Hoofdstuk 21

7.9K 335 33
                                    

Isa P.O.V

Ik weet nog steeds niet waar ik heen moet ik ben gewoon zo in de war. Ik dwaal al uren rond en ik kan gewoon niet helder nadenken. Ik kom aan bij het park en ik zie een bankje staan. Ik loop er naar toe, ik veeg de sneeuw een beetje weg en ik ga op het natte bankje liggen. Ik voel dat mijn jas zich al volzuigt met water maar op dit moment boeit dat me niks. Ik ga met mijn hoofd op mijn tas liggen en ik rol me op. Mama waar ben je als ik je nodig heb? vraag ik me in mn hoofd af. Ik speel een beetje met mijn ring. Na een paar minuten val ik trillend van de kou in slaap.

Niall P.O.V.

Ik zit op de bank en staar naar buiten. Isa is nu al een paar uur weg en het is pikkedonker. Ik ben doodongerust. Ik denk na over wat Isa gezegd heeft. Ze heeft een vriendje, en wij werden meteen boos. Maar waarom eigenlijk, misschien is die 'Daan' wel heel erg aardig. Aargg wat zijn we stom geweest, we hadden haar eerst moeten laten uitpraten.

We hebben net de politie gebeld maar die zeggen dat we moeten afwachten. Ik kijk naar de jongens en ik zie dat ze nog steeds ruzie hebben. Harry staart met tranen in zijn ogen naar de grond en Liam, Louis en Zayn schreeuwen naar hem. Natuurlijk ben ik boos op Harry maar op dit moment ben ik meer ongerust dan boos. Ik sta op en loop naar de kapstok toe. Als ik mijn jas aantrek staan opeens alle jongens achter me. 'Wat ga je doen?' vraagt Louis. 'Isa zoeken wat dacht je anders' zeg ik een beetje bot. 'Wij gaan mee' Zegt Zayn. Ze trekken allemaal hun jas aan en we lopen naar buiten. Louis en Zayn gaan in 1 auto, Liam gaat in 1 auto en ik zit samen met Harry in de auto.

We rijden een tijdje rond en kijken goed rond. 'Niall' zegt Harry na een tijdje. Ik geef geen antwoord. 'Niall het spijt me dat Isa weg is, het spijt me echt zo erg' zegt hij. Ik hoor dat hij het meent. 'Het is al goed Hazza zeg ik. Harry kijkt me blij aan. 'Echt?!' vraagt hij. Ik knik, ik kan nooit lang boos zijn op iemand. Harry geeft me een knuffel. 'Harry ik ben aan het autorijden' zeg ik terwijl ik nog steeds goed naar buiten kijk om te zien of ik Isa zie. 'Oja' grinnikt hij.

Na een paar uur is het al half4 snachts en mijn ogen beginnen dicht te vallen. Harry slaapt al. Ik rij naar huis en ik zie dat de rest van de jongens ook net terug zijn. Ik maak Harry wakker en stap dan uit. 'En?' vraag ik. Ze schudden allemaal hun hoofd. Ik voel tranen in mijn ogen komen. Louis komt naar me toe lopen en slaat een arm om me heen. 'Hey Nialler het komt heus wel goed hoor!' zegt hij. We lopen maar binnen en ik loop meteen naar mijn kamer toe. Ik wil gewoon even alleen zijn.

Even later lig ik in bed en ook al ben ik zo moe, ik kan gewoon niet slapen (Herkenbaar?). Ik zie dat het op de klok nog 5 uur wordt en daarna val ik in slaap....

Daan P.O.V

Ik zit een beetje depri aan de keuken tafel te ontbijten. Manon en ik hebben besloten om wel gewoon naar school te gaan. 'Hey Daan niet zo verdrietig zijn, we maken er samen iets leuks van oke?' zegt Manon. 'Ik kan gaan werken en dan kunnen we hier gewoon blijven' zegt ze. 'En ik zag net dat mama haar spaargeld op onze rekeningen gezet dus daarmee kunnen we sowieso een tijdje vooruit' zegt ze erachter aan. Ik kijk nog steeds depri voor mij uit. 'Daan zet je erover heen, mama komt niet meer terug, we zijn vrij en we kunnen doen wat we willen' zegt Manon. Manon heeft gelijk ik moet me erover heen zetten. Ik kijk op de klok en ik zie dat ik maar school toe moet. Ik ben blij dat ik straks Isa weer in mijn armen kan houden, ik heb op dit moment even een knuffel nodig. Ik loop naar buiten en stap op de fiets.

Isa P.O.V

De volgende ochtend wordt ik rillens van de kou wakker. Ik zie dat het nog donker is maar dat is normaal voor de tijd van het jaar. Ik kijk op mijn horloge en zie dat het half 7 is, wacht, het is vandaag maandag. Shit ik moet eigenlijk naar school. Nouja dat boeit me eigenlijk niet zo meer. Ik sta op en voel meteen pijn in mijn rug. Dat komt waarschijnlijk doordat ik de hele nacht op dit bankje heb gelegen. Ik blijf een tijdje op het bankje zitten en ik kijk op mijn mobiel:

15 berichten van Niall

6 berichten van Liam

9 berichten van Zayn

11 berichten van Louis

2 berichten van Harry

U hebt 24 gemiste oproepen

Wow zijn de jongens echt zo ongerust om mij? Dat is lief. Die gevoelens verdwijnen meteen als ik denk aan wat er gebeurt is. Opeens hoor ik een paar stemmen achter me. Ik draai me om en zie 3 jongens van mijn leeftijd. 'Hey lekker ding' roept er 1. Meteen krijg ik een naar gevoel in mijn buik. Ik doe alsof ik ze niet hoor. Ze komen dichterbij en op een gegeven moment merk ik dat ze achter me staan.'Hey babe' zegt dezelfde jongen weer. Ik negeer ze. 'Hey lekkerding hoor je me niet ofzo?' zegt hij. Ik probeer hem nog steeds te negeren en kijk naar mijn mobiel. 'Hey meisje' zegt een andere jongen.'Hey slet antwoord nou een keer' zegt de derde jongen. Ik begin nu echt een beetje bang te worden. De jongens gaan voor me staan. In van de jongens aait met z'n hand over mijn wang. 'BLIJF VAN ME AF' roep ik. De jongens schrikken en 1 van hen slaat met zijn hand op mijn wang waar Harry ook geslagen had waardoor het extra pijn deed. 'Aauww' schreeuw ik. 'Net goed bitch' zegt een van de jongens. Opeens zie ik in de verte een figuur die ik zou herkennen uit duizende. 'Daan' schreeuw ik.

P.O.V Daan

Ik sta bij onze verzamel plek maar Isa is er nog steeds niet. Raar want normaal is ze altijd op tijd. En als ik na een paar minuten haar wil bellen hoor ik een bekende stem. 'Daan' roept Isa. Ik draai me om naar de stem toe. Ik zie Isa op een bankje zitten in het park en om haar heen staan 3 jongens. Dit betekend niet veel goeds. Ik stap snel van mijn fiets af en ren richting het bankje. 'Hey' roep ik. De jongens draaien hun hoofd richting mij, en als ze me zien en zien dat ik een stuk groter dan hen ben, rennen ze keihard weg. Ik ren naar Isa toe en zie dat ze verkleumd op het bankje zit. Ik ga naast haar zitten en sla een arm om haar heen. Ze barst in tranen uit. 'Hey Isa wat is er? Wat doe je hier?' vraag ik......

----------------------------------

Hey allemaal

Toch nog even een nieuw hoofdstuk :) Dit komt doordat ik gisteren een nieuwe mobiel heb gekregen. Want ik schrijf mijn verhaal op mijn iPad maar die kan ik niet overal mee naartoe nemen. En op mijn vorige mobiel kon ik via de wattpad app geen boeken schrijven maar nu wel. Dus heb ik vanmiddag bij mijn opa en oma een nieuw hoofdstuk geschreven. Waarschijnlijk boeit dit jullie helemaal niks maarja boeie.

Ik hoop dat jullie dit een leuk hoofdstuk vonden!

Vote & comment plz

Xxx Vera

My Big Brother (Dutch Niall Horan Fanfiction) (VOLTOOID)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon