Hoofdstuk 34

6.5K 301 25
                                    

*Een weekje later*

Het is zaterdag, vannacht om 4 uur gaan de jongens naar Amerika toe voor hun tour voor 2 maanden. Het is een grote chaos want de jongens moeten hun koffer inpakken.

Isa P.O.V

Daan en ik zitten op de bank TV te kijken. Ik zit ondertussen een beetje te appen met Milou en Kathy. De afgelopen week is onze band erg sterk geworden. Ik ben best veel te weten gekomen over ze. Ik ben er achter gekomen dat Kathy's ouders in een scheiding liggen. Milou vertelde me later dat Kathy er best wel veel moeite mee heeft. Ik ben er ook achter gekomen dat Milou een pepermuntjes verslaving heeft, dus daar zijn we nu ook over aan het appen:

Milou: Heyy

Isa: Haaiii

Kathy: WAAR?! 0.o

Milou: -,- Kathy seriously

Kathy: heheheh ;p

Milou: Jullie mogen raden wat ik aan het eten ben ;)

Isa: Eumm, idk, ik heb zo'n vaag vermoeden dat het pepermuntjes zijn...

Milou: HOE RAAD JE HET?! ;p

Ik grinnik. 'Wat is er zo grappig?' vraagt Daan. 'Jouw hoofd' zeg ik terwijl ik nog steeds op mijn mobiel kijk. Iets in me zegt dat hij nu zijn tong naar me uitsteekt. Ik leg mijn mobiel weg en ik kijk weer naar de TV. De jongens zijn hun koffers aan het inpakken, dus om de halve minuut rent er een van de jongens door de kamer om weer iets te pakken, en daarna verdwijnen ze weer. Zoals nu, Liam rent door de kamer naar de keuken. Als hij terug komt heeft hij een schaar in zijn handen. Ik kijk hem een beetje raar aan. 'Wat?' vraagt hij. 'Een schaar is altijd handig' zegt hij. Oke daar geef ik hem gelijk in. Als hij weer verder wil rennen roep ik hem terug. 'LIAM' roep ik. Hij komt terug. 'Wat is er?' vraagt hij. 'Niet rennen met een schaar' zeg ik alsof ik zijn moeder ben. 'Oke mama' grinnikt Liam en daarna rent hij weer weg.

Ik zucht. 'Wat is er babe?' vraagt Daan. 'Ik ga ze missen' zeg ik een beetje verdrietig. Ik ga ze ECHT missen. Ze zijn mijn familie en nu moet ik ze 2 maanden missen. 'Iedereen gaat ze missen, maar we kunnen bellen, skypen en appen, en je zult zien dat ze zo weer terug zijn' zegt Daan om me gerust te stellen. 'Maar ze zijn zo ver weg, als er iets gebeurt dan, dan, dan' zeg ik een beetje paniekerig. 'Ssst er gaat niks gebeuren, ze redden zichzelf wel, ze zijn al bijna volwassen' zegt Daan en hij trekt mij tegen zich aan. Ik merk dat Daan me wel gerustgesteld heeft. 'Volwassen worden ze nooit' zeg ik neutraal. Ik hoor Daan naast me grinniken en ik merk dat ik zelf ook een glimlach op mijn gezicht krijg.

***

Om 5 uur komen Elounor, Perrie, Sally, Manon en Sophia. Ze blijven vannacht slapen omdat de jongens vannacht om 4 uur al moeten vertrekken, en dan hoeven ze ook niet snachts nog hiernaartoe te komen.

Als we het eten op hebben besluiten we met z'n allen maar een film te kijken, we hebben besloten om een comedie te kijken want iedereen is een beetje somber omdat we allemaal weten dat de jongens vannacht weg moeten. Ik zet die gedachte uit mijn hoofd en probeer van de film te genieten.

Aan het eind van de film ligt iedereen in een deuk, de film was echt hilarisch. Ik heb gewoon kramp in mijn buik gekregen door het lachen. Ik kijk op en zie dat de andere ook allemaal in een deuk liggen. We kijken ook deel 2 van de film. Die valt een beetje tegen maar toch stromen de tranen weer over mijn wangen van het lachen.

Als ook de tweede film is afgelopen besluiten we om maar naar bed te gaan want het is al half 12 en aangezien de jongens vroeg moeten opstaan, hebben ze hun slaap wel nodig.

Als ik in bed lig val ik gelukkig snel in slaap.

