[36] Mistakes

4K 235 24
                                    

Avery Holmes

Zayn isi daduse seama ca ceva era in neregula.Am putut spune asta dupa feulul in care am simtit privirea sa asupra mea, pe tot parcusul jocului si cand ma uitam la el, si-o indrepta spre altceva.Monopoly, a fost doar un pretext pentru a ma separa de el, pentru ca, cu siguranta ne auzise tipand unul la altul.

"Ne-am intors!" a tipat Harry, intrand in camera cu Aimee pe umerii sai.

"Sunt o buna inotatoare." a spus Aimee serioasa."Vreau sa-i arat lui tati cat de buna sunt."

"Uh, da, poate mai tarziu iubito." am zambit,"Dar cred ca-i timpul pentru somn, acum."Era deja 3. trebuia sa fei in pat la 2.

"Dar nu vreau!" s-a plans Aimee.

"Cateodata trebuie sa facem lucruri pe care nu le vrem." am chicotit, totusi, chiar daca nu acordam atentie la nimic din ceea ce se intamplase si eram mai mult decat suparata."Haide, sa-ti scoatem costumul de baie."

Aimee a venit spre mine, iar eu am luat-o, chiar daca mi-a udat tricoul.Un lucru pe care l-am invatat era ca multe lucruri se schimba cand devii mama-dupa ce devii patata si stropita cu orice oricand, nu-ti mai pasa ca ceva e-n neregula cu tricoul tau.

"Unde e tati?" a intrebat Aimee in timp ce mergeam spre dormitor.Mi-am muscat buza si m-am uitat spre baie,era acolo facea dus.

"Nu-ti fa griji pentru el, Aims.Vrei sa incerci sa porti chiloti in pat?" am intrebat, tinand in mana lenjeria portocalie pe care scria Duminica.Ea a aprobat si am schimbat-o.

"Mami." a spus Aimee in timp ce se facea comfortabila cu Timmy Testoasa."Ce s-a intamplat?"

"Nu s-a intamplat nimic, Aimee, de ce intrebi asta?"

"Pentru ca'" a oftat, dandu-si parul din ochi."Ceva s-a intamplat."

"Nu-ti fa griji."am zambit sarutandu-i fruntea."Doar culca-te si totul va fi in ordine cand te vei trezi." i-am promis.

"Te iubesc pana la luna." mi-a spus, sarutandu-mi nasul.

"Te iubesc pana la luna si inapoi." 

Stiam ca dupa ce intoase toata dupa-amiaza, va adormi rapid.Am decis, de cand ziua asta fusese cum fusese, ca merit si eu un somn.Tot ce voiam era ca Niall sa iasa din baie si sa stau la pieptul lui, dar stiam ca-mi fac sperante prea mari.

M-am urcat in pat, barbia deja trermurandu-mi.Voiam sa fu in stare sa-l infrunt pe Marcus, voiam sa fiu in stare sa-i spun sa inceteze si sa-mi dea spatiu,dar eram speriata.Eram prea speriata sa vorbesc pentru mine,si din cauza asta, Jake a facut tot ce a vrut cu mine in toti acesti ani.Pentru ca-mi fusese prea frica.

Ma simteam ca o lasa.Poate, daca as fi facut ceva, puteam sa schimb lucrurile intamplate pe ziua de astazi.Dar, cand Marcus ma tinea asa, avea bratele puse in parti, nu puteam sa-l imping asa usor.Tot ce se intamplase, era rau in ochii lui Niall.

Dupa ce am asteptat cam 10 minute, cand Aimee era cu siguranta adormita, am pierdut.Am plans si am plans, dorindu-mi ca Marcus sa dispara.Normal nu as fi lasat sa se intample asta,dar era ciudat pentru ca-mi reamintea asa de mult de Jake.

Lacrimile fierbinti se scurgeau pe obraji, spre barbie, care tremura furios.Cam greu plangeam-dupa toti acesti ani, trecusem prin atat de multe si plansul mi se parea o pierdere de vreme.Dar acum, nu ma puteam gandi doar, la cat de mult imi doream ca Niall sa ma tina in brate.

Am incremenit cand am auzit pe cineva ca parasise baia,asa ca mi-am inchis ochii si m-am prefacut ca dormeam, in timp ce Niall a mers spre dulap si s-a imbracat.Mi-am tinut ochii inchisi in timp ce s-a imbracat nevrand sa vad ceva.

Motel 6 [Niall Horan] (Tradusa)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα