Hoofdstuk 13

8.8K 352 23
                                    

Isa P.O.V

De volgende morgen wordt ik wakker gemaakt door Niall. 'Isa wakker worden, je moet naar school'. Hij wrijft zachtjes met zijn hand over mijn wang. Ik herinner me alles van gisteren weer en ik krijg meteen een naar gevoel in mijn buik. Maarja ik moet wel maar school anders komen ze er misschien achter dat ik gepest wordt. Ik kijk naar mijn arm, mijn vingers zijn een beetje opgezwollen maar dat zal wel zo horen. Ik kijk naar Niall. 'Hoe gaat het met je arm' vraagt hij. 'Het gaat wel' zeg ik. 'Oke mooizo, kom je dan zo naar beneden we zitten allemaal al aan tafel' zegt hij en geeft me een lieve glimlach. Ik knik. 'Moet ik je nog helpen met je kleren aantrekken ofzo' vraagt hij. 'Nee hoeft niet' zeg ik. Niall loopt mijn kamer uit en ik sta op. Ik ga naar mijn badkamer en gooi een plens water in mijn gezicht, wat best lastig is met één hand. Maar gelukkig is het links, want ik ben namelijk rechts. Ik loop weer naar mijn kamer en ik loop naar mijn inloopkast. Wat zal ik vandaag aandoen? Ik pak een zwarte broek en een leuk t-shirtje uit de kast en ik doe ze aan. Het t-shirtje past maar net over mijn gips heen, ik doe mijn vans aan en ik loop naar benden.

Ik loop naar de keuken toe en ik zie dat de jongens allemaal al aan tafel zitten. Ik ga ook aan tafel zitten en pak een broodje. 'Waarom zijn jullie allemaal zo vroeg op?' Vroeg ik. 'We moeten zo naar de studio om nieuwe liedjes op te nemen' zegt Liam. 'Oke' zeg ik en ik eet mijn broodje verder op. 'Maar Isa je kunt niet fietsen met gips, dus de jongens en ik hebben afgesproken dat we je telkens ophalen en wegbrengen naar school, oke?' Zegt Niall. Ik schrik ze gaan me ophalen en wegbrengen?! Dan heb ik geen tijd om mijn wonden weg te werken. 'Maar jullie zijn vaak de hele dag weg dan kan je mij toch niet ophalen?' Vraag ik. 'Jawel, iedere dag gaat 1 van ons even naar huis om jou op te halen' zegt Harry. Ik schud mijn hoofd. 'Dat hoeft echt niet ik kan best fietsen' zeg ik. 'Jawel dat doen we wel' zegt Niall. 'Neee het hoeft echt niet, het is echt heel erg onhandig voor jullie en ik kan gewoon fietsen!' Zeg ik. 'Als jij dat wilt' zegt Liam. 'Maar als er iets is moet je meteen bellen oke?' Zegt Niall. Ik knik 'Oja we hebben nog een klein verrassinkje' zegt Louis. Hij loop weg en komt terug met een pakje in zijn hand, hij geeft hem aan mij. Ik scheur het papier eraf en kijk tegen het doosje van een IPhone 6. 'Omg, omg, nee dit kan ik niet aannemen, dit is een veel te groot cadeau' ik wil hem aan Louis terug geven maar hij rent snel weg. 'Nee hij is echt voor jouw' zegt Zayn met een glimlach. Ik kijk nog eens een keer naar de verpakking, een IPhone 6?!. Ik begin heel hard te glimlachen, ik had er altijd eentje willen hebben maar ik kon ze nooit kopen omdat ze zo duur zijn. En nu krijg ik er gewoon een. Ik sta op en geef ze allemaal een knuffel. 'Oja dit hoort er ook nog bij' zegt Niall en hij geeft me nog een pakje en ik maak hem open, er zit een blauw hoesje in, blauw is mij lievelingskleur. Ik kijk Niall aan en geef hem nog een knuffel. 'En waar heb ik dit aan verdient?' Vraag ik. 'Omdat je het leukste zusje van de hele wereld bent!' Zegt Louis. Aahww dat is zo lief. 'Grouphug' schreeuwt Louis. En een paar seconden zit ik in een 'grouphug'. Ik kijk naar de klok. Shit ik moet naar school. Ik maak me los uit de knuffel en ren naar de gang toe om mijn tas en jas te pakken. Als ik terug kom, kijken ze me verbaast aan. 'Het is al bijna 8 uur en ik moet naar school' zeg ik, lachend om hun gezichten. Mijn IPhone ga ik vanmiddag wel installeren. Ik loop naar ze toe en geef ze nog een knuffel en daarna fiets ik naar school.

Als ik op school kom zie ik Melanie en de rest van mijn klas niet gelukkig. De bel gaat en ik loop naar binnen. Ik ga naar mijn klas en ik zie dat er een nieuwe jongen voor de klas staat. Als de hele klas op zijn plaats zit staat meneer Johnsen op en gaat naast de nieuwe jongen staat. 'Hallo allemaal, we krijgen een nieuwe jongen in de klas. Dit is Daan'................

-----------------------------

Hey mensjes sorry voor dit flut hoofdstuk, ik ben er niet echt blij mee, maar ik wilde iets updaten voor mijn lieve lezertjes.

Ik wil graag een Q en A rondje doen. Dus schrijf al je vragen in een comment en zet die onder dit hoofdstuk en volgende week vrijdag/zaterdag/zondag beantwoord ik ze. ;)

Mijn doel voor dit hoofdstuk is 3 comments en 4 votes

Plz Vote & Comment

Xx Vera

Ik draag dit hoofdstuk op aan @OneMixArmy omdat het echt een geweldige meid is en ze schrijft goede boeken! Het zou leuk zijn als je haar ook even volgt ;) x

My Big Brother (Dutch Niall Horan Fanfiction) (VOLTOOID)Where stories live. Discover now