Hoofdstuk 32

3.6K 192 38
                                    

Pov Robin
Ik en Annabel schenken een paar cocktails in terwijl ik Chanel goed in de gaten houd elke beweging die zij maakt word door mijn ogen gevolgd, ik heb een plan de sleutel van die la die rein wou hebben te pakken te krijgen het is best simpel maar wel riskant.

Het is rond 12 uur s'avonds en nadat de dag langzaam voorbij is gegaan sluip ik uit bed om mijn plan uit te voeren. Ik wandel richting de kamer waar Chanel slaapt en open voorzichtig de deur. Het is helemaal donker wat maakt dat ik niks kan zien. Ik glijd met mijn hand langs de muur en stop bij het licht knopje die ik omschakel zodat ik wat kan zien.

Ik loop richting Chanel die nog diep ligt te slapen.

Pov rein
Robin komt enthousiast naar me toegelopen "ik heb hem. ik heb hem" zegt ze hyper en ik begin te lachen. "Wat heb je" ze houd een sleuteltje omhoog "omg Robin je bent geweldig" ik knuffel haar stevig en ze begint te lachen "weet ik toch" "2 uur" vraag ik aan Robin en ze knikt wetend wat ik bedoel.

Ik ben zenuwachtiger dan normaal ik kom volgens mij ook best zenuwachtig over tegen iedereen vandaag. Als het lukt vanmiddag is alles gewoon klaar. Ik kan niet wachten... Ik kijk op de klok rond 2 uur is het, het is zover.

ik loop richting de kamer van Chanel en blijf er voor staan wachten na enkele seconde komt Robin aangelopen en ik glimlach naar haar ze glimlacht terug. "Blijf jij op de uitkijk staan?" Vraag ik en ze knikt.

Ik open chanel haar kamer deur en loop gelijk door naar het bureau. Ik wil de la openen maar krijg hem niet open "Robin help eens" robin stapt naar binnen en maakt de la open, Jahoor haar lukt wel. Daar ligt hij dan een blauwe map met allemaal gegevens er in. Ik blader er door heen duizenden namen, en dan zie ik een kaart van nederland met allemaal roden puntjes. "Dat zijn de locaties" mompel ik hard op. "Wat" zegt robin "we hebben hem" zeg ik en kijk robin aan met een big-smile op mijn gezicht. "We hebben hem gewoon" herhaal ik mijn eigen woorden. "Nu moeten we hier zo snel mogelijk weg ik sms roy."

Rein : yo Roy kom richting Chanel haar kamer, we gaan naar huis.

Ik en robin lopen chanel haar kamertje uit en en dan voel ik iets tegen mijn achterhoofd aan, ik kan het niet helemaal plaatsen? "Jij" ik verstijf als ik Marvin zijn stem herken. "Dus toch he" ik draai me om naar Marvin en zie nu pas dat het genen wat hij op mijn hoofd gericht heeft een pistool is. Mijn ogen worden groot en angst slaat toe. "Ren" zeg ik tegen robin, ik hoor snelle voetstappen Marvin haalt zijn pistool van mijn hoofd af , haalt de trekker over en schiet. Ik wil me omdraaien maar voel iets hards tegen me hoofd aan waardoor ik op de grond val, wat ook nog best een harden klap is. Hoe erg ik mijn best ook doe, ik hou het niet meer, en sluit mijn ogen.

I think i love usWhere stories live. Discover now