*******

Om half 4 wordt ik wakker gemaakt door Daan. 'Kom babe als je de jongens nog wil uitzwaaien moet je nu wakker worden' zegt hij terwijl hij mijn haar uit mijn gezicht veegt. Ik mompel iets en wil me weer omdraaien als ik besef wat Daan net zei. Meteen ben ik wakker. Ik zag er de hele dag al tegen op om afscheid te nemen en nu moet ik het doen. Daan en ik staan op. Ik trek een joggingbroek aan. En ik verwissel mijn pyjama shirt voor een gewoon t-shirt. Als we beneden komen staan de jongens al klaar met al hun spullen. Ze kijken allemaal een beetje somber. 'Ach bekijk het zo, jullie kunnen nu je fans weer zien' zegt Perrie om de pijnlijke stilte te doorbreken. Ik zie dat de jongens glimlachen maar toch zijn ze niet helemaal meer vrolijk. Ik loop naar Niall toe. Ik geef hem een knuffel en hij geeft me een kus op mijn kruin. 'Ik ga je missen broertje' zeg ik en ik voel de tranen achter mijn ogen branden maar ik probeer ze binnen te houden. 'Ik jou ook isa' zegt Niall. We blijven zo even staan. Als ik hem loslaat kijk ik hem aan, ik zie dat hij ook tranen in zijn ogen heeft staan. 'Over twee maanden zijn we weer terug en we bellen iedere dag, oke?' vraagt Niall. Ik knik. 'Afgesproken' glimlach ik door mijn tranen. Daarna loop ik weer terug naar Daan die me in een knuffel trekt.

Sally P.O.V

Ik ken Harry pas net en nu moet hij alweer op tour, daar baal ik wel van. Ik kijk in zijn groene ogen en ik sla mijn armen om mijn nek. Harry legt zijn handen op mijn heupen. Ik geef hem een kus en leg daarna mijn hoofd op zijn borst. 'Doe alsjeblieft voorzichtig?' vraag ik bezorgd. 'Babe ik doe altijd voorzichtig' zegt Harry. Hij geeft me nog een kus. 'Ik hou van je' zegt hij. 'Wil je alsjeblieft mijn meisje worden?' vraagt Harry lief. Ik knik heftig. Nu is het dus officieel. Ik ben officieel de vriendin van DE Harry Styles van One Direction en ik glimlach. Ik hou zoveel van deze jongen...

Manon P.O.V

Ik kijk in Nialls helder blauwe ogen. Iedere keer als ik in zijn ogen kijk heb ik het idee dat ik erin verdwaal. Ik schrik als Niall me tegen zich aan trekt. Ik plant mijn hoofd op zijn borst en ik sluit mijn ogen. Ik voel dat hij zijn kin op mijn hoofd legt. 'Pas je goed op jezelf?' vraagt Niall. 'Als jij dat ook doet' zeg ik. 'Natuurlijk, ik kan niet zonder je' zegt hij lief. 'Ik hou van je' zeg ik. 'Ik ook van jou, vergeet dat nooit' zegt Niall. Ik kijk hem aan en dan voel ik zijn lippen op die van mij. Ik glimlach door onze kus heen. Als onze kus is gestopt kijkt Niall me aan. Hij denkt bedenkelijk na. 'Wat is er?' vraag ik. 'Misschien kun je tijdelijk hier wonen als we op tour zijn, dan hoef je ook niet de hele tijd alleen thuis te zijn want Daan blijft ook hier voor Isa' zegt hij. Ik knik. 'Dat is wel een goed idee' zeg ik. Niall vraagt het aan Isa en Daan en ze stemmen toe. 'Ja gezellig' glimlacht Isa.

Daan P.O.V

Als iedereen afscheid aan het nemen is, vraagt Niall of ik even mee wil lopen. Ik knik en we lopen alletwee even naar de gang. Als we op de gang staan kijk ik Niall aan. 'Daan zou je alsjeblieft heel goed op Isa en Manon willen passen? Ze betekenen alletwee heel veel voor me en ik kan niet zonder ze. Dus als er iets is, wil je me dan bellen?' vraagt Niall. 'Natuurlijk doe ik dat' zeg ik. 'Thanks bro' zegt Niall en we lopen weer naar de kamer toe waar de jongens al op Niall aan het wachten waren. 'Kom je Niall we gaan' zegt Zayn. Niall pakt ook zijn koffer. We lopen allemaal achter ze aan naar buiten. Buiten geven ze iedereen nog een laatste knuffel. Daarna lopen ze naar de auto. We zwaaien ze uit tot ze om de hoek zijn....

------------------------------------------------------------------------------------

Heelleeuwwww

Weer een nieuw stukkiee :)))

Willen jullie alsjeblieft de boeken 'The Nurse' van @Imnadiaengels en het boek 'Once upon a time' van @SallyStylesLovesOreos willen lezen. Het zijn alletwee fantastische boeken en ze hebben nieuwe lezers nodig!! Ze staan ook in mijn leeslijst, alvast bedankt voor het lezen!!

En ik kan jullie niet genoeg bedanken voor het lezen van mijn boek!! Jullie zijn stuk voor stuk geweldig!! Love yaa alll!!

Vote & Commentt

xx Vera

My Big Brother (Dutch Niall Horan Fanfiction) (VOLTOOID)Where stories live. Discover now