Hoofdstuk 17

8.5K 325 13
                                    

Isa P.O.V

*Droom*

Alles is zwart ik kijk om me heen maar ik zie niks. Opeens zie ik Daan en ik ren naar hem toe, maar hoe hard ik ook ren hij blijft verder lopen. 'DAAN', 'DAAN' schreeuw ik maar hij hoort het niet. Ik ren nog harder als ik kan, maar ik kom telkens maar een heel klein stukje dichterbij. Ik kijk om me heen maar het is helemaal zwart. Als ik weer naar Daan kijk zie ik dat ik alweer een stuk dichterbij hem ben en ik ren verder. Op een gegeven moment kan ik hem bijna aanraken, maar opeens staan Melanie en de rest van de klas voor me. Ze duwen me op de grond en schoppen me. Ik begin te huilen. Ik schreeuw naar Daan en ik roep naar hulp maar niemand reageert, het is nog steeds helemaal zwart om me heen. En opeens is mijn klas verdwenen en ik sta op. Ik kijk in de richting van Daan maar hij is niet alleen. Niall en de rest lopen nu naast hem. Ik ren naar ze toe en raar genoeg kom ik steeds dichterbij. Nog maar 5 meter, 4,3,2,1 meter. Ik kan Daan nu aantikken, maar als ik hem wil aantikken draaien Daan en de jongens zich opeens om. Hun ogen zijn helemaal zwart en het ziet er angstaanjagend uit. Ik begin te gillen en ze komen achter me aan. Ik begin nog harder te gillen.

*Einde droom*

Ik wordt wakker geschud door Niall. Ik voel dat de tranen nog steeds over m'n tranen stromen. De droom leek zo levensecht en ik was zo bang, dat ik helemaal aan het trillen ben. Ik zie dat de andere jongens inmiddels ook in mijn kamer staan. 'Nachtmerrie?' Vraagt Niall. En ik knik. Niall gaat op m'n bed zitten en trekt me op zijn schoot. Hij zegt tegen de jongens dat ze wel weer konden gaan slapen en hij wiegt me zachtjes heen en weer. Als ik weer wat rustiger ben kijk ik maar de klok. Het is pas half 1. 'Gaat het weer?' Vraagt Niall. Ik knik. 'Denk je dat je weer kunt slapen?' Vraagt hij. Ik schud mijn hoofd, geen denken aan dat ik nu nog ga slapen, dan komt de nachtmerrie zeker weer terug. Gisteren was het zo leuk en dan moet zo'n nachtmerrie mijn hele humeur weer verpesten. Ik droog mijn tranen, op dit moment verlang ik echt naar Daan. 'Zullen we naar beneden gaan?' Vraag Niall. 'Is goed, maar Niall als je wilt slapen moet je gewoon naar bed gaan. Ik red me wel.' Zeg ik. 'Nee ik ga niet slapen als ik weet dat m'n zussie verdrietig is' grinnikt hij en hij begint me te kietelen. Ik begin te gillen en binnen no time staan alle jongens om me heen. Ze beginnen me ook te kietelen. 'S-stop-P' zeg ik en ze stoppen. Als ik uitgelachen ben ben ik weer helemaal happy en ik ben super hyper. Ik begin als een gek op het bed te springen. 'Waar heeft die last van?' Vraagt Zayn. 'Weet ik niet' grinnikt Niall. 'Maar zullen we naar beneden gaan, want volgensmij heeft niemand meer zin om te gaan slapen' zegt Liam. We lopen allemaal naar beneden en gaan op de bank zitten. 'Wat zullen we doen?' Vraagt Harry. 'Laten we gaan Wii'en' zeg ik. 'JAAAA' gilt Louis. En ik begin samen met Louis op de bank te springen. 'Is goed' zegt Liam. En we gaan Wii'en. Het is echt super leuk en gezellig.

Maar als ik op de klok kijk en zie dat het half 4 is ben ik ineens heel erg moe en ik val tussen Zayn en Louis in, in slaap. Na een tijdje wordt ik opgetild en naar boven gebracht. Ik voel dat ik in bed wordt gelegd en ik voel een kus op mijn kruin. 'Welterusten' hoor ik Louis' stem fluisteren en ik val al snel in een droomloze slaap...

Harry P.O.V

Als ik de volgende morgen wakker wordt kijk ik op de klok, het is al half 12. Ik draai me weer om maar opeens herinner ik me weer wat. Shit we zouden om 11 uur bij het management moeten zijn. Ik spring uit bed en ren de gang op. Ik trommel op alle deuren behalve die van Isa maar die zal toch wel wakker worden. Langzaam gaan alle deuren open en zie ik 4 hoofden verschijnen. 'We moesten al om 11 uur bij het management zijn!' Roep ik. 'Shit' hoor ik Niall zeggen. 'Ik bel wel af' zegt Liam. 'Is goed' zegt Zayn. 'Wat is er' vraagt Isa. Ik draai me om en zie dat ze wakker is geworden door het lawaai. 'Ohw niks, ga maar weer slapen' zeg ik en Isa draait zich weer om en gaat weer naar haar kamer toe.

Isa P.O.V

De hele zondag hebben we eigenlijk niks meer gedaan alleen voor de tv gehangen en een beetje spelletjes gespeeld. Ik heb de hele dag gewatsappt met Daan. Ik wil dat het zo snel mogelijk morgen is zodat ik hem weer kan zien.

Voor ik het weet is de zondag om en lig ik alweer in bed...

----------------------------------------------

Heeeyyyy

Even een kort hoofdstukje, want ik ben echt super moe. Waarschijnlijk kan ik volgende week niet updaten want ik heb proefwerkweek ;(((. Voor iedereen die ook pww heeft, succes!! Voor de rest heb ik niet echt wat te zeggen... Dus.... Doei :)

Xxx me

My Big Brother (Dutch Niall Horan Fanfiction) (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu