Hoofdstuk 29

8.1K 330 41
                                    

Een week later

Isa P.O.V

Vanavond ik het feest van Manon. Ik heb er echt super veel zin in! Gelukkig heb ik gister loopgips gekregen zodat ik niet de hele avond op die stomme krukken hoef te lopen. Daan is nog thuis maar hij zou vanmiddag naar mij toe komen om zich om te kleden. Ik heb van perrie een mooi jurkje gekregen. Een lichtblauw jurkje tot ongeveer mijn knieën en ik doe er een zwart vestje overheen. Daan en ik hebben gisteren, nadat ik van het ziekenhuis kwam, een cadeautje gekocht voor Manon. Ik hoop dat ze het mooi vind.

Manon P.O.V.

Als ik wakker wordt zie ik dat het al half 10 is. Oja vandaag ben ik jarig, nouja veel zal er toch niet gebeuren. Ik gaap en sta op. Als ik naar beneden loop, ruik ik de geur van gebakken broodjes. Als ik beneden kom zit Daan aan tafel met een ontbijtje. Hij staat op en geeft me een knuffel. 'Gefeliciteerd zussie' zegt hij. Ik ga aan tafel zitten en geniet van het heerlijke ontbijt.

Als het ontbijt op is staat Daan op. 'Ik ga naar Isa toe' zegt hij. 'Ohw...' zeg ik een beetje teleurgesteld. 'Ik kom vanavond weer terug' zegt hij. 'Er ligt nog een pizza in de diepvries' zegt hij en met die woorden loop hij de deur uit. Eigenlijk ben ik wel een beetje teleurgesteld, het ontbijtje was wel heel lekker maar hij kan op z'n minst vandaag toch thuisblijven? Een beetje down loop ik de trap op naar mijn kamer. Ik kijk op mijn mobiel, ik heb ook nog geen berichten gehad van mijn vriendinnen. Zullen ze mijn verjaardag vergeten zijn?. Ik probeer ze allemaal te bellen maar geen van allen neemt op...

Isa P.O.V.

Daan is alleen maar aan het stressen voor vanavond. Om gek van te worden. Ik zit op mijn bed op mijn mobiel en Daan ijsbeert door mijn kamer. 'Daan doe nou eens rustig, je bent niets vergeten' zucht ik. 'Je hebt de zaal afgehuurd, je hebt Manons vriendinnen uitgenodigd, de jongens zijn op de hoogte van hoelaat ze er moeten zijn.' zeg ik. Daan knikt. Maar na een tijdje staat hij opeens verschrikt stil. 'Ik ben mijn smoking vergeten' fluisterd Daan.'Niet, die hangt hier in de kast, die hebben ze vanmorgen al gebracht' zucht ik. Ik zie dat hij opgelucht zucht. Ik grinnik. Ik loop naar hem toe en sla mijn armen om hem heen, en kijk hem recht in zijn ogen aan. Iedere keer als ik zijn mooie blauwe ogen zie, wordt ik verdoofd. Ik geef hem een kus en glimlach. 'Wat?' vraag hij. 'Niks' vertel ik. 'Ik vind het alleen wel sneu voor Manon, ze zit nu de hele dag alleen, maar ik kan haar ook niet vertellen wat we gaan doen want dan is het geen verassing meer' verteld Daan. 'Ik snap wat je bedoelt, heb je wel iets van een briefje neergelegd dat ze vanavond wel op tijd klaar is?' vraag ik. 'Jep' zegt Daan.

Manon P.O.V.

Het is pas half 5 maar ik verveel me zo erg dat ik besluit alvast de pizza op te eten. Ik loop naar de diepvries toe. Als ik de deur open doe valt mijn blik op een briefje:

Hey Manon, vanavond om 8 uur moet je bij de deur klaarstaan in je mooiste kleding, ik heb een verassing voor je :) gr Daan

Staat er in een slordig jongens handschrift. Ik begin te glimlachen. Ik ben benieuwd wat de verassing is. Ik eet de pizza op en tijdens het eten bedenk ik me wat ik vanavond aan moet doen. Ik heb laatst met mijn vriendinnen een mooie jurk gekocht, ik denk dat ik die maar aan doe. Na het eten ga ik snel dochen.

P.O.V Daan

Het is inmiddels al 6 uur en ik ben me aan het omkleden, ik heb een smoking gehuurd. Ik trek hem aan en bekijk mezelf in de spiegel, ik moet zeggen het staat wel leuk. Ik doe een beetje gel in m'n haar en trek mijn schoenen aan. Ik loop de kamer uit en op de gang kom ik Niall tegen. Hij glimlacht. 'Staat je goed' zegt hij. 'Thanks' zegt hij. Ik loop naar Isa's kamer en klop op de deur. 'Binnen' zegt Isa. Ik loop naar binnen. Als ik binnenkom kijkt Isa me aan met een grote glimlach. Ik glimlach terug. 'En?' vraag ik. 'Je bent perfect' zegt ze. 'Nee wacht' zegt ze. Ze loopt naar me toe en doet mijn strikje recht. 'Nu ben je perfect' zegt ze. 'Dankje' zeg ik en ik geef haar een kus op haar voorhoofd. 'Moet jij je zo niet gaan omkleden?' vraag ik. 'Ja ik wilde net gaan douchen' glimlacht ze. En ze duwt me de kamer uit.

My Big Brother (Dutch Niall Horan Fanfiction) (VOLTOOID)Where stories live. Discover now