[7] Safe Haven

6.6K 399 17
                                    

Avery Holmes

          Urmatoarea dimineata, dupa o noapte plina de intorsaturi de situatie, de ghicit diferite lucruri, m-am trezit cu Aimee ghemuita la pieptul meu.Am zambit slab, magaindu-i spatele usor, cand si-a scos degetul din gura, incepand sa se trezeasca.

"I-am spus lui Niall ca esti fetita mea iubito."i-am soptit.Somnoroasa, a aprobat frecandu-si ochisorii.Am tinut-o strans la pieptul meu, simtindu-i bataile inimii."Si nu este suparat,da?Vrea sa fie prietenul nostru."

         Din nou, probabil abia intelegand, a aprobat si a cascat, alunecand usor spre poala mea, apoi pe covor.Am chicotit, intinzadu-ma si aruncand o privire spre fereastra.Soarele deja stralucea, probabil era trecut de 8.

       Am cautat ceva pentru Aimee la televizor si am gasit, apoi m-am dus la bucataria noastra de rahat, pe unde trecea si cablul tv.Pentru Aimee era interesant, dar pentru mine era un haos.O dezordine.

         Nopatea trecuta aveam o indoiala despre totul.Sigur, sa ma intorc acasa ar fi fost greu pentru mine.Dar cel putin aveam o casa potrivita si o camara plina de mancare.Acum, tot ce aveam era indeajuns pentru cateva sendvisuri si cateva cutii de cereale.

          Dar apoi m-am gandit la noptile betive, ceea ce erau nenumarabile.Eram mizerabila in propria casa, urandu-ma asa de mult pentru ceea ce m-a facut Jake sa trec.Totusi ma gandeam de ce am lasat sa se intample asta, ca si cum era vina mea.Si poate era, poate era ceva ce nu facusem.Poate, daca eram mai buna pentru el, chiar acum m-ar fi tinut in patul nostru mare sarutandu-mi fruntea.

"Mami, vreau pufuletii cu ciocolata."Aimee mi-a invadat gandurile, aratand spre cutia de cereale.Am aprobat, dar am realizat ca nu aveam nici macar boluri.Am marait in frustrare, trecandu-mi mana prin par.Asta era ceva total imposibil si nebunesc.De ce-am crezut ca pot face asta?

"Sigur, asteapta putin.Prima data trebuie sa-ti fac baie." am spus, mergand spre mica baie, dand drumul la apa.Cand m-am intors in camera,Aimee deja tinea cutia de cereale in mana, si am lasat-o.Nu eram ca si cum aveam ceva pentru a folosi sa se hraneasca.

Am auzit o bataie in usa, si am zambit usor.Aimee a inghetat , sprancenele fiind ridicate, asteptand sa vada cine e.Desigur, stiam ca va fi noul nostru prieten, Niall.

Mi-am trecut o mana prin par, si apoi am realizat ca nu am facut nimic pentru a ma aranja cat de cat, dar era deja prea tarziu.Am oftat deschizand usa, dar cand am deschis-o, Niall nu era acolo.Era Shirley, femeia draguta de la birou.Am incercat sa nu par dezamagita.

"Buna, draga mea!" a zambit, un fum usor intrand in camera.

"Buna dimineata, Shirley." am zambit, si rapid m-a tras intr-o imbratisare.

"Am venit sa te anunt ca timpul oficial de cazare este pana la 10, si daca ai de gand sa stai dupa, va trebui sa te taxez o zi." a spus trista."Sunt trista ca pleci asa de repede.!"

M-am incruntat, uimita.Despre ce naiba vorbea acolo?

"Camera asta este cea mai ieftina, si a fost inchiriata, cred ca cuplul care va sta aici, va ajunge pe la cina.Deci ai timp pana atunci, ca sa nu o grabesti pe micuta.Suna bine?"

Mi-am scuturat capul, tot incruntata.

"Nu plec, Shirley..." am clacat, simtindu-ma jenata."Imi pare rau, dar cred ca ma confuzi cu altcineva?"

Shirley si-a muscat buza, punandu-si mana la barbie.

"Nu, tu si Niall sunteti singurii care stau aici.Niall mi-a spus ca o sa eliberezi camera astazi, a platit factura saptamanala.A spus ca nu mai ai nevoie de camera asta deloc."

Motel 6 [Niall Horan] (Tradusa)Where stories live. Discover now