Hoofdstuk 23

4.7K 194 18
                                    

Pov rein

Ik zit op bed. voeten naast elkaar ook op het bed gezet. leunend met mijn rug tegen de wand met me knieën als uitzicht. hand er over heen hangend met een glas water er in en tranen in mijn ogen. Roy zit daar op de bureaustoel niks te doen alleen maar naar me kijken. Ik neem een slok van het water en veeg de tranen die zachtjes over me wangen rollen weg.

Ik slik, nog steeds denkend aan een oplossing maar niks wetend kijk ik Roy hulpeloos aan.

"Gast we mogen zelf toch ook een meisje uitkiezen, kies haar"

Ik schud me hoofd.

"Ik heb er natuurlijk wel aan gedacht maar iedereen denkt dat ik dood ben. Als het blijkt dat het niet zo is en ik uit het niets weer 4 dagen verdwijn gaan ze dat merken toch"

"Owja"

Roy denkt wel echt mee wat lief bedoelt is maar echt nuttigen oplossingen hebben we tot nu toe helaas nog niet. Tot me in eens iets te binnen schiet.

Ik kijk Roy hoopvol aan en hij begrijpt wat ik bedoel.

"Geen denken aan."

"Doe het voor mij"

"je bent me maat ik ga toch niet met de vriendin van me maat een relatie beginnen"

"Roy stop, ze is me vriendin niet meer oké, ik ben dood. zei gaat door met haar leven, en ik wil dat jij daar deel van gaat uitmaken"

Roy Zucht

"Ik heb liever dat jij het doet dan marvin ofz"

"Gast dit word de moeilijkste tot nu toe ik voel het"

"Goed gevoeld geloof me ze is een pittige probeer eerst gewoon bevriend te raken mischien is dat wel genoeg, daarna zien we wel veder."

"Oké wanneer vind de eerste ontmoeten plaats"

"Op de perfecte plek"

"Vertel"

"Mijn begrafenis"

Roy zijn ogen werden groot en hij keek gelijk op. "Ga mee dan kan je gewoon je eigen begrafenis bijwonen hoe vet is dat"

Ik begin te lachen "altijd positief he"

"Always" zegt Roy en begint te grijnzend

"ik heb vandaag gezondigd kijk naar me gezicht" begint hij te zingen en ik snap waar hij naar toe wil en val hem bij "ga los alsof vandaag me begrafenis is" Roy en ik beginnen allebei te lachen. "Dat je dat liedje kent zegt hij hoofdschuddend met een glimlach op ze gezicht. "Echt wel, dat is zo niet mijn muziek"

"Maar nog even over net, ik vind het geen goed idee" zegt Roy.

"Waarom niet"

"Ik ga gewoon geen relatie met haar beginnen je bent me bro"

"En wat nou als je dat dan niet doet"

Roy haalt zijn wenkbrauw op en kijkt me nieuwsgierig aan "vertel veder"

"Als je nou alleen haar vertrouwen wint, soort beste vrienden of haar verliefd op je laat worden zonder relatie dan moet het prima lukken"

Roy kijkt me aan

"Laten we eerst kijken hoe ze er aan toe is tijdens de begravenis, oke?" Stelt hij voor en ik stem in.

We staan op en roy geeft me even een schouderklopje "het komt goed, ik beloof het" ik knik en we lopen naar de woonkamer. "Filmpje kijken dan maar" stelt roy voor die al bij de dvd's aan het kijken is ik knik "ja is goed" ik pak twee blikjes energie uit de koelkast en leeg een zak chips in een schaal.

I think i love usTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang