Hoofdstuk 42

5.4K 284 46
                                    

Isa P.O.V.

Ik word wakker doordat iemand over mijn gezicht gaat. 'Isa wakker worden' fluistert Daan in mijn oor. Ik knipper een paar keer met mijn ogen en zie dat Daan met zijn duim over mijn gezicht gaat. 'Je bent mooi als je slaapt' zegt Daan. Ik glimlach naar hem en hij geeft me een kus op mijn voorhoofd. Ik kruip wat dichter tegen hem aan en leg mijn hoofd op zijn borst. Ik concentreer me op zijn ademhaling en ik merk dat ik weer in de slaap val...

Waarschijnlijk een paar minuten later, maakt Daan me weer wakker. 'Babe dan moet je niet weer in slaap vallen' grinnikt hij en ik wordt een beetje gedesoriënteerd wakker en kijk om me heen. Owja ik ben in de hotelkamer. Ik merk dat ik nog steeds op Daans borst lig. Daan is met mijn haren aan het spelen. Ik voel me nog steeds moe. 'Hoelaat is het?' vraag ik met een schorre stem. 'Half 8' zegt Daan. Mijn ogen vliegen open. 'Waarom zo vroeg?' roep ik. Het verbaast me nu niks dat ik nog zo moe ben. 'Omdat we om half 9 beneden moeten zijn' zegt Daan. 'Waarom zo vroeg?' vraag ik. 'Omdat de jongens een verrassing hebben en we moeten er al vroeg naartoe omdat het leuker is om er de hele dag gebuik van te maken. Dat is wat Niall zei' zegt Daan. 'Weet jij het al wat de verraasing is dan?' vraag ik. Daan schudt zijn hoofd. Ik zucht en laat mijn hoofd weer op mijn kussen vallen. Daan rekt zich uit en staat op. Ik besluit hetzelfde te doen. Ik pak een stapeltje nieuwe kleren uit de koffer en loop naar de badkamer om me om te kleden. Ik doe een spijker broek aan en een neon roze hemdje met een wit hemdje eronder. Op het roze hemdje staat 'Like A Boss'. Ik poets mijn tanden en borstel mijn haren door. Ik doe een beetje make up op, mascara en oogpotlood. Ik doe nog een geurtje op en glimlach naar mezelf in de spiegel. Als ik de badkamer uitloop zie ik dat Daan ook al klaar is. Het is kwart over 8. Ik ga op bed zitten en pak mijn mobiel. Ik zie dat ik een paar appjes heb. Ik open ze en zie dat het in de groep is met Milou en Kathy:

Milou: Heyy ik ben weer terug van vakantie, en jullie?

Kathy: Ik heb nu even internet bij een tankstation ik ben ook op de terugweg.

Milou: Okeeii

Milou: En jij Isa??

Ik zie dat het laatste berichtje pas 10 minuten geleden is gestuurd. Dus ik stuur wat terug.

Isa: Ik zit in Amerika :)

Kathy: WHUTTT ?!?!?!?!

Milou: Whatt?! Waarom?

Isa: Nou Daan had een verrassing voor me, en hij is met me naar Amerika gevlogen om de jongens te zien.

Kathy: Aahww thats so cutee!

Milou: omg aahww schattigg

Isa: I know, maar ik moet gaan. Ik ga iets leuks doen met de jongens :) byeexx

Milou: Okayy heel veel plezier!xx

Kathy: Byeexx

Ik sluit whatsapp af en wil twitter aanklikken, maar op dat moment pakt Daan mijn mobiel af. 'Waarom doe je dat?' vraag ik. Hij gaat voor me op zijn hurken zitten en legt zijn vinger onder mijn kin zodat ik hem wel moet aankijken. 'Ik wil niet dat je dag verpest wordt, doordat je nu op twitter kijkt' verteld hij. Het is even stil. Ik zucht. 'Je hebt gelijk' zeg ik. 'Beloof me dat je vandaag niet op twitter kijkt, oke?' vraagt Daan. Ik knik. 'Oke'. Daan geeft me een kusje op mijn voorhoofd en staat op. Hij geeft mijn mobiel terug en ik sta ook op. 'Kom we gaan, het is bijna half 9' glimlacht Daan. 'Oke'. We lopen de gang op. 'Waar moeten we heen?' vraag ik. 'We moeten in de lobby verzamelen' zegt Daan. We lopen naar de lift en stappen in. En net als de lift deuren bijna dicht gaan wordt er nog net een hand tussen de deur gedaan zodat de deur weer open gaat. Het is Harry. 'Hey, zin in vandaag?' vraagt Harry. Ik knik. 'Maar kun je niet vertellen waar we heen gaan?' vraag, nouja bijna smeek, ik. Harry schudt zijn hoofd en lacht. 'Nope, de jongens zouden me vermoorden als ik het zeg' zegt hij. Op dat moment gaan de liftdeuren open, we zijn op de begane grond en we stappen de lift uit. We lopen naar de grote lobby. Rechts achter in de hoek zitten Niall, Liam en Louis al te wachten. 'Hey, lekker geslapen?' vraagt Niall. 'Jupp' zeg ik. 'Oke mooizo' glimlacht Niall. 'Nu nog op Zayn wachten' zegt Daan 'Waarschijnlijk duurt dat nog wel even, hij is echt altijd te laat' zegt Louis.

