

Daan en ik zitten op de bank. De jongens zijn naar het management, ze hadden 'iets belangrijks' te vertellen. Ik zucht. 'Ben je zenuwachtig?' vraagt Daan. Ik knik. 'Het komt wel goed' zegt hij en hij geeft me een kus op mijn kruin.

'I love you' zegt Daan opeens heel onverwachts. 'Love you too' glimlach ik. Ik weet niet wat ik zonder Daan had gemoeten. Op dat moment komen de jongens allemaal met een chagrijnig gezicht binnen. Ze gaan allemaal op de bank zitten. 'Wat is er?' vraag ik. 'We moeten 2 maanden door Amerika touren' zegt Liam. Ik schrik. 2 maanden zonder de jongens?! Dat hou ik niet vol, ze zijn mijn familie. 'WAT' zeg ik. Dit was dus wat het management moest vertellen. 'Maar dat is toch juist leuk, dan kunnen jullie je fans weer zien' zegt Daan, het probleem niet-snappend. De jongens kijken hem raar aan. 'Wat is het probleem dan?' vraagt Daan. 'Onze vriendinnen' zegt Louis. 'Maar die kunnen jullie toch gewoon meenemen?' vraagt Daan. 'DAT is juist het probleem, ze mogen niet mee' zucht Harry. 'Ohw....' zegt Daan. 'Wanneer gaan jullie?' vraag ik. 'Volgende week al' zegt Zayn. 'WAT' zeg ik nog een keer. Ik merk opeens dat Niall al de hele tijd voor zich uit zit te staren en ik zie dat hij zelfs tranen in zijn ogen heeft staan. Ik sta op, loop naar hem toe en ga naast hem op de bank zitten. 'Wat is er Nialler?' vraag ik. 'Ik heb belooft je nooit meer alleen te laten en nu doe ik het toch' zegt hij en hij kijkt me aan met zijn mooie blauwe ogen. 'Nialler' zucht ik en ik merk dat ik ook tranen in mijn ogen krijg. Ik knuffel hem. Hij knuffelt me terug. 'Ik heb Daan toch' zeg ik. Hij knikt. 'Het komt wel goed' zeg ik tegen hem en ik geef hem nog snel een knuffel.

Als we 's avonds aan het eten zijn, besef ik opeens dat morgen we heel dichtbij komt en ik krijg geen hap meer door mijn mond. Ik zie dat Harry het merkt. 'Isa eet nog wat' zegt hij. Ik schud mijn hoofd. 'Komop eet nog wat' zegt Harry opnieuw. Ik weet niet waarom maar ik voel woede opkomen. 'IK BEPAAL ZELF WEL WAT IK EET, JE BENT NIET DE BAAS OVER MIJ!' schreeuw ik en ik sta op en ren weg. Ik ren de trap op en laat me in mijn kamer op bed zakken. Ik leg mijn hoofd in mijn kussen en ik begin heel hard te huilen, ik heb het lang genoeg opgekropt en alle ingehouden emotie van de afgelopen week komt er nu uit.

Ik lig uitgehuild op bed als ik de deur open hoor gaan. Naast me zakt het bed in. Er wrijft een hand over mijn rug. 'Hey isa ben je zo bang voor morgen?' hoor ik Niall's stem zeggen. Ik haal mijn hoofd uit mijn kussen en ik kijk Niall met betraand ogen aan. 'Ik kan het niet Niall, ik wil niet weer gepest worden, ik kan het niet aan. Ik wil niet weer opnieuw beginnen, ik wil niet dat alles zich weer herhaald. Ik wil niet naar school' het laatste zeg ik fluisterend. Ik zie dat Niall breekt. Hij trekt me op zijn schoot. Hij wiegt me heen en weer. 'Maar je kunt het toch proberen? En als het weer niet goed gaat beloof ik je dat je nooit meer naar school hoeft te gaan' zegt Niall. Het blijft een tijdje stil. 'Dankje Niall' zeg ik. 'Voor wat?' vraagt Niall. 'Voor alles wat je voor me gedaan hebt ' zeg ik. 'Zonder jou had ik Daan nooit ontmoet' zeg ik. 'Oke nouja graag gedaan' zegt Niall. Van al dat huilen wordt je moe dus ik voel mijn ogen dichtzakken....

~~~

Ik kijk om me heen en zie dat alles zwart is. Arghh nee niet weer een nachtmerrie. Ik probeer wakker te worden maar het lukt niet. Ik zie van alles in mijn nachtmerrie, ik zie Daan en de jongens die zeggem dat ze me haten en Melanie en de 'rest' die me uitschelden.

Gillend wordt ik wakker. Ik huil en tranen stromen over mijn wangen. Ik merk dat Daan ook wakker wordt. Hij slaat zijn armen om me heen en ik begraaf mijn hoofd op zijn borst. Daan wrijft met zijn hand over mijn rug en legt zijn kin op mijn hoofd. We blijven zo een tijdje zitten. Als ik gekalmeerd ben kijk ik even op de klok. Het is kwart over 5, dat wordt dus niet meer slapen. 'Gaat het weer' vraagt Daan terwijl hij over mijn haar wrijft. Ik knik. 'Was het een nachtmerrie?' vraagt hij. Weer knik ik. 'Kom, dan proberen we nog even te slapen' zegt Daan. Ik weet dat ik toch niet meer kan slapen maar ik ga toch nog even liggen. Daan trekt me dicht tegen zich aan en ik ga dicht tegen hem aanliggen, hij slaat zijn armen om me heen en ik zucht. We blijven zo liggen tot kwart over 6 en we besluiten dan op te staan. Ik probeer alles zo langzaam mogelijk te doen om maar niet naar school te hoeven.

Maar op een gegeven moment kan ik er niet meer onderuit en moet ik wel naar school. Ik geef alle jongens een knuffel en ze wensen me allemaal succes. 'Het komt wel goed' fluistert Niall tegen me. Ik geef hem een zwakke glimlach. Daan en ik stappen de fiets op maar we zeggen de hele tijd niks.

Als we bij de school aankomen stap ik van mijn fiets af. Ik pak Daans hand vast en kijk naar de school. De school is niet heel groot en ziet er wel modern uit. Met lood in mijn schoenen naar binnen samen met Daan. Ik hou Daan vast alsof mijn leven er van af hangt. We komen in een grote ruimte, we lopen door naar de conciërge. In het hokje zit een kleine mollige vrouw. Ze heeft een vriendelijk gezicht. 'Hallo jullie zijn vast Daan en Isa?' vraagt ze. Daan knikt. 'Oke, ik ben Ria, de conciërge van deze school. Als er iets is kunnen jullie altijd bij mij komen' glimlacht ze. Ze lijkt me wel aardig. 'Isa jij zit in klas 3Va en Daan jij zit in klas 3Vb, hier hebben jullie je roosters en ik ga nu jullie boeken regelen die kunnen jullie na school hier ophalen' zegt ze vriendelijk. Wacht, zit Daan niet bij mij in de klas. Ik voel hoe zijn maag zich omkeert. Ik kijk Daan aan met bange ogen aan. Hij geeft me een aanmoedigend kneepje in mijn hand. 'Kathy en Milou,  dit meisje hier zit bij jullie in de klas, ze is nieuw, zouden jullie haar een beetje willen rondleiden enzo?' vraagt Ria aan twee meisjes naast de balie van de conciërge. Ria roept 2 andere jongens waar Daan bij in de klas zit. 'Kom dan gaan we naar de klas' zegt een van de meisjes. 'Oh trouwens ik ben Kathy' zegt ze vriendelijk. Kathy heeft bruin golvend haar tot net onder haar schouders en bruine ogen. 'En dat is Milou' zegt ze en ze wijst naar het andere meisje. 'Hey' zegt ze. Milou heeft mooie blonde haren en blauwe ogen. Volgensmij is ze erg verlegen. 'En vertel eens, is dat lekkere ding jouw vriendje?' vraagt Kathy en ze geeft me een wenkbrauwwiebel. Ik schrik een beetje van haar vraag. 'Kathy dat vraag je toch niet' sist Milou. 'Oeps sorry eumm hoe heet je?' vraagt Kathy. 'I-ik ben Isa' zeg ik. Ze komen erg aardig over heel misschien zou ik hier wel vriendinnen mee kunnen worden. Ik voel me ineens een stuk beter. 'En ja dat was Daan mijn vriendje' vertel ik trots. 'Ohw we zijn al bij het lokaal, we hebben eerst wiskunde' zegt Milou. We lopen het lokaal binnen en ik kijk de klas rond. Mijn ogen blijven hangen op 2 kinderen. Mijn maag maakt een dubbele salto en ik wil hier weg, zo snel mogelijk.

------------------------------------------------------------------------

Heyy weer een update :)

Ik wil even een soort wedstrijdje doen. Diegene die als eerst goed geraden heeft wie die 2 personen zijn krijgt het volgende hoofdstuk aan zich opgedragen.

En sorry dat de updates de laatste tijd zaterdag komen, de reden hiervoor is niet heel belangrijk. Maar ik hoop dat jullie dat niet heel erg vinden.

Vinden jullie het boek nog steeds leuk? Hebben jullie nog tips, zo ja tell meee :)

Pls Vote & Comment

lyxxx Veraaaa

My Big Brother (Dutch Niall Horan Fanfiction) (VOLTOOID)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant