Hoofdstuk 5

8.3K 283 37
                                    

Ik loop naar binnen en ben Tim al gelijk kwijt. 'Fijn' ik loop naar de plek waar drinken ingeschonken word. "Wat word het" vraagt de jongen achter de bar "een Bacardi cola". De jongen is vrij chill en vraagt niet naar mijn id gelukkig. hij schenkt het gewoon voor me in. Waar ik geluk mee heb want met nijn 15 jaar mag ik eigenlijk helemaal geen drank.

Ik pak het aan en drink het in een teug leeg normaal ben ik niet zo van de alcohol maar een glaasje kan wel. Door het snellen drinken brand het in me keel wat fijn en niet fijn te gelijk voeld. Ik sta er wat ongemakkelijk bij omdat ik hier niemand ken ik besluit buiten een luchtje te gaan scheppen ik loop richting buiten als ik tegen een jongen aan bots. Ik val op de grond en de jongen kijkt me geschrokken aan. "Ow Sorry ik moet echt beter opletten." zegt hij met een lieve warmen stem en helpt me omhoog. "Het geeft niet" zeg ik ik bekijk hem van top tot teen hij is knap dat zeker hij heeft prachtigen bruine ogen en donkerblond/bruin haar hij heeft een spijkerbroek aan en een wit shirt met een leren Jack er over heen. Hij glimlacht naar me een lieve mooi glimlach "Rein" zegt hij "Robin" zeg ik een beetje verlegen terug. "Wat een drukte hier he" zegt Rein terwijl hij om zich heen kijk "vertel mij wat ik wou net naar buiten gaan even rust" "goed plan ik loop met je mee" en samen met Rein loop ik naar buiten.

We gaan ergens verderop naast het zwembad zitten waar de muziek ook niet heel luid is en we elkaar met onze normalen stemmen kunnen verstaan inplaats van dat geschreeuw.

"Ik ben normaal niet van dit soort feestjes een vriend van me heeft me een soort van 'meegesleurd' " verteld Rein terwijl hij op zijn hand leunt en zijn hoofd naar de grond heeft gedraaid, met zijn anderen hand tekent hij met een steentje op de stenen.

"Vertel mij wat ik heb hier een hekel aan ik ben hier met me broer en na 1 minuut was hij spoorloos verdwenen en stond ik er alleen voor" Rein glimlacht naar me. "Waarom ging je mee dan als je eigenlijk niet wou" vraag ik na enkele seconde van stilten omdat ik aannam dat Rein niks meer ging zeggen. Rein zucht even en staart dan voor zich uit, ik besluit niks te zegen even stil te zijn zodat hij zijn gedachten kan orderen en dan antwoord kan geven. "Het is sinds vandaag uit met me vriendin ze ging vreemd, ik was er nogal verdrietig over en Owen, dat is dus die vriend die me meegesleept had zei dat dit wel zou helpen nou nee. Het liefst lig ik in mijn bed een paar dagen me verdriet te verwerken om daarna weer door te gaan" "love sucks" Zeg ik er achteraan en haal mijn blik van Rein weg en draai mijn hoofd links schuin naar boven en kijk naar de sterren. "nu jou verhaal" zegt rein alsof hij weet dat ik er aan denk en er bij mij ook meer is.

Gisteren probeerden iemand mij te zoenen ik wees hem af omdat ik een domme afspraak met mezelf heb hij vertelde heel de school dat ik hem probeerde te zoenen en dat hij mij afwees, ik stond gewoon zo voor paal"

Rein kijkt me medelevend aan. "Love sucks" kopieerde hij mijn Woorden. "Maar een ding snap ik niet he" zegt rein "nou" vraag ik nieuwschierig "hoe kom je dan hier" "mij. broer vond dat ik niet heel de avond in me bed kon liggen kwijnend in zelf haat gemengd met zelf medelijden en 'de legend' steeds opnieuw en opnieuw kijken" rein begint te lachen "die film is geweldig!" Zegt hij ik glimlach "echt wel." "Buitenaardsewezen zulke onzin daarom hou ik van die film" rein knikt hevig "precies jij begrijpt mij"

"Oke nu moet je nog een ding vertellen" zegt rein terwijl hij me aankijkt "nou?" "Welke afspraak" ik voel dat ik blosjes krijg zo ongemakkelijk om dat te vertellen.

"Nou mensen zeggen altijd dat je je eersten zoen altijd zal herinneren omdat het iets speciaals is dus ik had met mezelf afgesproken dat ik me eerste zoen wil krijgen van iemand waar ik echt verliefd op ben, eigenlijk best suf" rein schud ze hoofd. "Helemaal niet suf, juist heel wijs!"

Wat is hij lief! "Rein een ding van jou snap ik ook niet" hij kijkt me met opgetrokken wenkbrauw aan. "Dat je vriendin vreemdgaat terwijl ze jou heeft" nu zie ik dat rein lichtjes rood kleurt wat 'super cuttie' is hij glimlacht naar me. "Je beseft pas, wat je had als het weg is, toch?" Ik knik "zo is dat maar net."

I think i love usWhere stories live. Discover now