We wachten 10 minuten. 'Waarom is die gast altijd te laat' zegt Liam lichtelijk geïrriteerd. 'Ik bel hem wel even' zegt Niall. En precies op dat moment komt Zayn er aan lopen. 'Sorry ik had me verslapen' zegt Zayn. 'Tuurlijk', 'Volgensmij had je gewoon geen zin om op te staan' grinnikt Louis. Zayn geeft louis een duw waardoor hij van de bank af valt. We lachen ons allemaal kapot en Louis lacht volgensmij nog het hardst van allemaal. 'Zullen we gaan?' vraagt Harry als iedereen is uitgelachen. 'Maar hoe doen we het dan met het ontbijt?' vraag ik. Liam houdt een zak met broodjes omhoog. 'Okay' zeg ik. 'Lets go' zegt Niall.

~~~

We zitten pas een kwartiertje in de auto en Niall begint al te zeuren. 'Ik heb honger, mag ik al een broodje?'  vraagt Niall met een zeurende stem. Ik hoor een aantal mensen zuchten en ik grinnik. Liam pakt de zak met broodjes en gooit hem naar Niall. 'Thanks' zegt Niall. Niall pakt een broodje en hij heeft hem binnen 5 minuten op. We zitten met z'n allen in een zwart busje. Daan zit aan de ene kant van me en Niall aan de andere kant. Louis rijdt, Liam zit naast Louis en Zayn en Harry zitten helemaal achterin. 'Hoelang is het eigenlijk rijden?' vraag ik. 'Ongeveer anderhalfuur' zegt Liam. 'Is het goed als ik even ga slapen' gaap ik. 'Natuurlijk, waarom niet' zegt Niall. Daan houdt zijn armen open en ik ga tegen hem aanliggen. Ik zorg dat ik een beetje lekker lig en ik val al snel in slaap...

Daan P.O.V.

Isa is in slaap gevallen in mijn armen. Ze is zo mooi als ze slaapt. Ik streel met mijn hand over haar haren heen. Ik kijk om me heen en zie dat iedereen slaapt behalve Niall, Louis en ik. 'Je houdt van haar he?' vraagt Niall opeens uit het niets. Ik knik. 'Zorg alsjeblieft goed voor haar, ze is de enige familie die ik nog heb' zegt Niall een beetje treurig. 'Dat zal ik doen' glimlach ik. 'Ik zal ervoor zorgen dat niemand haar ooit pijn doet, ik bescherm haar met mijn leven' zeg ik. 'Dankje' fluistert Niall. 'Geen probleem, als jij hetzelfde voor Manon doet' zeg ik. Niall knikt. 'Natuurlijk doe ik dat!' zegt hij. Ik glimlach naar hem en ik kijk weer naar Isa, die nog steeds vredig ligt te slapen.

~~~~

Isa P.O.V

'Isa wakker worden, we zijn er bijna' fluisterd Daan tegen me en ik wordt wakker. Ik voel me al meteen iets uit geruster. Maar ik voel mijn maag knorren. Ik ga recht op zitten en wrijf de slaap uit mijn ogen. 'Zijn er nog broodjes?' vraag ik. Niall knikt en geeft me een broodje. Ik eet hem langzaam op en net als ik het laatste stukje brood in mijn mond stop, zie ik opeens een groot bord langs de weg staan. Omg....

------------------------

Heyy

Sorry dat het twee weken heeft geduurd voordat er een nieuw hoofdstuk kwam, maar ik had het vorige week druk met boeken kaften en andere dingen voor school regelen en blablabla. En daar kwam nog eens bij dat ik gisteren mijn hoofdstuk bijna af had en ik wilde hem weer openen vanavond en toen was opeens de helft weg, dat was echt zwaar kl*te, sorry voor mijn taalgebruik.

En school is ook de reden dat ik definitief besloten heb om dit boek op zijn einde te laten lopen. Omdat ik nu het 3de jaar in ga en dat wordt een mega druk jaar. En tsja school gaat voor wattpad, sorry. En ik heb eigenlijk 2 mogelijk heden. Het boek afronden, of verder gaan maar dan zal het veel langer duren voordat het nieuwe hoofdstuk erop staat. Ik heb voor de eerste optie gekozen omdat ik denk dat het boek anders te langdradig wordt en mijn inspiriatie is ook op. Dan weten jullie dit alvast.

En omg de reads?!?! :oo Ik ben jullie daar zo dankbaar voor!! love yaa

Vote en Comment :)

xxxxx Vera

My Big Brother (Dutch Niall Horan Fanfiction) (VOLTOOID)Where stories live. Discover now