[16] Asthma Attack

5.7K 344 53
                                    

Avery Holmes

"Unde-i toata lumea?" l-am intrebat pe Niall, in timp ce ma dadeam in sfarsit jos din pat la 10 dimineata, ceea ce era extrem de rar pentru mine.Apartamentul era linistit si gol, exceptand eu si Niall, purtand pantaloni de trening si tricouri.
Niall s-a dus spre dulap si a luat un biletel, ochii sai miscandu-se deoparte si de alta a biletului, citind cu voce tare:"N si A-, hotelul ne-a dat un etaj intreg asa ca ne-am decis sa ne distram putin cu Aimee.-H."

"Oh, bine." am chicotit."Probabil i-au dat zahar, pizza si cafea si asa nu va adormi." am oftat, turnandu-mi niste cafea in cana, asezandu-ma la masa.

"Harry se va descurca.E grozav cu copii." a spus Niall, asezandu-se langa mine cu o gogoasa.Nu stiam ca aveam asa multa mancare-doar daca nu cumva baietii au mai comandat."Sper ca nu ai uitat ce am vorbit aseara."

M-am incruntat, nestiind despre ce vorbea."Huh?"

"Intalnirea?" Ori neintalnirea.Cum vrei sa fie." Niall a rosit.

"Oh! Asa e, da , sunt foarte emotionata.Nu am mai iesit de-o vesnicie."am admis."Esti sigur ca baietii pot avea grija de Aimee?"

"Pai, il avem pe Sam bodyguardul care o sa fie cu ei, deci daca lucrurile o iau razna, o sa intervina.O sa fie bine, relaxeaza-te.Si ar fi bine sa porti ceva dragut si elegant." a spus, dar nu-mi puteam da seama daca era serios.Am ridicat o spranceana.

"Pai acum o sa luam cina cu vin si mancare pompoasa?Niall, credeam ca o sa mancam aripioare."Mi-a dat un zambet, termind de mancat gogoasa.

"Glumeam!" a ras."Si da, o sa avem aripioare.Picante sau nu?"

"Nu picante.Nu  pot manca nimic picant." am insistat.A aprobat, luand o gura din cafeaua mea, apoi mi-a adresat o fata dezgustata.Am ranjit.

"Asta nici macar nu e cafea, e lapte." si-a lins buzele, ca si cum gustase ceva foarte dulce.

"Asta primesti, pentru ca mi-ai furat cafeaua." am spus.

"Daca o poti numi cafea!Asta, asta-i otrava!" a spus pe un ton dramatic si am inceput sa rad, in timp ce imi mai turnam 'otrava' in cana, dandu-mi o sufita de par dupa ureche.

"Ceva de la Barbara?" am intrebat, in timp ce punea gogosile in frigider ca sa nu se usuce.Si-a scuturat capul, batand cu degetele in masa, de parca,canta la tobe.

"Probabil mi-a sters numarul." a spus."Nu sunt prea nervos, totusi.Dar ma simt nasol." l-am auzit oftand si m-am uitat la el.

"Daca te face sa te simti mai bine, cred ca Zac Efron e o mare pierdere.Sunt foarte sigura ca e gay.Sau, cel putin asa am auzit." a chicotit, ajutandu-ma cu niste vase.

"Ar fi culmea daca s-au intalnit si el ar fi gay.Ar fi foarte jignita." si-a scuturat capul, zambind.Am incuviintat, luand elasticul de pe incheietura pentru a-mi prinde parul ca sa nu ma incurce.

"Cred ca o sa ma tund.Sa ai asa mult par, e enervant si mereu ma incurca." am oftat, dand cateva sufite care nu au intrat in coada, dupa ureche.

"Eu cred ca arati foarte bine cu parul lung." a spus."Iti incadreaza fata intr-un fel, nu stiu." a rosit.Am chicotit, punand buretele pe marginea chiuvetei, apoi am mers in living asezandu-ma pe o canapea rosie.

Am stat vreo 2 secunde, pana cand Zayn a venit grabit in camera,cu o fata panicata si speriata.Numeste-l instinct matern sau cum vrei, dar ceva imi spunea ca Aimee nu era in regula.

M-am ridicat, cu ochii larg deschisi, asteptand sa zica ceva.

"Nu stim ce se intampla.Aimee are probleme-" a inceput, iar Liam imi ducea copilul in camera.Ea tusea si avea ochii rosii de panica si frica.

Motel 6 [Niall Horan] (Tradusa)Where stories live. Discover now