Hoofdstuk 7

11.3K 396 36
                                    

Niall P.O.V.

Als ik de volgende ochtend wakker wordt, kijk ik om me heen. Oja ik ben bij Isa. Ik kijk naar haar en ik zie dat ze als een roosje ligt te slapen, het ziet er zo cute uit. Ik pak mijn mobiel van het nachtkastje en maak er snel een foto van. Ik ga weer op het kussen liggen en ik kijk rond, overal hangen posters van mij en de boys. Ik begin te glimlachen, je eigen zusje is fan van je. Oja de boys, die moet ik ook nog bellen, maar dat doe is straks wel. Ik kijk op de klok, het is pas half acht dus ik probeer nog even te slapen. En naar een paar minuten val ik in slaap.

Isa P.O.V.

Ik wordt langzaam wakker en ik voel twee sterke armen om me heen. Die van Niall. Ik voel me zo veilig. Ik kijk naar hem en zie dat hij nog slaapt. Ik blijf nog even liggen, maar dan sta ik toch maar op. Ik kruip voorzichtig uit Niall's armen en ik pak een paar kleren uit mijn kast. Ik doe ze aan en ik loop naar beneden toe. Ik kijk even op de klok. Half 10. Op dit moment heb ik echt zin in pannenkoeken, ik hoop we alles nog in huis hebben. Ja gelukkig heb ik alles nog, maar ik moet wel snel weer boodschappen doen. Het is inmiddels al bijna 10 uur dus ik ga Niall maar eens wakker maken. Ik doe de deur van mijn kamer open en ik zie dat Niall nog slaapt. Ik maak hem rustig wakker 'Niall, Niall wakker worden.' Ik zie dat zijn ogen langzaam open gaan. 'Goedemorgen' zegt hij met een ochtendstem. 'Hoi, ik wil pannenkoeken gaan maken, help je mee?'. Bij het woord pannenkoeken begint hij te glimlachen. Hij is meteen wakker, ik laat hem even alleen zodat hij zijn kleren kan aandoen. Ondertussen maak ik beslag.

Als Niall naar beneden komt vliegt hij de keuken in. Ik zet een pan op en Niall doet het beslag erin. Als we een paar pannenkoeken gebakken hebben gaan we aan tafel zitten en eten we ze op. 'Zullen we zo naar het graf gaan?' Vraagt Niall. Ik knik. 'Heeft mama eigenlijk een auto?' Vraagt Niall als hij zijn pannenkoek op heeft. 'Ja, alleen staat hij hier om het hoekje omdat hij niet op de oprit past' zo'n groot huis hebben we namelijk niet. Niall maakt een ohw gebaar met zijn mond. 'Zouden we hem mogen gebruiken denk je? Anders moeten we telkens de taxi gebruiken.' 'Ik denk het wel' zeg ik.

Als we de pannenkoeken ophebben, loop ik naar de badkamer toe om me klaar te maken. Als ik klaar ben zie ik dat Niall zijn haar ook heeft gedaan, en samen lopen we naar de auto toe. 'Het is maar een klein stukje rijden' zeg ik. We stappen in de auto, en voor ik het weet zijn we bij het kerkhof.

We lopen het kerkhof op en ik loop naar het graf van mama toe, en Niall volgt me. Als we bij het graf staan zijn we allebei stil. Het is alweer even geleden dat ik hier ben geweest en ik zie dat mijn roos inmiddels helemaal bruin is. Ik kijk even naar Niall en zie dat hij traantjes in zijn ogen heeft. Ik geef hem een knuffel en hij knuffelt terug.

Niall P.O.V

Hier staan we dan, bij het graf van mijn moeder. Ik vind het zo erg dat ik haar maar zo kort gekend heb. Ik zie dat er een roos op ligt, die zal wel van Isa zijn. Ik krijg tranen in mijn ogen. Dan voel ik opeens twee armen om me heen en ik zie dat Isa me knuffelt, en ik knuffel haar terug. Isa is nog maar het enigste familielid die ik heb, en ik laat haar nooit meer gaan. Isa is op de een of andere manier zo kwetsbaar, dat ik het idee heb dat ik degene ben die haar moet beschermen. We staan een tijdje zo totdat we samen het kerkhof aflopen en naar de auto gaan. We stappen alletwee in en ik start de auto.

