[68] Final

4.4K 249 50
                                    

Avery Holmes

        Doua luni mai tarziu, totul fusese rezolvat si ne mutasem in casa noastra.

Intreaga experienta a fost aproape ireala.A fost greu de crezut ca urma sa avem un loc al nostru, pe care chiar puteam sa-l numim al nostru, nu ceva gen Motel 6, unde trebuia sa stam.Asta era 100% al nostru, chiar si cand ne-a cheile, tot ne-a fost greu sa credem.

        Ne-a luat o zi s-o convingem pe Aimee.O data ce-a vazut culoarea curenta a dormitorului sau, verde, s-a intors si a fugit in alta directie, refuzand, spunand ca nu se poate uita, din cauza culorii.

"Iubito, o vom face ce culoare vrei tu." 

"Roz." a poruncit, incrucisandu-si bratele la piept.

"Mi-am deja seama." am ras.

"Ma mai gandesc, mami." asta a fost tot ce mi-a zis.

        Apoi, cat am mancat niste supa de pui cu taietei la cina, ne-a informat ca asta va fi singura sansa, pentru a o convinge sa se muta in noua casa.Deasemenea, ne-a facut si un desen, a ce se va intampla, daca nu vom face ce spune, reprezentand, pe mine, Niall si cu ea, toti dormind in camera, care era initial doar pentru mine si Niall.

In concluzie, asta a trebuit sa facem prima oara.

"Asa.Multe,Cutii." a mormait Niall."Liam a spus ca abia a aterizat, nu sunt sigur de restul baietilor.Mama si tata nu vor putea s-ajunga pana dupa-amiaza cand Greg poate sa-i aduca pe Theo, insemand ca nu ne pot ajuta sa despachetam."

"Ne vom descurca, relaxeaza-te." i-am frecat spatele."Plus ca, in ca avem porblema cu camera verde a lui Aimee, iar daca nu va fi rezolvata, vom dormi cu un copil de 3 ani intre noi."

"Imediat." a spus Niall."Avem vopsea?"

"Nup." am oftat."Si e prea tarziu sa ne-apucam."

                El a aprobat si s-a intors spre fiica noastra incapatanata, ale carei brate, erau inca stranse la piept.Stiam amandoi ca n-avea de gand sa renunte asa usor, iar o lupta cu un copil, era cu siguranta un pericol.

"Aimee, iubito." Niall a spus balnd." De ce nu vrei sa dormi in camera ta?"

"E urata." a dat din umeri."E o camera de baieti."

"Pentru ca e verde?" a intrebat Niall.

A aprobat."Asta inseamna ca e o camera de baieti."

        Niall a ezitat, uitandu-se la mine, cerand ajutor, iar eu a trebuit sa-mi abtin chicotitul.Sa-i vad pe ei doi impreuna, era cel mai dragut lucru posibil, in special metodele lui Niall de-a o mitui.Ar fi trebuit sa stie pana acum ca ea obtine ce vrea.E inevitabil.

"Ce zici de animalele tale de plus?" a intrebat." Stau pe pat, probabil le va fi dor de tine, daca nu esti acolo."

"Nu, nu le vor fi," a mormait."Le voi aduce in pat cu voi!" Fata sa se lumina, de parca descoperise cel mai miraculos lucru.

"Dar nu avem loc pentru ele." i-am reamintit."Ceea ce inseamna ca vor trebui sa stea in patul tau.Fara exceptie.Si daca nu esti acolo diseara, probabil nu te vor mai placea."

Stiam ca sa-ti minti copilul, nu era niciodata un lucru bun, dar cateodata, trebuia.Era imposibil s-o mituiesti pe Aimee, fara sa stalcesti adevarul.Aimee ramasese uimita.Ma facea sa ma simt cam prost, dar chiar nu voiam sa doarma cu mine si Niall diseara.

"Bine." s-a dat batuta."Dar, doar diseara!"

"Doar diseara." am ranjit."Maine, vom merge la magazin sa-ti alegi culoarea."

Motel 6 [Niall Horan] (Tradusa)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum