[60] The Plan

3.3K 217 15
                                    

Avery Holmes

6 iulie a venit mai repede decat ne-am fi asteptat.

Pana acum, toata lumea era deja pusa la curent cu ce se intampla.Unii au reactionat cat de cat bine, ca Zayn si Louis care erau foarte hotarati ca se va sfarsi cu Kate si Jake in spatele gratiilor,dar cei ca Harry de exemplu, erau terifiati.

"Trebuie sa ma duc undeva cu serviciu mai bun." a spus Sam"Daca pot sa fac apelul asta si sa mai chemam intariri o sa fie bine.Cate liniute aveti, baieti?"

Cel care avea cele mai multe, era Harry care avea 2.Motelurile regulate ar avea Wi-fi dar de cand asta era un motel nepopular, nu era echipat cu deastea.

Sam a apasat pe niste butoane al telefonului lui Harry si a plecat in baie.Am petrecut majoritatea zilei in dormitorul meu si al lui Niall, de cand era cea mai mare camera a motelului.

"Ce se intampla?"  a intrebat Aimee

"Nimic." a spus Louis, rapid."Cred ca o sa dormim aici, cred.Nu suna bine?"

"Nu." ea s-a incruntat.

"Si de ce nu?" a chicotit, mangaindu-i parul.

"Pentru ca toata lumea-i trista." a spus Aimee.Chiar daca avea 3 ani, nu era asa de prostuta.

"Nu trebuie sa-ti faci griji pentru nimic." a asigurat-o Louis."Lasa oamenii mari sa se ocupe de asta.Uite, poti sa te uiti pe Netflix, ok?"

"Eu aleg." a spus."Scooby Doo?"

"Da, suna bine."A spus Louis, deschizand aplicatia Netflix.Nu am realizat ca m-am oprit din ascultat restul conversatiilor si priveam in gol.

"Daca intaririle nu ajung la timp?" a intrebat Liam."Ar trebui sa avem un plan B, poate C.Ar trebui sa mearga."

"Inceteaza, ma enervezi." a spus Harry, oftand zgomotos, stergandu-si palmele transpirate de blugi.Zayn i-a batut spatele si i-a spus ceva ce n-am putut auzi.Niall avea mana pusa bine in jurul taliei mele si puteam simti cum tremura.

"Nu pot sa stau aici." a spus Niall."Ar trebui sa mor maine si daca stau aici ma enervez.Trebuie sa ies de-aici."Puteai auzi nervozitatea din vocea sa.

"Are dreptate." a spus Sam, intrand in camera cu telefonul in mana."Stim ca Jake si Kate vor sa ia ce-o face pe Avery fericita si asta e viata lui Niall.Au spus ca daca plecam, ne urmaresc, dar daca facem in asa fel incat pare ca doar eu plec?"

"Nu inteleg." a spus Liam.

"Spun, daca-i facem sa creada ca duc...lenjeria la spalatorie.Sau ca ma duc sa duc gunoiul.Trebuie dar sa-l duc pe Niall in siguranta in masina fara ca ei sa stie ca e acolo si sa-l duc undeva in siguranta.

"Stai ." a spus Niall."Doar eu?"

"Desigur." a spus Sam."Esti singurul a carui viata e in pericol.Sau poate." Fata sa s-a luminat."Putem face in asa fel incat sa fie evident ca am plecat cu Niall si sa nu fie el.Putem sa folosim pe cineva , sa imbrace hainele sale.Apoi ei ne urmaresc, iar restul puteti sa plecati."

"Imi place ideea asta." a recunoscut Niall."Dar asta inseamna sa risc viata unuia dintre cei mai buni prieteni.Stii ca nu pot sa fac asta."

Sam s-a imbufnat si i-a dat lui Niall cea mai serioasa expresie.S-a apropiat de el si si-au blocat privirile, apoi nu a spus nimic, o vreme.

"Realizezi ce se intampla aici?Sa-ti intre bine in cap ca orice s-ar intampla, viata cuiva va fi un risc.Chiar vietile tuturor, daca facem asa, putem sa riscam mai putine.Oricine de-aici ar face orice pentru tine si tu trebuie sa-i lasi, pentru ca ceva rau se va intampla."

Motel 6 [Niall Horan] (Tradusa)Where stories live. Discover now