Hoofdstuk 23

7.6K 330 42
                                    

Isa P.O.V.

Ik wordt gillend wakker. Ik voel dat Daan naast me wakker wordt. Arrgg weer zo'n domme nachtmerrie. Ik tril helemaal. 'Hey babe wat is er?' Vraagt Daan met een slaperige stem. 'N-nachtm-merrie' zeg ik. 'Aahww' zegt Daan, hij slaat zijn armen om me heen en drukt me tegen zich aan. Ik leg mijn hoofd op zijn borst en probeer weer rustig te worden. 'Wil je erover praten?' Vraagt Daan. Ik schud mijn hoofd. 'Probeer maar weer te gaan slapen' zegt Daan en hij begint met mijn haar te spelen. Na een tijdje voel ik mijn ogen weer dichtzakken.

We zitten met z'n allen aan tafel te ontbijten. Daan en ik hebben besloten om wel gewoon naar school te gaan, ik heb geen boeken maar ik weet dat de jongens vanmiddag een interview hebben dus dan kan ik mooi even naar huis om wat spullen te halen.

Ik heb geen fiets bij me om naar school te gaan dus ik ga bij Daan achterop. Als we op het schoolplein aankomen zie ik Melanie me met een vuile blik aankijken. De laatste tijd hebben ze me niet meer echt gepest valt me nu op. We lopen naar binnen en gaan naar de eerste les.

Na de laatste les lopen we naar buiten. 'Zullen we even naar mijn huis gaan om mijn spullen op te halen?' Vraag ik. Daan knikt. Hij fietst naar mijn huis toe. Als we daar aankomen zie ik dat de auto van de jongens weg is. Ik open de deur met mijn sleutel en ik loop naarbinnen. Ik loop gelijk door naar mijn kamer en pak een tas. Ik doe de rest van mijn kleren er ook in en ik pak mijn schooltas. Ik doe al mijn boeken in mijn schooltas en mijn etui en agenda ook. Ik loop weer naar beneden waar Daan op me staat te wachten. 'Heb je alles?' Vraagt hij. Ik knik. 'Maar ik moet nog heel even iets doen' zeg ik en ik loop naar de keuken. Ik pak een blaadje en een pen uit het kastje:

Hey boys,

Alles gaat goed met me en jullie hoeven je geen zorgen te maken. Ik kom wel weer terug maar op dit moment moet ik gewoon even weg.

Lots of love

Xxx Isa

Ik leg het briefje op de keukentafel en ik loop naar Daan toe. 'Zullen we nog even naar het bakkertje gaan?' Vraag Daan. Ik knik en we fietsen naar het bakkertje toe.

Liam P.O.V

Als we terugkomen van ons interview zie ik dat Niall meteen naar boven loopt naar zijn kamer toe. Ik heb echt medelijden met hem, Niall is er helemaal kapot van dat Isa weg is, ik hoop echt dat ze snel weer terug komt. Ik loop naar de keuken toe en ik zie dat er een briefje op de keuken tafel ligt en ik loop naar de tafel toe. Ik lees het briefje en ik ben opgelucht als ik zie dat het goed gaat me Isa. En ik snap ook wel dat ze even haar tijd nodig heeft, maar ik hoop gewoon dat ze zo snel mogelijk terug komt. Ik pak het briefje en laat hem aan Zayn, Harry en Louis zien. Allemaal reageren ze hetzelfde als ik. Ze zuchten opgelucht. Daarna loop ik naar boven. Ik klop op Niall's deur en ik loop naar binnen. Niall zit treurig op bed naar zijn mobiel te kijken. 'Hey Nialler kijk eens wat ik op de keukentafel vond. Ik geef het briefje aan Niall en ik zie dat hij tranen in zijn ogen krijgt. Ik ga naast hem zitten en sla een arm op hem heen. 'Nailler het komt wel goed, ze komt wel terug, ze heeft even tijd nodig.' Zeg ik tegen Niall. Hij knikt. Ik sta op en loop weer beneden toe.

Daan P.O.V.

We zijn aanmeet avond eten als de bel gaat. Ik loop naar de gang toe en ik doe de deur open. Voor me zie ik 2 politieagenten, ze kijken me alletwee neutraal aan. 'Ben jij Daan?' Vraagt een van de politie agenten. Ik knik. 'Mogen we even binnen komen, we hebben slecht nieuws.....

-------------------------------------------------

Oeehh cliffhangerrr. Zet even in een comment wat je denkt dat het slechte nieuws is, degene die als eerste het juiste antwoord stuurt krijgt het volgende hoofdstuk aan zich opgedragen. Ik ben benieuwd wat jullie denken. Zet ook meteen even in het comment wat je van dit boek vind en of je nog tips hebt!

Oja ik wil jullie ook nog heeeeeeeeeeeeeell erg bedanken voor alle votes reads en comments, jullie toveren elke dag weer een glimlach op mij gezicht, dankjewel daarvoor!!

Lots of love

Vera

My Big Brother (Dutch Niall Horan Fanfiction) (VOLTOOID)Where stories live. Discover now