[5] Lakepoint View

6.7K 382 35
                                    

Avery Holmes

            Dimineata am fost trezita de o durere in spate.Am gemut, ridicandu-ma, amintirile de aseara inundandu-ma. Noaptea aceea groaznica, cand am ajuns la Motel 6 si Niall.Era de necrezut ca toate lucrurile astea s-au intamplat in ultimele 48 de ore, dar era adevarat.M-am uitat si am vazut picioarele micute care aprope m-au dat jos din pat.Aimee era nelinistita in somn, si era ceva idiot din partea mea sa cred ca sa impart patul cu ea era posibil.Am chicotit, ridicandu-ma in picioare.

            “Buna dimineata” mi-a zambit Aimee.Era aplecata spre niste pufuleti cu branza, obrajii ei fiind plini de ei, pe post de mic dejun.Erau zile in care ma simteam ca o mama de tot rahatul pentru ca nu eram stricta.

            “Deci, ce-ar fi sa te imbracam.Vom face ceva amuzant,da?am spus.Aimee ma aproba si sare din pat jos pe mica ei valiza.Cateodata o lasam sa isi alege tinuta, desi mai mereu nu acceptam, deoarece alegea gresit, tinuta nepotrivindu-se cu vremea sau ocazia respectiva.

            “Asta.” Scoate un tricou roz cu Minnie Mouse, favorite ei.In fiecare zi, Aimee mereu cerea sa poarte bluza speciala cu Minnie.Stiind ca are nevoie de o incurajare am lasat-o sa isi aleaga si niste jeansi si sosete.

            “Si acum ce zi este astazi,Aimee? Am intrebat-o.S-a incruntat dandu-si bluza jos peste cap.Am scos doua lenjerii de corp, una albastra pe care scria Luni si una verde pe care scria Marti.Nu m-am putut abtine sa nu rad la concentrarea ei.

            “Ziua lenjeriei albastre?” a ghicit.Am zambit si aplaudat-o, inmanandu-i lenjeria.

In fiecare zi am incercat sa o invat ceva nou, pe care normal ca le uita repede din cauza neatentiei si varstei, dar totusi merita incercat.

            Dupa ce am imbracat-o pe Aimee, mi-am luat o pereche de jeansi, si un hanorac, facandu-mi rapid parul si machiajul, in timp ce Aimee se uita la Spongebob.

            Deodata, s-a auzit o bataie in usa si sprancenele mele erau unite.Sa fie oare Niall?Ii pasa indeajuns de mult incat sa vina sa ma vada din nou?La urma urmelor, abia stia ceva despre mine, pana seara trecuta,cand am stat, accidental sau nu pana la 2 dimineata vorbind.

            Se spune ca timpul trece repede cand te distrezi.

            Am deschis usa putin, ca el sa nu vada tot interiorul camerei, pentru ca era dezordine si in special pentru ca era doar un pat.Si trebuia sa fiu aici cu parintii mei.

            In pragul usii era Niall, parul sau nefiind prea aranjat, cu acelasi zambet ametit pe fata.Avea o pereche de blugi de un alb spalacit, un tricou alb si o jacheta de tip football.

            “Hei, Avery!”m-a salutat , tragandu-mi corpul intr-o imbratisare.Am zambit si l-am imbratisat inapoi.

            “A trecut ceva de cand ne-am vazut ultima oara.” Am glumit ranjind la el.El a ras, in timp ce scotea din buzunar un pliant pe care scria cu litere ingrosate:

            Lakepoint View-canoe, innot, pescuit!

            “Am vazut asta pe hol” a inceput uitandu-se la mine.”Si m-am gandi, stii tu, atata timp cat ma consideri un prieten, si vrei sa iesi, o puteam lua si pe Aimee cu noi.Daca parintii tai sunt deacord desigur.”

            Am zambit.

            “Da, Niall suna grozav.Si sunt sigura ca nu se vor supara.” Mi-am muscat obrazul pe interior, uitandu-ma in camera dupa Aimee a carei atentie ii era indreptata spre televizor.Niall a ridicat o spranceana, indreptandu-si privirea spre parcare.

Motel 6 [Niall Horan] (Tradusa)Where stories live. Discover now