Hoofdstuk 30

4.1K 237 20
                                    

Ik voel iemand met zijn hand door mijn haar gaan en open mijn ogen, ik kijk in het gezicht van rein die zijn vinger op mijn lippen legt zodat ik niks zeg. Hij komt naast me op bed zitten en ik ga ook rechtop zitten. "Zachtjes praten, Annabel slaapt nog, dat kunnen we beter even zo houden"

ik knik en rein begint te vertellen. "Ik heb gister een plan bedacht met Roy, rond 2 uur houden Marvin en Chanel altijd overleg. jij moet dan een paar glazen naar mij toe kapot gooien. Ik wordt dan heel erg boos en pak je bij je arm en trek je mee. We gaan dan naar Chanel haar kamer en ik probeer uit te zoeken waar ze de lijsten heeft" ik knik weer.

Rein staat op en loopt richting de deur, ik sta ook op en loop snel naar hem toe en pak hem bij zijn hand. "Wat als het mis gaat" vraag ik, rein draait zich weer om en kijkt me aan. Hij schud zijn hoofd "gebeurd niet" ik hoor Annabel wakker worden en volgens mij heeft rein het ook gehoord. "Ik moet nu echt gaan" zegt hij en hij loopt de kamer uit.

Annabel rekt zich uit en opent haar ogen "wie was we op de kamer, ik hoorde iemand" zegt ze en gaat rechtop tegen de muur zitten. "Rein, hij kwam zeggen dat we moeten komen" ze knikt. "Er klopt iets niet aan die rein vindt ik hoor. Is het jou nooit opgevallen toen je met hem om ging dat hij anders is dan de anderen" ik haal me schouders op. "Niet echt, wat dan"

"Nou toen ik hier de eerste dag was door Marvin moest ik heel hard huilen bij de kleedkamer waar rein met me mee naar toe was gelopen hij troostte me en gaf me zelf een knuffel en toen vroeg hij of het allemaal wel goed ging en hij behandelt meisjes ook echt met respect en hij had een soort challenge van Marvin dat hij me moest zoenen ik snapte het niet helemaal maar dat deed hij niet echt enzo zijn er wel meer dingen die hem te aardig maakte voor dit werk maar ja jij bent het bewijs dat hij wel een klootzak is"

Ik knik ook al heb ik de helft niet gehoord doordat ik zit na te denken over wat rein me net verteld heeft, en wat Annabel me nu verteld.

De uren vliegen voorbij en het is nu 3 voor 2 ik schenk 4 glazen met drank in die ik op een dienblad neerzet. Rein loopt lang me die mij een knipoog geeft. Ik laat een glas uit me handen vallen en rein kijkt me boos aan. "Oppassen met die glazen, anders zwaait er wat" zegt hij vel en ik pak een ander glas die ik naar hem toe gooi. "JE BENT EEN KLOOTZAK" schreeuw ik en gooi er nog 2 naar rein waarvan hij er 1 ontwijkt en er 1 tegen zijn arm aan komt. Hij loopt boos op me af gelopen en pakt mijn boven arm ruw beet. "Meekomen" snauwt hij en trekt me mee. "LAAT ME LOS" schreeuw ik met als gevolg dat rein zijn hand hoog houd en me net langs me wang slaat. "Aaaauuuu" gil ik, zodat er lijkt of hij wel raak was.

"Ben zo terug" zegt rein tegen een groepje jongens en trekt mij mee naar achter. In de gang zien we dat er niemand is en rein laat me los. we lopen naar Chanel haar kamer. "We hebben 10 minuten mocht er wat gebeuren klop 2keer op de deur en ga er vandoor" ik knik en rein opent Chanel haar kamer en loopt naar binnen.

Pov rein
Ik sluit de deur van Chanel haar kamer achter me en kijk even in het rond. Oke rein als jij iets goed moest verstoppen waar zou je dat doen? Bureau la. Ik wil hem open maar zie dat hij alleen open gaat met een sleutel. Fack. Ik kijk in de kasten of ik een sleutel zie maar nee.

"Klop klop" shit er komt iemand aan ook dat nog. Zo snel als ik kan loop ik naar een van de kast die bijna leeg is en stap er achterstevoren in zodat ik als ik hem op een kiertje laat staan precies kan zien wat er gebeurd. "Nou wat deed je daar" hoor ik de stem van Marvin zeggen en ik hoor iemand wat mompelen. "Harder" zegt Marvin op en bevelend toontje ""Niks" shit dat is Robin. ah fack het gaat een soort van heel erg mis nu.

Ik doe de deur voorzichtig op een kiertje en kijk de ruimte in. "De waarheid nu" zegt Marvin die dreigend voor Robin staat. "Ik had ruzie met rein, hij sloeg me en pakte me ruw aan me arm beet en trok me mee, ik beet in zijn arm. Hij liet me los en ik rende weg door de gang en kwam toen daar uit. "Jaja ik geloof er niks van. Ik ga rein halen en jij blijft hier. Zit." Ik irriteer me dood aan de manier waarop hij tegen haar praat ze is geen hond! Robin knikt en Marvin verlaat de kamer.

Ik doe de kast open en stap er snel uit. Robin en ik wisselen even een blik, geen tijd om wat te zeggen. Ik loop zo snel als ik kan naar de hoofdzaal en kijk in het rond ik zie een meisje moeilijk doen met 2 dienbladen die ze tegelijk vast heeft, bijden vol met drinken. Ik loop naar haar toe en ik pak er een van haar over. "Loop anders twee keer dan is de kans kleiner dat je wat laat vallen" zeg ik en glimlach naar haar.

Ik voel een hand op mijn schouder, ik draai me om en kijk recht in het gezicht van Marvin. "Die Robin loopt weer moeilijk te doen over jou, ze is op me kantoor kan je even mee lopen" ik knik en leg het dienblad terug op de bar.

We komen aan op Chanel haar kantoor en Robin zit nog steeds in dezelfde positie als net voor zich uit te staren. "Nou Robin nu mag jij even aan rein vertellen wat er volgens jou gebeurd is" Robin houd het zelfde verhaal op als ze net ook al deed.

"Rein, klopt dit"

"Nee dit kutwijf gooide eerst ook nog drie glazen naar me toe, is het niet" zeg ik en kijk haar aan. Ze zegt niks. "Antwoord" beveelt Marvin haar en Robin knikt alleen maar zachtjes.

"Dat doen wij hier niet, gelukkig weet ik wel een leuke straf voor je" zegt Marvin terwijl hij met zijn vinger op de tafel tikt en Robin met een grijns aankijkt. "Zou ik een straf mogen bedenken aangezien ik hier nog niet zo lang ben en ik dat dus nog moet oefenen en het mij overkwam" zeg ik, ik zie Marvin twijfel maar hij knikt dan. "Is goed, wees niet te aardig" zegt hij en begint te lachen, ik lach mee. "Geen zorgen" zeg ik en pak Robin bij haar bovenarm. "Mee komen" beveel ik en ze loopt met me mee."hey later man" zeg ik nog even tegen Marvin en loop weg ik laat Robin los die me gelijk om mijn hals vliegt en tranen stromen over haar wangen "omg rein ik was zo bang" snikt ze en ik streel over haar rug. "Niet zijn, i am her to watch your back" ze knikt en knuffelt me steviger.

"Vanavond 10 uur voor de kamer waar je verblijft" zeg ik tegen Robin ze knikt en ik loop weer terug naar de hoofdzaal waar Robin om het niet opvallend te maken huilend 2 minuten later aankomt. Tja dat huilen vindt ik echt klote, het breekt me haar zo te zien. Maar het is wel handig want nu denkt iedereen dat ze huilt omdat ze pijn heeft. Marvin komt naar me toe gelopen "wat heb je met haar gedaan" vraagt hij lachen en wijst naar haar betraande gezicht. "Laat ik het er op houden dat haar pijngrens erg hoog is" zeg ik en Marvin begint te lachen.

Het is nu rond 10 uur en ik loop door de achtergang naar de kamer waar Robin verblijft, voor de rest in de gangen is het erg rustig sommigen meiden zijn al naar bed omdat ze hoofdpijn hadden, zal wat heersen. De rest werkt nog even door. Ik ga de hoek om en Robin staat al voor de deur. "Hey" zeg ik "hey" zegt ze terug. Er is niemand in de buurt maar dat was wel te verwachten er loopt hier bijna nooit iemand omdat het de laatste slaapkamer is.

"Ik weet waar de sleutel is van de bureau la waar Chanel de lijsten bewaard" zegt Robin nadat ik alles verteld heb van wat er vandaag gebeurd is. ik kijk haar verbaasd aan. "Chanel haar nek" vult ze zichzelf aan. Fack.
"Komt goed" zeg ik "ik bedenk wel iets Robin glimlach naar me. "Daar ben ik wel van overtuigd ja" ze ziet er echt heel leuk uit als ze dat doet, gewoon haar natuurlijk glimlach en dan een opmerking maken die ze zelf leuk vind. "Je bent leuk als je dat doet" zeg ik en ze kijkt me niet begrijpend aan wat super cute is. Ik kan me niet beheersen en doe de kamer waar ze verblijft open. Het is er pikkedonker. Ik stap naar binnen en trek haar mee waarna ik de kamer deur op slot draai.

"Rein wat doe je" giechelt ze wat super schattig is. Ik druk een kus in haar nek en ik leg mijn ene hand op haar wang en mijn ander hand leg ik op haar heup, zij slaat bijden armen om mijn nek en buigt naar voren. haar zachten lippen raken de mijne, ik sluit mijn ogen ondanks dat het al donker was en verander deze kus in een zoen.

Ik zie dat het licht aangaat doordat het lichter word en haal mijn lippen van die van haar af en open mijn ogen "Waarom doe je het licht aan" zeg ik lachend terwijl ik Robin aan blijf kijken. Ze schud haar hoofd en wijst voor zich uit waar Annabel ons bijden ongelovig aan staat te staren.

I think i love usWhere stories live. Discover now