Hoofdstuk 9

10.3K 382 75
                                    

Isa P.O.V.

Als ik de volgende ochtend wakker wordt, kijk ik om me heen. Oja ik ben bij Niall thuis. Ik kan het nog steeds niet geloven dat dit mijn kamer is. Ik kijk op de klok en zie dat het al bijna 10 uur is. Na 5 minuten wordt er op de deur geklopt. 'Isa mag ik binnenkomen' vraagt Niall. 'Tuurlijk' en Niall komt binnen, hij gaat op de rand van mijn bed zitten. 'Heei, lekker geslapen' vraagt hij. 'Ja heerlijk' zeg ik. 'Ik moest even komen zeggen dat het ontbijt klaar is, kom je ook zo?' Vraagt hij. 'Ja ik kleed me even aan en dan kom ik naar beneden'. 'Oke tot zo' Niall staat weer op en geeft me nog een kus op mijn kruin en loopt mijn kamer uit. Ik begin een beetje mijn koffer uit te pakken. Ik hang mijn kleren in de kast, zet het lijstje met een foto van mij en mijn moeder op mijn nachtkastje en ik ruim de rest van mijn spulletjes op. Als ik klaar ben, loop ik naar mijn kledingkast, wat zal ik vandaag aandoen? Ik kijk even naar buiten en zie dat de lucht helder blauw is met af en toe een wolkje. Ik kijk naar mijn ring, wat zou het toch mooi zijn als mijn moeder dit ook kon zien in plaats van altijd maar dat miezerige weer in Nederland. Ik loop weer naar mijn kleding kast en pak er een t-shirtje en een kort broekje uit. Ik doe ze aan en besluit om met blote voeten naar beneden te gaan.

Ik loop de trap af en ik zie dat Harry in de keuken staat en de rest zit al aan tafel. Ik ga tussen Niall en Louis in zitten. 'Lekker geslapen' vraagt Harry, die met een pan eitjes aan komt lopen. 'Ja hoor' zeg ik. Ik kijk op tafel, er liggen croissantjes, harde broodjes en allemaal ander lekkers. Het is heel lang geleden dat ik zo lekker eten gehad heb. Ik eet 3 croissantjes en 2 harde broodjes. Als ik het op heb kijken de jongens me allemaal met grote ogen aan, behalve Niall die zit lekker van zijn broodje te genieten. 'Wat?' Vraagt ik. 'Je hebt zojuist 5 broodjes gegeten en wij nog niet eens 3' zegt Louis. 'Maar ze heeft het niet van een vreemde' zegt Zayn en hij kijkt naar Niall. We beginnen allemaal te lachen. Als we het allemaal op hebben vraagt Liam: 'Maar Isa gisteravond zei je iets over dat onze muziek je op de been heeft gehouden, wat bedoelde je daarmee?' Ze kijken me allemaal aan.Shit ik dacht dat ze het wel vergeten waren. Nu moet ik het wel vertellen. Ik kijk naar naar Niall, hij knikt met zijn hoofd waarmee hij waarschijnlijk bedoelt dat ik het wel kan vertellen. Achtja wat boeit het me ook, en ik begin te vertellen. Ik vertel ze over mijn eerste schooldag en over die keer bij de auto, ik vertel ze ook over mijn moeder. Eigenlijk wilde ik dat niet maar het floepte er gewoon uit, het voelt goed om mijn verhaal te vertellen. En als ik klaar ben merk ik pas dat de tranen over mijn gezicht rollen, Niall slaat een arm om me heen en drukt me tegen hem aan. Toen ik mijn verhaal aan het vertellen was merkte ik pas wat voor een moeilijke tijd ik heb gehad en dat het nu alleen nog maar beter kan worden. Ik kijk naar de jongens en zie dat ze me vol medelijden aankijken, Liam heeft zelfs tranen in zijn ogen. Een tijdje blijft iedereen zo zitten tot Louis schreeuwt: 'groepsknuffel!'. Ik schrik me helemaal dood en 5 sec later zit in een groepsknuffel, ik begin te lachen, ik hou nu al van ze.

Na het ontbijt vraagt Zayn wat we vandaag gaan doen. 'Zullen we een filmmarathon gaan doen?' Stelt Harry voor. 'Ja is goed' roep ik. 'Zullen we alle twilightfilms achter elkaar gaan kijken?' Vraag ik. 'Ik vind het best' zegt Liam. 'Ik ga de chips halen' roept Niall. 'Niall we hebben net het ontbijt op' zegt Liam boos. 'Nou en' zegt Niall en 5 seconden later komt hij terug met een paar zakken chips. Liam zucht en we gaan met z'n allen op de bank zitten en Louis doet de film erin. Ik nestel me tussen Niall en Harry in en met z'n allen kijken we de film.

Na drie films is het al 6 uur en ik begin honger te krijgen. 'Wanneer gaan we eten?' Vraag ik. 'Zullen we pizza bestelen?' Vraagt Zayn. 'Ja pizza!' Schreeuwt Louis. We bestellen de pizza's en een half uur later zitten we met z'n allen met een pizza op de bank. We doen de vierde film erin. Die is best wel spannend en op een gegeven moment roept Louis 'NEEEE ze mag niet doodgaan!'. 'Rustig Lou, de tv hoort je echt niet hoor' zegt Harry en we beginnen te lachen.

Als de vierde film is afgelopen doen we de laatste erin. Het is al 10 uur en ik ben al behoorlijk moe en nog voor dat de film is afgelopen van ik tegen Harry aan in slaap. Ik wordt een beetje wakker als ik voel dat twee sterke armen me optillen. 'Aahww wat is ze lief als ze slaapt' hoor ik Liam zeggen. De twee armen tillen me naar mijn kamer en leggen me neer op mijn bed. 'Weltrusten' hoor ik de stem van Harry zeggen en ik voel een kus op mijn voorhoofd. En voor ik het weet slaap ik alweer.

----------------------------------------------------

Heeiii allemaal

Ik heb eigenlijk niet zo veel te vertellen.

Plz Vote en comment. En oja al je een reactie plaats ga ik je volgen. En ik zou het wel leuk vinden als je me terug volgt ;))

Xx Vera

My Big Brother (Dutch Niall Horan Fanfiction) (VOLTOOID)Where stories live. Discover now