Hoofdstuk 10

9.9K 373 27
                                    

De dagen erna hebben we alleen maar leuke dingen gedaan. We zijn een keer naar een pretpark geweest en ik heb Londen verkend. Het enigste nadeel was dat de jongens iedere keer werden herkend en we dan snel weer naar huis moesten. De jongens zijn zo lief! Ze voelen als een soort broers voor me.

Twee weken nadat ik bij Niall ben komen wonen zitten we met z'n allen aan tafel te genieten van Harry's lasagne;

'Omg Harry dit is echt lekker!' Zeg ik tegen Harry. Hij begint te glimlachen. 'Mooizo' zegt hij. 'Maar moeten jullie eigenlijk niet een keer naar een interview ofzo?' Vraag ik. 'Nadat jij hier kwam wonen hebben we aan het management gevraagd of een tijdje vakantie mochten hebben, we hebben nu 2 maanden vakantie' zegt Zayn. 'Oke' zeg ik. 'Maar Isa je wil hier dus echt voor altijd blijven wonen?' Vraagt Liam. 'Ja ik kan toch nergens anders heen'. 'Maar dan moet je ook weer een keer naar school.' Zegt Liam. Bij het woord school draait mijn maag zich om, ik heb in een keer geen honger meer. Niall ziet het en slaat een arm om me heen. 'Isa, school is hier heel anders, je kunt hier helemaal opnieuw beginnen je wordt echt niet weer gepest daar zorg ik wel voor.' Zegt hij. Ik knik, maar toch zit het me niet helemaal lekker. 'Ik zal binnenkort wel even contact opnemen met de middelbare school in Londen' zegt Liam.

Na het eten ga ik naar boven om even te douchen. Ik laat de warme stralen over me heen lopen en ik denk na. Ik wil eigenlijk helemaal niet meer terug naar school, maar ik moet wel. Ik kan niet altijd op Niall's kosten gaan leven. Ik moet mijn middelbare school afmaken en mijn diploma halen, zodat ik kan gaan studeren en een goede baan kan krijgen.

Als ik klaar ben met douchen loop ik in mijn inloopkast. Die is nu een stuk voller. Nadat ik bij Niall ben komen wonen zijn we met z'n allen gaan shoppen. Op een gegeven moment kregen ze zelfs ruzie om wie mijn kleren mocht betalen. Ze gingen een beetje stoeien enzo, het was zo grappig! Ik begin weer te glimlachen als ik eraan terug denk. Ik pak een joggingbroek en een shirtje uit de kast en ik doe ze aan. Ik loop naar beneden en ga bij de jongens op de bank zitten. Ik kruip tegen Niall aan en hij slaat een arm om me heen.

Het is al bijna 11 uur als ik naar bed ga. 'Welterusten' zeg ik. 'Welterusten' zeggen ze in koor terug. Ik loop naar boven en ik poets mijn tanden, doe mijn pyjama aan en ik ga in bed

liggen. Ik val niet snel in slaap, ik zit de hele tijd te piekeren over school. Als ik eindelijk in slaap val, val ik in een onrustige droom.

's Nachts wordt ik gillend wakker en ik zit gelijk rechtop in mijn bed. De tranen stromen over mijn wangen. Ik droomde net dat ik in Londen op school zat en dat ik weer gepest werd maar nu nog erger en dat de pesters de jongens hadden vermoord en dat ik nu helemaal alleen was. Ik voel dat ik sneller begin te ademen. 'ISA WAT IS ER??? Vraagt Niall, die inmiddels mijn kamer was binnengerend. 2 seconden later staan ze allemaal in mijn kamer. Ik voel dat ik begin te hyperventileren. 'Wat is er aan de hand?' Vraagt Louis met een slaperige ogen. 'Ik weet het niet, straks lag ze nog rustig te slapen en toen hoorde ik haar gillen en toen ik hier was begin ze heel snel te ademen'zegt Niall. Ik probeer rustig te worden maar in plaats van rustig begin ik nog sneller te ademen. 'ISA RUSTIG!' Hoor ik Niall roepen maar de stemmen raken steeds verder weg. De andere jongens beginnen ook te roepen. Op een gegeven moment zie ik zwarte vlekjes voor mijn ogen. 'Omg ze begint te draaien met haar ogen, ik ga de dokter bellen.' Hoor ik Liam van ver zeggen. 'Nee wacht' zegt Harry. Ik voel dat iemand mijn handen vastpakt. 'Isa nu moet je goed luisteren wat ik zeg, je ademt langzaam in, en daarna weer langzaam uit, oke' zegt Harry. 'Oke, in, en uit, in en uit, ademen.' Na een tijdje te hebben gedaan wat Harry zegt wordt ik weer rustiger. Als ik gekalmeerd ben stromen de tranen nog wel over mijn wangen. 'Isa gaat het' vraagt Niall bezorgt. Ik knik. Niall knuffelt me en zegt: 'Isa wil je me alsjeblieft nooit meer zo laten schrikken, en waarom was je aan het gillen?.' Als ik aan de droom terugdenk begin ik meteen weer harder te huilen. 'Had je een enge droom' vraagt Niall. Ik knik. 'Wil je er over praten' zegt hij lief. Ik schud mijn hoofd. 'Oke' zegt hij. 'Kunnen wij naar bed gaan of zullen we nog even blijven?' Vraagt Zayn als ik helemaal gekalmeerd ben. 'Ga maar naar bed' zeg ik. Ze lopen allemaal mijn kamer uit, behalve Niall. 'Moet ik bij je blijven liggen, voor het geval dat je weer een enge droom hebt?' Vraagt hij. Ik knik. Hij komt bij me liggen en slaat zijn armen om me heen. Als snel val ik in een droomloze slaap.

------------------------------------------

Heeluww allemaal

Ik wil jullie echt heel erg bedanken voor de reads!!

Plz vote & comment ;)

Ly all ;))

Xx Vera

Oja, stel dat je dit leest en je wordt ook gepest. Je kunt me altijd een privé bericht sturen om je verhaal kwijt te kunnen.

My Big Brother (Dutch Niall Horan Fanfiction) (VOLTOOID)Where stories live. Discover now