My Big Brother (Dutch Niall Horan Fanfiction)

21.3K 429 94
                                    

Hoi, mijn naam is Isa en ik ben 15 jaar oud. Ik woon in een dorpje in Gelderland samen met mijn moeder. Wie mijn vader is weet ik niet. Ik hou super veel van One Direction en vooral van Niall, hij is zo cute. Ik zit nu in 3 gymnasium en ik word gepest...... Al vanaf de eerste dag van de middelbare school, die dag herinner is me nog heel erg goed:

Flashback

Ik kom het schoolplein opgefietst. Waarom moest ik zo nodig alleen naar deze school gaan? Mijn vriendinnen van de basisschool zitten allemaal op een andere school. Ik fiets naar de fietsenstallen, alleen ik let niet goed op en fiets tegen een jongen op. 'Heei, kun je niet uitkijken bitch!' zegt een jongen van mijn leeftijd. Hij ziet er niet erg aardig uit. Ik loop de school binnen en ga in de aula zitten, godsamme wat ben ik zenuwachtig, ik hoop dat ik een leuke klas heb. Overal zitten kinderen zenuwachtig te kletsen met diegene naast zich en ik kijk maar een beetje dom om me heen. Zodra mijn naam wordt genoemd loop ik mee met mijn mentor en mijn klas. Jammer genoeg zit die jongen die ik aanreed ook bij mij in de klas. Als we eenmaal in de klas zijn ga ik alleen aan een tafel zitten. 'Hallo klas 1K ik ben dit jaar jullie mentor, en als er iets is kunnen jullie altijd bij mij komen' zegt onze mentor vriendelijk. 'En nu doen we een rondje voorstellen, meisje hier vooraan jij mag beginnen' en ik zie dat hij mij aanwijst. 'Nou eee ik-k heet-t Isa' ik krijg een rood hoofd en de hele klas begint te lachen. 'Oke' zegt onze mentor die mij ook uitlacht, ik mag hem nu al niet. 'Volgende'. 'Ik heet Tieme' zegt de jongen die ik aanreed. Als iedereen is geweest bespreekt onze mentor nog wat en daarna mogen we naar huis. Eenmaal op het schoolplein spreekt Tieme mij aan 'Heei bitch, jij gaat het heel moeilijk krijgen op deze school' hij lacht gemeen hij schopt mijn tas uit mijn handen en samen met zijn vriend, die blijkbaar Nick heet en ook bij mij in de klas zit, loopt hij weg. Ik ben bang en fiets zo snel mogelijk naar huis. Ik vertel nog maar niks aan mijn moeder, ze zullen vanzelf wel ophouden.

En nu zijn we 3 jaar verder en ze zijn nog steeds niet opgehouden. Ik heb na een paar weken alles aan mijn moeder verteld en ze wilde me van school halen maar ik zei dat dat niet hoefde. Iedere dag kom ik bijna huilend thuis, maar als ik op mijn kamer ben en One Direction op zet is alles weer goed. One Direction is mijn redding. Ik zou ze zo graag een keer ontmoeten!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Heei allemaal, dit is mijn eerste boek op wattpad, ik zou heel graag weten wat jullie ervan vinden en of ik moet verder gaan of niet.

xxx Vera

Als ik verder ga dan ga ik waarschijnlijk proberen iedere vrijdag sowieso te updaten.

My Big Brother (Dutch Niall Horan Fanfiction) (VOLTOOID)Where stories live. Discover now