Hoofdstuk 35

4.3K 165 9
                                    

Vanuit rein

Ik zit op het ziekenhuis bed met mijn spullen in een tas naast mij. Ik heb mijn kleren telefoon alles er in gepropt behalve mijn jogging broek met een zwart shirt, want die heb in aan.

"Mam" zeg ik blij als mijn moeder de kamer binnenkomt gelopen. "Rein, zin om naar huis te gaan" ik knik. "Finally"

Ik pak nog even snel me telefoon en stuur Robin een berichtje

Rein : Hee lief, kom maar niet langs vanmiddag heb hoofdpijn, kom je wel morge weer? kuss

Bijna gelijk krijg ik een berichtje terug.

Robin : Maakt niet uit, slaap anders nog even? misschien word de hoofdpijn dan minder. Ik kom morgen wel weer naar het ziekenhuis! Kuss

Ik glimlach even, ik ben benieuwd naar haar gezicht als ik in een voor haar deur sta. "Hier" zegt me moeder die de deur van de auto voor me open houd. "Thnx mam" zeg ik en stap naar binnen, lets go home.

Thuis aangekomen springt sem me al gelijk te gemoed. "Hey jongen" zeg ik en aai sem even over zijn kop. "Laat mij je tas boven zetten" zegt me moeder die de tas die ik over mij schouder geslagen had aanpakt en naar boven loop. Ik loop de woonkamer in en na anderhalve maand in een ziekenhuis te hebben gelegen en er voor ook nog een paar weken van huis weg te zijn heb ik hier best naar verlangt.

"Mam mag ik televisie kijken" schreeuw ik naar boven "prima" krijg ik terug en ik loop naar de bank en zet de tv aan. Niks op televisie, dan zie ik dat mtv muziek video uit zend nice ga ik dat kijken. Vfd is op mm best een leuk.

Me moeder loopt de woonkamer weer in. "Rein, je moet nog wel rustig aan doen he" "iknow" ik verveel me zou ik vragen of Owen langskomt? Lijkt me niet handig, over een uurtje ga ik naar robin.

Vanuit robin

Tringggg de deurbel galmt door het huis "Robin het voor " schreeuwt Tim naar boven, ik heb er zo'n hekel aan als hij dat doet ik kan hem nooit normaal verstaan nu al helemaal niet doordat ik muziek op heb staan. doe niet zo lui en loop even naar me toe?

"Wat" schreeuw ik terug en zet de muziek even zachtjes. "Het is voor jou" "laat die genen naar boven komen, ik ben op mijn kamer" ik doe de muziek weer aan en ga weer op me bed zitten.

Wat betekend het als een bedrijfstak groeit? Ja weet ik veel! Stommen economie opdrachten.

Mijn muziek word uitgedraaid owja ik heb bezoek, ik kijk op van mijn wiskunde boek naar de persoon die er staan "hey, hoe gaat ie" zegt rein cooltjes en ik spring gelijk op om hem een knuffel te geven, rein schrikt van mijn actie maar knuffelt dan terug. Beste knuffels ter wereld."Omg finally" zeg ik blij en hij grinnikt. "Ik ben zelf ook super blij, eindelijk weg uit dat ziekenhuis" zegt rein en ik laat hem los, "wat wil je doen" vraag ik "wat was je aan het doen" "owh niks bijzonders" zeg ik en klap mijn economie boek dicht. "Jij bent zo veel leuker dan mijn school werk"

"Zal ik het je uitleggen? Gaan we er na wel wat leuks doen" ik knik en rein pakt me economie boek en komt naast me zitten. "Wat snap je niet?" Ik wijs aan wat ik niet snap en rein legt het uit, met voorbeelden waardoor alles veel makkelijker te begrijpen is.

"Dankje je bent de beste" zeg ik na dat hij zowat heel het hoofdstuk uit heeft moeten leggen en ik me boek dichtklap. "Weet ik toch" grinnikt rein en hij laat zich achterover vallen waardoor hij nu in plaats van zit ligt. Ik ga schuin zitten en kijk rein aan. "Nou wat wil je doen" "dit" zegt hij en hij trekt me naar beneden tegen zich aan en slaat ze sterken armen om me heen. "Bevalt me prima" zeg ik.

"Nou vertel" zegt rein en ik kijk hem vragend aan "wat" "alles" ik doe wat hij zegt en vertel alles wat hij gemist heeft hoe vaak ik met Owen heb afgesproken en dat we echt bevriend zijn geworden over dat Tim en julia het uit hebben gemaakt (alweer) over school over alles. Rein kijkt me alleen maar aan en luistert aandachtig naar me verhalen.

rein zijn lippen zijn door de positie waarin we liggen maar iets van 5 cm van mijne verwijderd ik kan het niet laten en plaats mijn lippen op de zijne. Rein draait ons half om zodat hij boven op me ligt en haalt zijn lippen van de mijne af en glimlacht naar me. "Je bent schattig met die twinkeling in je ogen en die glimlach" "ik ben niet schattig" zegt rein en ik begin te lachen "wel" rein gaat op me buik zitten met zijn benen allebei aan een anderen kan van mij. Hij begint me te kietelen wat er voor zorgt dat ik begin te lachen ik wil wat zeggen wat moeilijk gaat door he lachen. "Stop" zeg ik en pak zijn handen beet.

De deur van mijn slaapkamer gaat open en mijn moeder staat in de deur opening. "Ow stoor ik?" Vraagt ze en rein schud zijn hoofd. "Nee hoor" en hij staat op. Ik ga rechtop zitten "Eet je mee?" Vraagt ze en rein glimlach naar mijn moeder met die glimlach die iedereen laat smelten en niemand kan weer staan "ja graag" "okee, we eten over ander half uur" zegt ze en ze loopt weer weg.

"Dat jij dat kan" zeg ik bewonderend en rein draait zich om naar mij. "Wat" "zou cool blijven ik schaam me dan altijd." Rein haalt zijn schouders op. "Ik niet, waar moet je je voor schamen" "ja weet niet, gewoon" rein schud lachend zijn hoofd.

Rein loopt naar me toe en gaat weer naast me liggen. "Ik ben moe" jammer ik. "Hard voor je" zegt rein en ik geef hem een duwtje waardoor hij bijna van het bed af valt. "Gemeen zijn tegen je vriendin noemen we dat" zeg ik beledigt en rein lacht. "Aah je weet toch dat ik het niet meen ik mag je wel hoor" zegt rein en hij knuffelt me. "Sukkel" zeg ik lachend en rein drukt een kusje op me neus. "Mooiste" ik bloos en dat bezorgd rein een grijns. "Owja rein" "uhu" "ik hou van jou" rein kijkt me aan met die blik die ijsberen laat smelten. "Ik hou ook van jou"

wauw mijn leven is zo veel meer dan perfect

I think i love usWo Geschichten leben. Entdecke jetzt