Isa P.O.V

De weg naar huis is het doodstil in de auto, ik praat alleen als ik Niall aanwijzingen moet geven. Toen we net bij het graf stonden had ik het idee alsof het een soort afsluiting was van mijn oude leven en ik verder ga leven met Niall. We zijn alweer thuis en we stappen alletwee uit de auto. 'Ga maar vast naar binnen Niall ik kom zo' zeg ik tegen Niall. 'Oke'. Niall loopt weg en ik blijf even tegen de auto aan staan. Ik moet heel even nadenken, ik doe mijn ogen dicht. Maar als ik ze open doe krijg ik de schrik van m'n leven. Voor mij staan Nick en Tieme. 'Heei Isa jij ook hier?' Vraagt Tieme. 'Waar was jij al die tijd, we hebben je gemist hoor' zegt Nick. 'Nu hadden we niemand om te pesten' zegt Tieme. Nick grijpt mij armen vast zodat ik niks meer kan. 'Nou dan moeten we die tijd maar even inhalen, hè Tieme?' Vraagt Nick aan Tieme. Nick heeft nog steeds mijn armen vast en Tieme haalt uit met zij hand en slaat me in mijn gezicht, daarna trapt hij in mijn buik, en een misselijk gevoel komt naar boven. 'Stop' zeg ik huilend. Maar ze gaan gewoon door.

Niall P.O.V

Ik loop naar binnen en ik ga op de bank zitten om de jongens te bellen. Na een kwartier hang ik op, maar Isa is nog steeds niet binnen. Ik besluit om even te gaan kijken. Ik loop naar buiten en ik loop de hoek om. Bij de auto staan twee jongens, de 1 houd Isa vast en de ander schopt haar. Ik schrik me kapot. Zo snel als ik kan ren ik ernaar toe. De jongen die Isa vast houdt duw ik weg en Isa zegt op de grond. De jongen die haar aan het schoppen was geef ik ook een duw en de jongens vluchten alletwee weg. Ik kniel bij Isa neer en ik zie dat ze aan het huilen is. Ik til haar op en breng haar naar binnen. Als ik binnen ben leg ik haar op de bank. 'Isa gaat het, moet ik een dokter bellen?' Vraag ik bezorgd. 'Nee dat hoeft niet' zegt ze nog steeds huilend. Ze heeft een bloedneus en haar oog is dik dus haal ik even een nat doekje. Als ik terug kom zit ze alweer rechtop. Ik gaaf haar het doekje en zet haar op mijn schoot.

Isa P.O.V.

Ik ben nog nooit zo geschrokken. Alles doet pijn. Gelukkig was Niall er best snel bij, want ik weet niet hoever die jongens gegaan zullen zijn. Ik zit bij Niall op schoot. 'Isa wie waren dat? Vraagt Niall nog steeds bezorgt. 'Dat waren Tieme en Nick, ze pesten me al vanaf de eerste schooldag'. Ik vertel het hele verhaal aan Niall en hij kijkt me geschokt aan. 'Isa waarom ben je niet van school verandert?!' 'Ik wilde dat niet'. 'Waarom niet?'. Ik geef geen antwoordt meer. 'Isa dit kan zo niet langer, wil je met mij mee naar Engeland om daar samen met mij en de jongens te gaan wonen? Ik heb net met de jongens gebeld en die zeiden dat het management er niet erg blij mee waren dat ik zomaar weg was' zegt Niall. 'Ja graag' zeg ik. Dit voelt echt als een opluchting. Ik kan mijn oude leven in Nederland afsluiten en een nieuw leven in Engeland beginnen samen met Niall en de jongens.

Daarna heeft Niall een vlucht geboekt en de jongens gebeld om te overleggen of ze het erg vonden als ik bij hun kwam wonen. En Niall vertelde dat ze het hartstikke leuk vinden. Ik pak snel mijn koffer in want we gaan vanavond al. Ik pak zoveel in als kan en Niall pakt ook zijn koffer in. Niall heeft ook nog even met de bank gebeld om te vragen hoe het zat met geld enzo. De bank heeft verteld dat mijn moeder al haar spaargeld aan mij heeft laten erven en dat hebben ze op mijn rekening gezet. En ze zorgde er ook voor dat ze ons huis te koop lieten zetten als we weg waren. En als het huis verkocht zou worden zouden ze het geld ook op mijn rekening zetten. Niall en ik hebben nog wat gegeten en daarna hebben we de taxi genomen en zijn naar het vliegveld gereden.

Het is inmiddels 8 uur en we zitten in het vliegtuig. Ik zit naast Niall. Langzaam stijgt het vliegtuig op. Vaarwel Nederland, vaarwel mama ik zal jullie nooit vergeten. En langzaam vlieg ik weg van mijn oude leven en opweg naar mijn nieuwe leven. Engeland here we come!

---------------------------------

Heei,

Ik wil echt heel erg graag weten wat jullie van mijn verhaal vinden.

Plz vote en comment

En heel erg bedankt voor alle reads die ik heb gekregen!!!

Xxx Vera

Ps; gaan jullie ook naar het concert volgend jaar? Ik wel ;)) ik heb er nu al zo veel zin in ;))

My Big Brother (Dutch Niall Horan Fanfiction) (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu