[28] Reunion

4.7K 290 42
                                    

Niall Horan

"Si apoi mi-a explicat c-cum biletele au fost confirmate s-si o sa vina dupa parintii mei!" Avery a plans, abia putand sa respire.Eram toti, in afara de Louis care era in spate, oferindu-se sa stea cu Aimee.

I-am frecat spatele,incercand sa o calmez, dar sincer nu stiam ce-o sa facem.Se parea ca mereu erau aproape de noi, dar de data asta nu stiau unde eram.Nu puteam sa-i lasam sa afle unde eram.

"Suntem in drum spre casa parintilor tai, Avery.Ok?" a spus Sam, o urma de ingrijorare, gasindu-se in vocea sa.Nu ar admite, dar am vazut cum nervii cresteau in el."O sa sun politia imediat ce toata lumea e in siguranta.E important sa colaboram, in regula?"

Am probat, dar Avery era stupefiata.Puteam spune ca voia ca toata lumea sa fie in siguranta.Mi-am pus mainile in jurul taliei ei si am adus-o in poala mea, strangand-o strans.Barbia ei a inceput sa tremure, plangand din nou.

"Imi pare asa rau." si-a cerut scuze lui Sam, evident jenata.

"Cat timp mai e pana suntem la casa lor?" a intrebat Harry, strangandu-si pumnii.Stiam ca era absolut desgustat de Jake si Kate si cine stie ce putea sa le faca daca punea mana pe ei.

"15 minute." a spus Sam."O sa-i luam parintii si o sa plecam, fara oprire.Nu trebuie sa ne ingrijoram-zborul este in 3 ore si nu vor fi aici pana la cel putin 9 seara.Asta ne da avans 5 ore distanta de ei.Si am deja intariri."

"Multumim."Liam a zambit."Nu-ti fa griji,Avery,nu o sa lasam pe nimeni sa-ti raneasca parintii.Sau pe cineva dintre noi,chiar.Sau chiar Aimee, in special." A adaugat.Am putut simti cum Avery incepea sa se calmeze.

"Trebuie sa-i spun ce se intampla." a spus"Trebuie macar sa stie ca situatia asta e serioasa." am aprobat, fiind de acord cu Avery.Voiam doar sa nu o sperie prea tare.

"Ok." a spus Sam."Pentru siguranta ta, ce-ar fi daca am sta toti aici?Sau poate daca vrei sa te odihnesti, sa te calmezi?" am putut spune ca incerca din greu sa ne faca sa ne simtim mai bine.

"Cred ca ar trebui ca toti sa incercam sa ne odihnim." a spus Darcy.

"Si Aimee are nevoie de somn." si-a amintit Avery.A sughitat zgomotos si a rosit, jenata din nou.Am chicotit si i-am dat o privire linistitoare, in timp ce toata lumea o lua in directii diferite.

Mergand pe holul compartimentelor l-am vazut pe Louis, dandui-o pe Aimee lui Avery,Aimee nemaiparand asa energica ca inainte, ochii ei parand extrem de obositi.Am tras perdeaua si am intrat toti in compartiment.

" E timpul pentru somn, Aims." a spus Avery.De data asta, in loc sa se planga, micuta Aimee obosita, s-a bagat bucuroasa sub paturi.Am inchis fereastra, si m-am bagat langa ele, inchizand perdeaua pentru ceva intimitate.

"Asculta, iubito." Avery a spus catre Aimee,care se incrunta la ochii frumosi si rosii ai mamei sale."Acum, trebuie sa fii o fata foarte cuminte, ok?"

"De ce?" a intrebat Aimee.

"Pentru ca ceva serios se intampla." Avery a sughitat din nou."Si o sa fim in siguranta, asa ca trebuie sa fim cuminti si calmi si sa nu ne prostim.Ma intelegi?"

"Ok."a aprobat Aimee."Vin oamenii rai?" am vazut ca incepea sa se sperie, asa ca am intrat in actiune.

"Nu-ti fa griji, ok?Hai la somnic." am intervenit.Avery mi-a zambit si mi-a mimat 'Multumesc'.Stiam ca, avea probleme cateodata cu prefacutul, si acum era si randul meu sa o ajut.

"Unde-i Timmy?" a intrebat Aimee, cautand testoasa ei de plus.L-am gasit sub perna mea si l-am pus langa Aimee, care a zambit lenes si s-a intins sa se odihneasca.Stiam ca nu-i va lua mult sa adoarma.

Motel 6 [Niall Horan] (Tradusa)Where stories live. Discover now